המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪A Punto Cooking and Tasting School‬

פתוח היום: 11:00 - 21:00
כל התמונות (190)
תצוגה מלאה
סקירה של המטייל
  • מצוין‪84%‬
  • טוב מאוד‪13%‬
  • ממוצע‪0%‬
  • גרוע‪0%‬
  • נורא ואיום‪3%‬
אודות
סגור כעת
שעות פעילות היום: 11:00 - 21:00
מזג האוויר המקומי
מופעל על-ידי Weather Underground
25°
11°
ספט׳
18°
אוק׳
12°
נוב׳
יצירת קשר
‪Calle Hortaleza 64‬, 28004 מדריד,‎ ספרד
סנטרו
אתר אינטרנט
+34 917 02 10 41
התקשר
שפר פרופיל זה
חוות דעת (57)
סנן חוות דעת
10 תוצאות
ציון המטיילים
9
1
0
0
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהעברית
שפות נוספות
ציון המטיילים
9
1
0
0
0
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנןעברית
מעדכן רשימה...
1 - 10 מתוך 10 חוות דעת
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
חוות דעת נכתבה לפני 2 שבועות

משפחתנו נהנתה ביסודיות מחווית כיתת הבישול הזו! השף, דייגו, גרם לנו להרגיש בבית במטבח שלו והכיל את האלרגיות / רגישויות המזון של כולם (רכיכות ולימון). היו לו גם מגוון אפשרויות למשקאות עבור בתנו הקטינה. בתיאור השיעור מופיעים סנגריה ויין כאפשרויות לשתייה, אך היה לו גם...סודה למי שלא יכול היה לשקם. לכל משתתף הוטלו משימות על מנת להשתתף בחוויה. מעולם לא לקחנו את בתנו המתבגרת לחופשה אירופאית, קיווינו ששיעור הבישול הזה יהיה פעילות מהנה בשבילה בחופשה שכללה אחרת המון היסטוריה, קתדרלות ומוזיאונים. הצלחה! היא נהנתה מאוד והיינו ממליצים על חוג בישול זה לאחרים עם מטיילים בגיל העשרה.עוד

חוות הדעת התקבלה בשיתוף פעולה עם אטרקציה זו
תאריך החוויה: אוגוסט 2019
7 במאי 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חברי ואני השתתפנו בכיתה טאפאס בישול כאן במהלך הנסיעה האחרונה שלנו למדריד. הצוות של A Punto היה מועיל וידידותי מתחילתו ועד סופו, מה שהופך את התהליך ללא טרחה (רוברטה בפרט). עשינו כמה מנות וכל אחד היה מסוגל להשתתף. סנגריה ויין סיפקו ליווי מקסים. דייגו היה...השף שלנו - הוא שמר על הקבוצה ועל המסלול לאורך כל הדרך. הרבה טיפ מועיל ומהנה. תודה לך על ערב אותנטי נפלא שהיה גולת הכותרת של הטיול שלנו!עוד

תאריך החוויה: מאי 2019
15 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב

ביום הראשון שלנו במדריד החלטנו לקחת שיעור טאפאס. הכיתה הזאת תמיד נמכרה אז חיכינו לרגע שהם התחילו למכור רווחים למחזור יולי. היו לנו 11 אנשים מכל רחבי העולם. בישלנו כמו צוות, 9 מנות טאפאס שונות ויין כדי ללכת עם זה. הכיתה נמשכה יותר משלוש שעות...ולא מיהרנו כלל. אני מאוד ממליץ על זה בכיתה לכולם.עוד

תאריך החוויה: יולי 2018
evaluna780, Owner בנכס ‪A Punto Cooking and Tasting School‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 באוגוסט 2018
תרגום של Google

עוד

18 בדצמבר 2017-חוות דעת נכתבה ב

לקחנו את זה בכיתה בישול טאפאס בזמן במדריד היה זמן טוב. היו כ 10 - 12 אנשים בכיתה ובית הספר יש מטבח גדול "L" בישול בישול מצויד היטב עם facilites מודרני, נקי. השף שלנו במשך הלילה היה בחור חביב, אשר ללא ספק הוא נלהב לבישול....יש לנו הזדמנות להכין מרק גספצ'ו / לחם, כמה מנות דגים, עוף על שיפודים, ירקות וחביתה ספרדית טיפוסית עם תפוחי אדמה וכו '. לא אהבתי במיוחד כל מנה אבל היה לי כיף לעשות אותם.עוד

תאריך החוויה: אוקטובר 2017
24 באוקטובר 2017-חוות דעת נכתבה ב

זה לא המקום שבו אתה נוסע, זה מה שאתה מביא בחזרה. במסע הזה אני מחזיר זכרונות מאושרים ו -10 מתכונים טאפאס נהדר לחלוק עם המשפחה שלי. זהו אחד משיעורי הבישול הטובים ביותר שאי פעם לקחתי. רפאל המדען הדגים איך להכין כמה מתכונים והיה לנו לקבל..."ידיים על" עם כמה אחרים, ובסופו של דבר הצלחנו לטעום הכל. גם האנשים האחרים בקבוצה שלנו היו רבים מאוד, ונהנינו לפגוש אותם. ראוי לציין כי אנחנו במקור הזמין את הקורס באינטרנט דרך חברה אחרת, אשר לא טרח ליידע את הספר בישול על ההזמנה שלנו. אז, הגענו בזמן והם לא ציפו לנו. הצוות הנדיב של פונטו גרם לנו להרגיש רצויים בכל מקרה, ואני רוצה להכיר במאמץ שהם עשו כדי להתאים אותנו. Gracias!עוד

תאריך החוויה: אוקטובר 2017
evaluna780, Owner בנכס ‪A Punto Cooking and Tasting School‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 26 באוקטובר 2017
תרגום של Google

עוד

26 בספטמבר 2017-חוות דעת נכתבה ב

אנחנו במקור נרשמת לכיתה paella אבל הועברו בכיתה טאפאס כאשר לא מספיק אנשים נרשמו עבור המחזור הראשון. בית הספר נמצא בשכונה גדולה וקל למצוא. הצ'ק אין היה יעיל והובילו למטבח במפלס התחתון (יש גם מטבח במפלס הראשי). כשקבוצת השבעה שלנו ירדה במדרגות, קיבלנו את פנינו...בחום והושטנו את הסינרים שלנו (מתנה נפלאה שנקבל מאיתנו אוצר!). הכיתה החלה מיד עם כוס סנגריה ומתאבן שיפודי (זית, פלפל, גרקין), בעוד השף הציג את עצמו. הובילו אותנו לאזור הכנה ואמרנו שהסאנגריה משרתת את עצמה ואנו צריכים להרגיש חופשיים למלא את המשקפיים שלנו. היה לנו זמן נהדר ללמוד על ההיסטוריה של האוכל הספרדי והכנת כ -10 מנות מדהימות במשך כמה שעות. כשהכול נעשה, הובילו אותנו לשולחן ערוך להפליא וצלחנו לצלול לתוך כל האוכל. טָעִים מְאוֹד! ! הוגש לנו גם בקבוק יין אדום ובקבוק לבן, עם חינוך קודם לכן, כך ידענו מה ניצני הטעם שלנו. ערב נפלא וגולת הכותרת של הטיול שלנו!עוד

תאריך החוויה: ספטמבר 2017
evaluna780, Owner בנכס ‪A Punto Cooking and Tasting School‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 באוקטובר 2017
תרגום של Google

עוד

17 ביוני 2017-חוות דעת נכתבה ב

אשתי ואני השתתפנו בכיתה טאפאס ואהב את זה. למדנו הרבה, היה כיף, אכלנו אוכל נהדר. אחד מנקודות השיא של טיול גדול. מומלץ מאוד.

תאריך החוויה: יוני 2017
6 ביוני 2017-חוות דעת נכתבה ב

האם אתה אוהב אנשים נחמדים, חמימים וידידותיים? אוכל טוב? יין טוב? אם אמרת כן לכל זה, אתה צריך ללכת לשיעור הזה. אפילו בעיר מלאה באנשים ידידותיים, אוכל טוב ויין טוב, הערב הזה התבלט כמו גולת הכותרת. הלכתי עם אשתי ושני הילדים שלנו בגיל הקולג 'וזה...היה אחד החוויות הטובות והבלתי נשכחות ביותר של שהייתנו השבועית במדריד. אשתי חתמה אותנו דרך Viator / TripAdvisor. הגעה: לקחנו מונית לבית-הספר מבית-המלון שלנו. בית הספר נמצא בשכונה מעניינת עם רחובות צרים והרבה חנויות ואנשים. הרגשנו בנוח ובטוח בכל עת. הגענו קצת מוקדם והתקבלנו בחום בחזית החנות, שהיתה מלאה במדף אחרי מדף ספרי בישול מעניינים. פגשנו את בעל בית הספר (גברת נחמדה) ואת השף / מדריכים עבור הערב (חכם, מסבירת פנים, אנשים). הגדרה: ההגדרה היא מטבח נקי מאוד, גדול, מצויד עם כל סוג של כלי בישול אתה יכול לדמיין. ארבעת האנשים במשפחה שלי וארבעה אנשים אחרים בכיתה שלנו שמעולם לא פגשנו (אבל התוודענו אליהם ואנשים נחמדים מאוד) התכנסו סביב אזור העבודה. הוזמנו לעזור לעצמנו לאיזו סנגריה שהוכנה מראש. זה היה טעים (מתכון נהדר עם טעמים מעניינים) וכולם התחילו להירגע. שפה: כישורי השפה הספרדית שלי מוגבלים כמה משפטים ראשוניים. כולם בקבוצה שלנו היו דוברי אנגלית (ארה"ב, צפון אירלנד, אוסטרליה והפיליפינים). זו לא היתה בעיה כלל עבור המארחים שלנו. השפות של הבעלים והשף / המרצים בבית הספר היו מצוינות. תוֹכֶן: כשהייתי צעיר בהרבה, עבדתי כטבח במשך שנים רבות, ולכן אני יודע את ההבדל בין מי שמבין את הבישול ומישהו שלא. שף / מדריכים שלנו היה ידע מעולה, טכניקה ושליטה של ​​אמנות הבישול. הם הסבירו את הדברים בצורה מעניינת ובדרך מעניינת. כשנכנסתי, הרגשתי שזה יהיה שאפתני להכין עשרה מתכונים של טאפאס בערב אחד, כמו שאמרו לנו. אבל, עשינו את זה. השף / המדריכים עזרו לנו לנצל את הזמן שלנו היטב. הם הסבירו את בחירת המרכיבים, היסטוריה של כלים, סגנונות בישול וטכניקות. הכול נע במהירות, אבל לא מהר מדי. זה לא היה כמו הרצאה. הם היו מעורבים בנו. אבל זה גם לא היה כמו עבודה. זה היה פשוט כיף. הם הוכיחו ולימדו את כולם טכניקות רבות, וכולנו היינו על הידיים: באמצעות סכין טבח, שום, הקש, מחבת / מרגמה, וכו 'גם אם אתה חושב שאתה לא רוצה בישול בכיתה, היית נהנה בכיתה זו. אֲרוּחַת עֶרֶב: אני לא ממש בטוח איך השף / מדריכים ידעו את הזמן כל כך טוב. אבל, איכשהו הם הביאו לנו עשרה מתכונים טאפאס וכולנו ישבנו ליהנות ממנו. היה שם המון אוכל, הכל נראה יפה וטעם נהדר. הבעלים הוציא כמה יינות נחמדים שליווה את הבחירות מזון בצורה מושלמת. היה גם קינוח הפתעה. המטבח ופינות האוכל ריחפו כל הזמן. יציאה: היינו שם בזמן פסטיבל סן Isidro ולכן מדריד היה כבר במצב רוח חגיגי. כשעזבנו את בית הספר, חזרנו למלון שלנו דרך המוני של מדרילנים חוגגים והרגשנו בטוחים ומאושרים ומאוכזבים כל הזמן. סיכום: מניסיוננו, מדריד היתה עיר מלאה בהיסטוריה עשירה, אמנות יפה, אוכל טעים ויין ואנשים חמימים. בבית הספר לבישול בפרט, מצאנו את כל הדברים האלה יחד. היינו מאוד שמחים בחרנו את הכיתה. אֶפִּילוֹג: עכשיו זה בערך חודש מאז לקחנו את השיעור הזה. לפני שני ערבים, אירחנו בבית הספר שלנו מסיבה ספרדית נושא לכ -25 חברים ושכנים. גיטריסט שיחק ושירתנו כמה מתכונים של טאפאס שלמדנו בבית הספר. כולם אהבו את מתכונים טאפאס ואת המתכון סנגריה. המסיבה איחרה, בסגנון מאדריני. למחרת בבוקר, האנשים שנשארו שם נהנו מהטורטיות הספרדיות שלי (תפוחי אדמה ובצל חביתה שנעשו בשמן זית). רפאל לימד אותנו לעשות את זה ואת האורחים שלנו לילה למדו כי הוא צודק לחלוטין כי אין דבר טוב יותר מאשר טורטיה טובה אחרי לילה מאוחרת. אני יפרסם תמונה עם ביקורת זו כדי שיוכל לבקר את הסגנון שלי.עוד

תאריך החוויה: מאי 2017
30 באפריל 2017-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היה לנו הזמן הטוב ביותר. . . המדען הראשי רפאל (?) היה מורה בהקצאת משימות ובשיתוף המשרות הדרושות להכנת עשרה טאפאס נפלאים, שאכלנו אותם. רוב האורחים היו "אוכלים" כמונו, מוכנים לנסות את כל סוגי המזון, וזה עשה את הערב כיף תחרותי מבחינה בריאותית. כולנו התחלנו...להפוך את טורטיה לתפוחי אדמה, קלמרי שום חמוצים, מולים כבושים, צ'וריסו מבושל ביין, עגבניות קרות ומרק שום (תפוחי אדמה שונים מגזפאצ'ו) (לא כמו צ'יפס!) שיפודי עוף, איולי, עוף טומרי, שרידי שום , פאימנטוס מטוגן, זיתים ואנשובי. סנגריה לאורך Erving ואת eine ליד השולחן כל כלול במחיר עשה את זה ערך אמיתי עבור הכסף לילה החוצה. שוב תודה על חוויית בישול Punto. רעיון נהדר, כיף גדול! MaxnKarenעוד

תאריך החוויה: אפריל 2017
31 במרץ 2017-חוות דעת נכתבה ב

הבת שלי ואני לקחנו את השיעור הזה בלילה האחרון שלנו בספרד, זה היה כל כך כיף! עשינו כמה טאפאס בעודנו שותים את סנגריה שהמשיכה לזרום. כל מה שעשינו היה טעים, וכולנו ישבנו בסוף הערב ליד שולחן גדול, ואכלנו את היצירות הטעימות שלנו. היינו קבוצה של...תריסר אנשים. אני לא יכול לחכות כדי לעשות כמה טאפאס בבית, כל המתכונים היו בדוא"ל לנו. חוויה בלתי נשכחת וזה היה קרוב מאוד למלון שלנו שהיה בונוס על 5 דקות הליכה, היינו במלון Urso. אני מאוד ממליץ על מחלקה זו עבור ערב כיף במדריד.עוד

תאריך החוויה: מרץ 2017
הצג חוות דעת נוספות
בסביבה
מלונות בקרבת מקוםהצג כל 465 המלונות שבסביבה
‪Nuria Hotel‬
64 חוות דעת
במרחק 0.14 ק"מ
‪B&B Hotel Madrid Fuencarral 52‬
1,205 חוות דעת
במרחק 0.14 ק"מ
‪Hostal America‬
162 חוות דעת
במרחק 0.17 ק"מ
‪Hostal Hispano-Argentino‬
43 חוות דעת
במרחק 0.18 ק"מ
מסעדות בקרבת מקוםהצג כל 14,016 המסעדות שבסביבה
‪El Social‬
142 חוות דעת
במרחק 0.06 ק"מ
‪El Bocado de Carole‬
102 חוות דעת
במרחק 0.06 ק"מ
‪Massa Pizza‬
424 חוות דעת
במרחק 0.03 ק"מ
‪Xanacuk‬
124 חוות דעת
במרחק 0.05 ק"מ
אטרקציות בקרבת מקוםהצג כל 3,246 האטרקציות שבסביבה
‪Plaza de Chueca‬
47 חוות דעת
במרחק 0.1 ק"מ
‪Gay Pride Festival‬
10 חוות דעת
במרחק 0.07 ק"מ
‪Lakama Bar‬
40 חוות דעת
במרחק 0.02 ק"מ
שאלות ותשובות
קבל תשובות מהירות מעובדי ‪A Punto Cooking and Tasting School‬ ומאורחים שביקרו בה בעבר.
שים לב: שאלתך תפורסם באופן פומבי בדף 'שאלות ותשובות'.
שלח
הנחיות לפרסום