המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Bluone - Food and Wine Tours in Italy‬

165 חוות דעת
מידע על ‪Bluone - Food and Wine Tours in Italy‬
סגור כעת
שעות פעילות היום: 9:00 - 21:00
יצירת קשר
בולוניה, איטליה

‪Bluone - Food and Wine Tours in Italy‬
לא ניתן להזמין ב-TripAdvisor

רוצה לראות אפשרויות אחרות שניתן להזמין עכשיו?
חוות דעת (165)
סנן חוות דעת
10 תוצאות
ציון המטיילים
10
0
0
0
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהעברית
שפות נוספות
10
0
0
0
0
קרא מה אומרים המטיילים:
סנןעברית
מעדכן רשימה...
1 - 10 מתוך 10 חוות דעת
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
26 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

ללא שם: יום indimenticabili! יום בלתי נשכח עם מרצ'לו ברגע שאנחנו פוגשים אותו ואת הנהג שלו. עוד בשעה 14:00. ביליתי את אחר הצהריים במסעדת אוכל / בישול ויין שאירגנתי על ידי מרצ'לו ומשפחה עם אחיותי.  תחנת רחוב אחת היתה על הכרם של פדרו, לטעום את...היין האורגני שלו. אקסלנס המארח והיין והפרוסיוטו היו מפוארים. אנו פוגשים מאמא אלנה ללמוד את הסוד של בישול ragu תוצרת בית המפורסם. למדנו להכין פסטה ועוד מאכלים איטלקיים מפורסמים. לבסוף ישבנו כולנו לארוחת ערב במסעדת אלנה בחווה עוצרת נשימה ושיחה נהדרת. בית החווה והנופים היו מפוארים. אחר הנהג היה פנטסטי. מאוד ממליץ לכל מי שחושב על יין ואוכל סיור.עוד

תאריך החוויה: יולי 2018
25 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

בעלי, ביל ואני היינו בני מזל מאוד לחגוג את יום השנה ה 25 שלנו באזור Friuli - ונציה Giulia עם כניסתה של תוכנית סיור חדשה על ידי Bluone. מה נפלא לטפל כדי להיות מסוגל לחקור את האזור של איטליה כי הוא לא על המכ"ם של...רוב המבקרים! כרגיל, המארחים שלנו הכינו לוח זמנים המשלבים היסטוריה מקומית, אוכל ויין, ואת שירותיו של מדריך טיולים / מתורגמן, כולל נהג ואן בעל ידע רב ואנרגטי. כמה יעדים כללו אינטרסים ייחודיים כגון נייר ביצוע קליגרפיה, פסיפסים, שביל החוף, וכמובן, היו לנו אינטראקציות רבות עם יקב בעלי מסעדה, שפים, יצרנית Prosciutto, וכו 'נכון למוניטין של האזור הזה עבור הלבן הטוב ביותר יין, נהנינו מגוון רחב של יקבים כי ביקרנו. אם יש לך מנוסים אחרים סיורים Bluone, זה אחד ישמח אותך כפי שהוא עשה לנו. ואם אין לך, אתה חסר ניסיון איטלקי אמיתי מאורגן על ידי זוג ששים מאמץ רב כדי להפוך את חוויית הנסיעות ייחודי ובלתי נשכח. . . (כולל לעזור לי להתגנב מאחורי הגב של ביל הספינה הביתה כמה יינות!)עוד

תאריך החוויה: מאי 2018
29 במאי 2018-חוות דעת נכתבה ב

אנחנו פשוט חזרנו מאיטליה לאחר שבילה שבוע בבולוניה על אוכל בלוון / בישול ויין הסיור מאורגנים על ידי מרצ'לו ו Raffaella טורי. כל יום היה חוויה קולינרית חדשה שסייר באזורים הכפריים של אמיליו ומפיקיה של פרמיגיאנו - רג'יאנו, פארמה פרוצ'וטו, וחומץ בלסמי "מודלינה" של מודנה....בימים אחרים טופלנו בפגישות עם חקלאים, כורים מקומיים ושפים באזור כפרי רומניה, כולל הפגנות בישול וידיים - על שיעורים להכנת פסטות ורג 'ו. שיחות על ארוחות הערב היו תמיד תוסס ואינפורמטיבי. בסוף השבוע הרגשנו שאנחנו מבקרים חברים ותיקים. תודה רפאלה ומרצ'לו שבוע נפלא תודה מיוחדת על ההפתעות המותאמות לאינטרסים שלנו, ובמשך הזמן שהיית עונה על השאלות שלנו ומספק המלצות שגרם הזמן שלנו באיטליה כל כך יוצא דופן.עוד

תאריך החוויה: מאי 2018
20 במאי 2018-חוות דעת נכתבה ב

אני פשוט חזר על ידי 6 ימים של בלונה בישול / סיור מזון אמיליה - Romagna וזה היה באמת נפלא. המארגנים, מרצ'לו וראפלה טורי, פיתחו קשרים אישיים עם אנשים מקומיים היוצרים מאכלים ויינות איטלקיים. יחידות האירוח נמצאות במלון בוטיק בבולוניה ליד המרכז וימי טיול (במכונית...מסחרית MB) לתוך אזורי הכפר אמיליה ורומניה. ראיתי גבינת פרמגיאן ופרוצ'יטו מבוצעים בחומץ פארמה ובלסמי במודנה. טיולי יום אחרים היו לחקלאים, לכורמים ולטבחים באזורים הכפריים, עם הפגנות בישול. בלילה האחרון למדתי להכין פסטה ברוטב בולוני ומאכלים איטלקיים אחרים במטבח הבית של רפאלה טורי. בסך הכל A + שיעור ראשון!עוד

תאריך החוויה: מאי 2018
21 במרץ 2018-חוות דעת נכתבה ב

עבדנו עם Marcello ו Raffaella בשנים האחרונות, והם מתכננים לעבוד איתם הקיץ גם כן. הם מאוד בכיוון אוריינטציה באותו זמן, מקסים, מרתקים ואני לא עובד עם אף אחד אחר! בקיץ שעבר, הם סידרו עבור קבוצת הסטודנטים שלנו לעשות הרפתקה כמהין ציד מחוץ Spoleto זה היה...גולת הכותרת של הטיול. ביקרנו את Bartoli Agriturismo והיה לי תענוגות לא ייאמן עם Se או Bartoli, שהוא אדם מדהים נושאת מסורת זמן שנערך כי כבר קורה במשך מאות שנים על ההרים מעל Spoleto. עמנואל בלונה היה נהדר, כמו גם כריסטינה? שתירגם עבורנו. מהרגע שסייר ביער עם סי או ברטולי וכלביו, לארוחת צהריים פעם אחת בחווה שלהם. אחזור לשם בדופק. בנוסף, סיימנו את היום עם לבלות ספולטו, על פי המלצתו של מרצ 'לו וזה היה קסום! לתלמידים שלנו היה זמן להסתובב ברחובות ספולו. אההה. . . בעקבות ארוחה במסעדה גדולה ולאחר מכן כותרת חזרה לאוטובוס שלנו עם קבוצות של התלמידים שלנו שרים ברחובות. כמו כן, מרצ'לו ו Raffaella עזר לנו לפני כמה קיצים בסידור סיורים ברחבי מודנה. וואו! גם מדגיש של הנסיעה. ביקור אחד המפיקים חומץ בלסמי המתקדמת, להשלים עם מצגת טעימה וטעימות ביקור במפעל גבינה שבו הם עושים את הגבינה האמיתית parmigiano reggiano. בנוסף, היה לנו עוד זמן בלתי נשכח כמו הקבוצה שלנו עשה פסטה "עם mamas". איזה ערב מהנה, מאתגר, בלתי נשכח. ואז להגיע לאכול את הפסטה שהכנת, לשבת בחוץ סביב שולחנות בתוך חווה וכרם. ברור, אני לא יכול להגיד מספיק על Bluone ו Marcello ו Raffaella. האם אמרתי שהם הטובים ביותר?עוד

תאריך החוויה: יולי 2017
15 בפברואר 2018-חוות דעת נכתבה ב

הייתי מוקסם על ידי בולוניה לפני שפגשתי מרצ'לו ו Raffaella של Bluone; ברגע שפגשתי אותם, הרגשתי כאילו אני בבית. היו לנו יומיים עם Bluone. הראשון עם מרצ'לו לחקור יצרני מזון אזוריים ביצוע פרמיגיאנו רג'יאנו ו prosciutto di parma. Marcello ו Raffaella הקימו יחסים נפלאים עם...יצרני מזון, מדריכי טיולים ובעלי מסעדה, כלומר, אתה מקבל גישה התוצרת הטובה ביותר ומזון ברחבי האזור. היום השני היה לבשל ארוחה איטלקית מלאה במטבח הבית שלהם עם רפאלה (בזמן שמרצ'לו לקח את הבחורים להביט במפעלי היוקרה השונים באזור). רפאלה היתה כה נפלאה, שחפשה חמישה אנשים במטבח שלה. היא הסבירה בקפידה, הדגימה ועזרה לנו להכין ארוחה נהדרת (אנטיפסטו, פרימי, שנייה ודולסה!), כמו גם את ההיסטוריה שמאחורי הכלים השונים. בנו עמנואל היה גם בהישג יד כדי לעזור להדגים את האלמנטים הטכניים של פסטה עושה - זה מאוד עסק משפחתי. אחר-כך ישבנו כולנו יחד ואכלנו מה שעשינו, שטופים בכוס או בשלושה יין יפה. זו היתה הפעם הראשונה שלי באיטליה ופגשתי את מרצ'לו וראפלה, אבל אחרים בקבוצה שלנו פגשו אותם פעם או פעמים רבות בעבר. עכשיו אני מנסה להבין מתי אוכל לחזור. הניסיון שתקבל עם Bluone יגרום לך להרגיש כאילו פגשת את המשפחה האיטלקית שלך אבודים ארוכה, ולהשאיר אותך להוט ללמוד יותר על איטליה (ובמיוחד מזון ויין) ולבלות יותר זמן בחברה שלהם.עוד

תאריך החוויה: פברואר 2018
7 בפברואר 2018-חוות דעת נכתבה ב

האם היתה נסיעה לנערות בבולוניה ועשתה בלוון את המסלול שלנו. סיירנו ביקבים; ראה כיצד גבינת פרמיגיאנו ובלסמי מבוצעים; אכל אוכל מקומי מדהים והיה לו שיעור בישול נפלא במטבח של רפאלה. הם טיפלו בכל פרט. החלק הטוב ביותר של הטיול היה לבלות עם Raffaella & Marcello...כי הם בירכו אותנו & גרם לנו להרגיש כמו משפחה. לא יכול להגיד מספיק דברים טובים על החוויה שלנו.עוד

תאריך החוויה: ינואר 2018
2 בפברואר 2018-חוות דעת נכתבה ב

למשפחה בת חמש נפשות היה יום בלתי נשכח בשוק, בישלנו ואכלנו עם רפאלה ומרצ'לו. למדנו מה עושה אוכל איטלקי כל כך מיוחד בשוק, במטבח, ובשולחן חדר האוכל של בית איטלקי אמיתי עם מורים גדולים שהרגישו כמו משפחה. אנו ממליצים בחום על Blueone!

תאריך החוויה: דצמבר 2017
21 בנובמבר 2017-חוות דעת נכתבה ב

זה היה הסיור השלישי שלנו עם Bluone וזה לא לאכזב. בעבר, עשינו סיורים בשבוע, אבל הפעם עשינו את השוק וביום הבישול בבולוניה. למחרת עשינו סיור יין, ביקור שני יקבים שונים. כמו בסיורים הקודמים שלי הפעם הכל היה מושלם. לבלות זמן עם Marcello ו Raffi מבלה...עם חברים ותיקים. זה המקרה גם אם רק פגשת אותם. היו לנו חברים איתנו ואני באמת בניתי אותם והם לא היו מאוכזבים בכלל. היה לנו זמן נפלא. אני יכול להגיד לך דבר אחד, נטייל איתם שוב. אני לא יכול לדמיין מישהו לא נהנה זמן רב על כל אחד הסיורים שלהם. אני רוצה לעשות את כולם!עוד

תאריך החוויה: נובמבר 2017
30 באוקטובר 2017-חוות דעת נכתבה ב

בעלי ואני לקחנו לאחרונה את שוק & בישול בכיתה בבולוניה עם Raffaella ו מרצ'לו, זה היה באמת חוויה שלעולם לא נשכח! היום התחיל קניות עם Raffaella בשווקים, שם היינו הציג מאכלים שונים של האזור. מאוחר יותר התקבלנו לביתם שבו למדנו להכין פסטה ובישלנו ארוחה טעימה,...בלתי נשכחת! ! ! היה לנו זמן נהדר עם רפאלה ועם בנה עמנואלה. הם היו כל כך נחמדים, הרגשנו כמו חלק מהמשפחה. יהיה בהחלט להמליץ ​​על הסיור הזה, ואני מקווה שנוכל לחזור לאיטליה בקרוב לקחת איתם סיור נוסף.עוד

תאריך החוויה: אוקטובר 2017
הצג חוות דעת נוספות
קבל תשובות מהירות מעובדי ‪Bluone - Food and Wine Tours in Italy‬ ומאורחים שביקרו בה בעבר.
שים לב: שאלתך תפורסם באופן פומבי בדף 'שאלות ותשובות'.
שלח
הנחיות לפרסום