256חוות דעת6שאלות ותשובות
חוות דעת
ציון המטיילים
- 243
- 11
- 0
- 1
- 1
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
עוד
המסננים שנבחרו
- סנן
- עברית
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
הכנו טורטלוני ופטוצ'יני וראגו, והכל בשיחה מענגת והחטיף מדי פעם בזמן הבישול. מריבל יצאה באותו בוקר לשוק לפרושוטו וגבינה כדי שלא נבשל על בטן ריקה. לא רק שהכננו פסטה, אלא שלמדנו הכל על אזורים איטלקיים ומזונם, בקרות החומץ הבלסמי, גישות שונות לפטוצ'יני (דורום? חיטה רכה? מי ידע?) ועוד. לבסוף אכלנו את היצירות שלנו עם מבחר יינות שמאריבל התאמה עם העבר. בסך הכל חוויה נפלאה. שימו לב שמדובר בחצי יום יציב, אז אל תתזמן בחוזקה - אינכם יכולים למהר פסטה!…
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוקטובר 2019

מועיל
מאז שיעורי הפסטה הראשונה שלי עם מריבל בשנת 2016, השתוקקתי לחזור למטבח שלה בבולוניה כדי להעמיק את הבנתי בבישול האיטלקי המסורתי. אני לא יכול להגזים באיזה משאב מועיל היא הייתה, וגם לא את השמחה שחוויתי כשלקחתי את המתכונים שלה הביתה כדי לחלוק עם המשפחה והחברים. סוף סוף הצלחתי לערוך ביקור חוזר בשבוע שעבר כדי להשתתף בשיעור שלה בבישול עם חומץ בלסמי אותנטי. שוב, הכיתה הייתה גולת הכותרת בטיול שלי. הידיעה כיצד תרוויחו מההוראות של מריבל היא המזכרת הטובה ביותר שתוכלו להביא הביתה מביקורכם בבולוניה!…
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוקטובר 2019

מועיל
איזו חוויה נפלאה - בישול עם מריבל היה אחד משיאי הטיול שלנו בבולוניה! אנחנו 4 חברים של אוכלים (איטלקי, גרמני, צרפתי), שחיפשו ללמוד את סודות הכנת הפסטה. מריבל הייתה המורה הכי מושלמת עבורנו, ושיתפה את החוויה שלה בסביבה הנעימה והמרגיעה של המטבח שלה. אנו ממליצים על חווית בישול עם מריבל לכל מי שמחפש ללמוד על בולוניה, על המטבח שלה - וליהנות מאוכל מהנה ואיכותי!…
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוגוסט 2019

מועיל
היה לנו יום פנטסטי עם מריבל ביולי. לקחנו את השוק לקורס פסטה בולונזית קלאסית. הסיור בקוואדרילטרו בביקור בחנויות / דוכני שוק ואיסוף חומרים היה גולת הכותרת האמיתית מכיוון שמריבל כל כך בקיאה ותשוקה לאוכל. לאחר מכן זו הייתה מונית לדירה המקסימה שלה ולבישול. היא מארחת נהדרת, ומדריכה מאוד סבלנית וחביבה. זו הייתה הפעם הראשונה שלנו להכין פסטה אבל היא עשתה את זה מאוד פשוט והיינו ממש מרוצים מהתוצאות. הכנו שני סוגים של פסטה, 2 רטבים וטירמיסו. טעמנו גם כמה פרושוטו וטרטדללה טעימים וקפרזה. ישבנו יחד ואכלנו את היצירות שלנו ומאריבל סיפקה יין ולימונצ'לו ביתי טעים. מאוד נהנינו לדבר עם מריבל על אוכל, נסיעות ובולוניה. זה היה גולת הכותרת המוחלטת של זמננו באיטליה ואני ממליץ בחום לקחת קורס זה אם יש לך סיכוי.…
מידע נוסף
תאריך החוויה: יולי 2019

1 הצבעה מועילה
מועיל
הזמנתי יום בישול אצל מריבל בטעם איטליה כחלק מחג מיוחד לחגיגת יום הולדת משמעותי! זו הייתה הבחירה שלי אבל נהניתי מאוד מכל המשפחה (אני, בעל, בת 14, בן 10). הסיור בשוק היה מאוד מעניין - כל כך הרבה איכות ומגוון, לא היינו יודעים מאיפה להתחיל! ממש טוב לברר את הרקע וכמה טיפים לבחירת רכיבים. אחרי קפה פנינו אל מריבל להכין פסטה משלנו ואת השאר לארוחת הצהריים. מריבל הציעה את התפריט בהתחשב בהעדפות המשפחה שלנו ומה היה בעונה. מריבל היא מדריכה ומורה מבריקה. היא לימדה אותנו המון והיתה גם חברה טובה מאוד. היא בקיאה אך גם סבלנית והייתה כל כך טובה לעסוק בבני בן העשר ולעודד אותו כשצריך - אם כי כמה דברים אחרים הוא נראה טוב יותר מהוריו! מריבל מאורגנת היטב ויש לה גם את הכלים הדרושים לך אך גם עצות לשיטות אחרות כדי שלא תרגיש שאתה צריך למהר ולרכוש כלים רבים של פסטה כדי ליצור מחדש את התפריט! ניתנו לנו חטיפים במהלך הפגישה שהיו מקסימים. פרמז'ן עם דבש אכלתי מספר פעמים מאז, לאחר שהתוודעתי לזה! הארוחה שלנו, עם יין אדום נחמד מאוד שסופקה, נהנתה מאוד. מאז קיבלנו את המתכונים כמובטח, יחד עם כמה הצעות וטיפים אחרים ששוחחנו עליהם במהלך היום. כל כך שמחה שהזמנו את חווית הבישול הזו אצל מריבל. זה היה יום מבריק! מומלץ מאוד.…
מידע נוסף
תאריך החוויה: יולי 2019

מועיל