288חוות דעת9שאלות ותשובות
חוות דעת
ציון המטיילים
- 269
- 14
- 2
- 0
- 3
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
עוד
המסננים שנבחרו
- סנן
- עברית
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
השבוע שביליתי במכון הקולינרי בבולוניה אינו אלא מטען נפשי ופיזי. השף סטפנו הוא שף ידידותי רב-ממדי ומלא אנרגיה, המערב אתכם בכל דבר, החל בקניית בשר ושיחה עם הקצב, בחירת הירקות, ריח הגבינות - והכנת הכל לבישול. וכמובן, בדרככם חזרה מסבב הבוקר לצלילה למזרן החומרים המופלא של איטליה - אתם עוצרים לקפה. וכשאתה מטייל חזרה עם סטפנו ברחובות היפים של בולוניה - עיר הולדתו - אתה יכול להגיד שלום לשכן, לבעלי מסעדה או לבעל הבית של להיות ויהיה. לא רק "Buongiorno" (בוקר טוב) אלא "Buona giornata" (שיהיה לך יום נחמד). באיזשהו שלב אתה רוצה לצבוט את היד כדי לבדוק אם עשית מסע אחורה לתקופות בהן אנשים היו יותר ידידותיים זה לזה, או שמא זו מציאות? במטבח שלו אתם מוזמנים לעולמו חוזר לשורשי מטבח אמיליה - רומניה. ושום עבירה - תגלו שיש למטבח האיטלקי הרבה יותר ממה שרואים ברוב המסעדות בסגנון איטלקי מלאות בפסטה, עגבניות, שום, צ'ילי ושמן זית. מדוע זה כך? תצטרך להירשם כדי לגלות. במהלך השבוע שביליתי עם סטפנו דיברנו על מקורות מזון, שיטות ייצור, תזונה, קיימות, היסטוריה, מוזיקה והיבטי חיים שונים. אם אתה רוצה לעשות הפסקה מחיי היומיום העמוסים ככל הנראה מחיי היומיום העמוסים שלך מדי, הירשמו כמובן עם סטפנו ולא תתאכזבו. שחרר, הקשיב היטב, היה מדויק בביצוע ובמועד. זה הרבה יותר מאשר להכין רביולי. תהנה!…
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוגוסט 2019

1 הצבעה מועילה
מועיל
+1
ביליתי שם שלושה ימים והשהייה שלי היתה נהדרת! למדתי על בישול איטלקי, היה לי הרבה כיף באמת נהנה התוכנית. סטפנו הוא מבשל ומורה נהדר! מפואר למדי במיקסום הזמן על ידי הוראה מתודולוגיה, קידום עבודת צוות עושה חוויה נהדרת עבור כל המשתתפים. שאר הצוות הוא גם פנטסטי! פדריקו, ססיליה ואחרים שעזרו לנו אחר הצהריים! בנוסף, היתה לי הזדמנות לפגוש אנשים נפלאים מארה"ב, בריטניה, ירדן, הונג קונג ונקובר! ! ! Enviado desde mi iPhone…
מידע נוסף
תאריך החוויה: יולי 2019

1 הצבעה מועילה
מועיל
CIBO הוא הספר הטוב ביותר לבישול אני אי פעם השתתפו. הזמנתי את קורס 2 השבוע: זה חרג מכל הציפיות. השף סטפנו מלמד בגמישות רבה, באנרגיה חסרת רחמים ובתשוקה מדבקת. הוא מתמקד טכניקות / עקרונות ולא מתכונים, אז עכשיו, אני מרגיש כאילו אני יכול להתאים בביטחון וליצור מנות על פי המרכיבים המקומיים שלי. בנוסף, Stefano הוא בעל ידע רב על ההיסטוריה, התרבות, חשיבה מאחורי בישול איטלקי - זה העשיר מאוד את ההבנה והערכה של מזון. התפריט היה מאולתר כל יום על בסיס זמינות השוק ואת העדפות הטעם האישי שלנו. יום אחד, אנחנו doned תרנגולות ובישל כמה מנות באמצעות חלקים שונים. עוד יום, הכנו 9 סוגים שונים של מאכלי ים מאפס. וכמובן, עשינו הרבה סוגים רבים של פסטה. You Stefano והמשפחה הם כמה האנשים היפים ביותר שתפגשו. בישול איתם היה כיף, טעים, יצירתיים, ופרספקטיבה - שינוי. אני כל כך נרגשת לחלוק את מה שלמדתי כשאני מבשלת עבור המשפחה שלי בחזרה הביתה!…
מידע נוסף
תאריך החוויה: יולי 2019

מועיל
ביליתי יומיים נפלאים ב CIBO במהלך הביקור שלי בבולוניה. סטפנו הוא מארח גדול ומורה מעולה. הוא customises החוויה שלך סביב הכלים שאתה רוצה ללמוד. בכל כיתה, תוכלו לבשל מגוון של מאכלים להבין ולהעריך את העקרונות הבסיסיים של בישול איטלקי. נהניתי מאוד לבשל מה שלמדתי CIBO מאז הביקור שלי.
מידע נוסף
תאריך החוויה: אפריל 2019

מועיל