המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Bologna Gourmet‬
לא ניתן להזמין ב-TripAdvisor

רוצה לראות אפשרויות אחרות שניתן להזמין עכשיו?
כל התמונות (52)
כל התמונות (52)
תצוגה מלאה
סקירה של המטייל
  • מצוין‪82%‬
  • טוב מאוד‪14%‬
  • ממוצע‪2%‬
  • גרוע‪0%‬
  • נורא ואיום‪2%‬
אודות
מזג האוויר המקומי
מופעל על-ידי Weather Underground
16°
אפר׳
22°
12°
מאי
26°
16°
יונ׳
יצירת קשר
‪Largo Respighi 8‬, 40126 בולוניה,‎ איטליה
אתר אינטרנט
+39 335 533 6613
התקשר
שפר פרופיל זה
חוות דעת (34)
סנן חוות דעת
8 תוצאות
ציון המטיילים
8
0
0
0
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהעברית
שפות נוספות
ציון המטיילים
8
0
0
0
0
קרא מה אומרים המטיילים:
סנןעברית
מעדכן רשימה...
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
5 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

אשתי ואני אהבנו את שיעור הבישול הפרטי שלנו עם אילריה! זה היה השיא של הנסיעה שלנו דרך איטליה. התחלנו את הבוקר שלנו עם סיור בשוק, אשר הייתי מאוד ממליץ. היא מאוד ידע של האזור (מזון, תרבות, היסטוריה, וכו ') ומדריך נהדר. רכשנו כמה מרכיבים שלנו...עבור הכיתה שלנו כאשר סיירנו באזור השוק ולאחר מכן חזרו למטבח כדי להתחיל. למדנו שתי פסטות, ראגו וטירימיסו. היא היתה מהורהרת מאוד סבלנית איתנו לאורך הקורס. אנו ממליצים בחום על שיעור עם Ilaria. יהיה לך הרבה כיף וללמוד כל כך הרבה!עוד

תאריך החוויה: ספטמבר 2018
6 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

אם אתה רוצה אמיתי, בכיתה בישול אותנטי זה האפשרות הטובה ביותר. היא עבדה כל כך קשה כדי להתאים אותי, ולמרות שאף אחד אחר לא בחר את הימים שרציתי היא אפילו עשתה שיעור אחד על אחד. גברת נחמדה שיש לה המון ידע ולדעתי שווה את המחיר.

תאריך החוויה: אוגוסט 2018
10 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

בעלי ואני הזמנו שיעורים בשעות אחר צהריים מאוחרות עם איילריה, החל מסיור בשוק. שמחנו לקבל עוד אדם להצטרף אלינו על הרפתקה קולינרית שלנו. Ilaria לנו ידע רב על מזונות ומסורות בולונזית, לעשות את הסיור בשוק היה מאוד אינפורמטיבי. גם במטבח שלה היתה הרפתקה! היא היתה...סבלנית מאוד, וזה היה דבר טוב. הלמידה איך לעשות בצק פסטה היה מסובך, אבל הכיף באמת התחיל ללמוד איך לגלגל נייר סדינים פסטה רך עבור רביולי! זה סיכה לוקח בפועל! הארוחה שלנו של רביולי וחתך עגל שהגיע לשיאו עם טעימות של 30 שנה Balsamico Traditionaly על שמנת ג'לטו וג'לטו טרי. חוויה נפלאה!עוד

תאריך החוויה: יולי 2018
2 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

אשתי ואני פגשנו את אילריה בבוקר. היא הראתה לנו איך לקנות את החומרים שלנו. אחר כך הלכנו למטבח שלה ועשינו פסטה טגלאטלי, ראגו, וואל בולונז וסלמי שוקולד לקינוח. זה היה נפלא. היא היתה כל כך נחמדה. אני מרגישה כאילו עשינו חבר! תודה לך Ilaria! אהבנו...את זה! ! ! ! ! !עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
27 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היה לי חצי יום נהדר עם Ilaria לומד הכל על מסורות בישול של בולוניה ואת הפעם הראשונה שלי עושה פסטה ואני כל כך שמח שעשיתי את זה! זה היה הפסטה הכי טעים שאני חושבת שאי פעם אכלתי, איילריה היתה באמת מסבירת פנים וידידותית, מורה טובה...עם עין לפרטים ותמיד ניצלה את ההזדמנות להסביר לך דברים כמו שצריך, והיא גם סבלנית מאוד! אני מאוד ממליץ:)עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
27 במאי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היה לנו רק זמן מוגבל בבולוניה אז אנחנו צריכים לוותר על הכיתה בישול והזמין סיור שוק 2 - hr סיור עם Ilaria. זה היה בסופו של דבר להיות 5 של החוויה הזכורה ביותר במסע שלנו 17 ימים באירופה. אנחנו אוהבים אוכל איטלקי אבל אף פעם...לא מקבלים את ההזדמנות ללמוד על התרבות הקולינארית האיטלקית בפרטי כזה מנקודת המבט של המקומיים. התחלנו מהכנסייה הישנה והלכנו לעבר השוק. אילריה לימדה אותנו לזהות פסטה. היא גם נתן מבוא טוב על בשר שונים, מדבר, חומץ בלסמי וגבינה, ועוד קצת על ההיסטוריה הקולינרית של בולוניה. ביום שבו הזמנו את הסיור, רק אני ובעלי היה לנו מספיק זמן לשאול שאלות. ראינו כמה סיורי מזון אחרים שעברו עם 10 + אורחים, אנחנו מרגישים כאילו אנחנו לגמרי בהצלחה עם קבוצה אינטימית כזו קבוצה. כאשר נחזור בפעם הבאה אנו בהחלט להזמין ספר בישול איתה!עוד

תאריך החוויה: מאי 2018
25 באפריל 2018-חוות דעת נכתבה ב

לאחר שעשה את הכיתה ולקרוא את הביקורות, הרגשנו שזה רק נכון להמליץ ​​על חוויית בישול יפה ללקוחות פוטנציאליים אחרים. מעל 4 שעות בערך עשינו tagliatelle, רביולי ו tiramisu כל מאפס. למדנו כל כך הרבה, במיוחד את הפרטים קמח / ביצה (סוג, גודל וכו '), טכניקות...פסטה מתגלגל (אור / מדויק / מתיחה וכו'), ביצוע רביולי (דק / חיתוך / הסרת אוויר) ואת 3 - 4 שעות לסימר סיום עם הטעם העשיר ביותר, החריף, שטעמנו. עכשיו אולי אנחנו רק רק מעל למתחילים אבל אנחנו יודעים מומחיות כאשר אנו חווים את זה ואת Ilaria זה בדיוק. זה בישול goumet 'הביתה'. עוד זוג התלוננו על sofrito קפוא! כמובן Ilaria משתמש קפוא. שלה בסיס זעיר כדי מאוד ארוך ומבשיל בשיעור! למה על כדור הארץ לבזבז זמן חיתוך וטגן לטיגון איטי. . . אנחנו יכולים לעשות את כל זה! וכן, בזמן שכולנו שומעים על הסיכונים הטעימים "הטבילה כפולה" לא ראינו (או לעשות) את זה פעם אחת, ואפילו אם עשינו זאת, זה היה סימן לצחוק ב 4 שעות! ? ברצינות למרות, Ilaria עושה עבודה נהדרת ואז אתה מקבל לאכול את זה עם Sangiovese, עסיסי נחמד. היא אשה מקסימה, מדברת אנגלית מושלמת, יש לה חוש הומור נהדר והיא מדברת כמו איטלקית אמיתית. זה היה הערך הטוב ביותר 160 - 180 יורו (עבור 2) השקענו בהיסטוריה ארוכה, נסיעה.עוד

תאריך החוויה: אפריל 2018
10 ביולי 2017-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

אשתי ואני אהבנו את הכיתה שלנו עם אילריה. אנחנו ממליצים על זה לכל מי שמחפש שיעורי בישול פרטיים בבית בבולוניה. עשינו פסטה ברוטב בולוני ורצועות צעיף. שתי מנות מסורתיות מאוד של האזור. קח את הכיתה!

תאריך החוויה: יולי 2017
הצג חוות דעת נוספות
בסביבה
מלונות בקרבת מקוםהצג כל 105 המלונות שבסביבה
‪Hotel Accademia‬
573 חוות דעת
במרחק 0.13 ק"מ
‪Hotel University‬
378 חוות דעת
במרחק 0.17 ק"מ
‪Albergo Rossini 1936‬
319 חוות דעת
במרחק 0.2 ק"מ
‪Best Western Hotel San Donato‬
918 חוות דעת
במרחק 0.21 ק"מ
מסעדות בקרבת מקוםהצג כל 2,158 המסעדות שבסביבה
‪Sale Grosso‬
582 חוות דעת
במרחק 0.11 ק"מ
‪Moustache‬
165 חוות דעת
במרחק 0.15 ק"מ
‪Trattoria Pizzeria Belle Arti‬
1,052 חוות דעת
במרחק 0.12 ק"מ
‪Pizza Casa di Marzouk Fathi‬
154 חוות דעת
במרחק 0.13 ק"מ
אטרקציות בקרבת מקוםהצג כל 625 האטרקציות שבסביבה
‪Museo di Palazzo Poggi‬
325 חוות דעת
במרחק 0.25 ק"מ
‪Biblioteca Universitaria di Bologna‬
184 חוות דעת
במרחק 0.23 ק"מ
‪Oratorio Di Santa Cecilia‬
183 חוות דעת
במרחק 0.1 ק"מ
‪Chiesa di San Giacomo Maggiore‬
143 חוות דעת
במרחק 0.15 ק"מ
שאלות ותשובות
קבל תשובות מהירות מעובדי ‪Bologna Gourmet‬ ומאורחים שביקרו בה בעבר.
שים לב: שאלתך תפורסם באופן פומבי בדף 'שאלות ותשובות'.
שלח
הנחיות לפרסום