המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
פתוח היום: 8:00 - 21:00

‪CIBO Culinary Institute of Bologna‬
לא ניתן להזמין ב-TripAdvisor

רוצה לראות אפשרויות אחרות שניתן להזמין עכשיו?
כל התמונות (353)
כל התמונות (353)
תצוגה מלאה
תעודת מצוינות
סקירה של המטייל
  • מצוין‪93%‬
  • טוב מאוד‪5%‬
  • ממוצע‪1%‬
  • גרוע‪0%‬
  • נורא ואיום‪1%‬
אודות
סגור כעת
שעות פעילות היום: 8:00 - 21:00
הצג את כל שעות הפעילות
שהות מומלצת: יותר משלוש שעות
מזג האוויר המקומי
מופעל על-ידי Weather Underground
16°
אפר׳
22°
12°
מאי
26°
16°
יונ׳
יצירת קשר
‪Via Augusto Righi 30b‬, 40126 בולוניה,‎ איטליה
אתר אינטרנט
+39 370 369 8230
התקשר
שפר פרופיל זה
חוות דעת (263)
סנן חוות דעת
10 תוצאות
ציון המטיילים
10
0
0
0
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהעברית
שפות נוספות
10
0
0
0
0
קרא מה אומרים המטיילים:
סנןעברית
מעדכן רשימה...
1 - 10 מתוך 10 חוות דעת
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
13 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היה לנו כל כך מבריק זמן בישול CIBO. למדנו כל כך הרבה וסיים עם קצת אוכל היינו מאוד גאה. העצה שניתנה היתה מועילה ותומכת וזה היה נהדר לשוחח עם Alessandra בזמן בישלנו.

תאריך החוויה: אוגוסט 2018
24 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

לוסיה היקרה, אלסנדרה, נטלי, סטפנו, אלנה ופדריקו, איך אני מתחיל להודות לך על השבועיים המדהימים והמגמישים ביותר של בישול, למידה, ידידות והרפתקה? Grazie מייל - ליצירת בית מהבית בשבילי! הזמן שלי עם כל אחד מכם היה מיוחד מאוד ותמיד יהיה חלק מהזיכרונות שלי מבולוניה. לוסיה...אני אוהב את התשוקה שלך לבישול ועושה את זה בדרך הנכונה! אלסנדרה, אתה הכי מצחיק ואת האדם הכי קל להסתובב עם, תודה על החדרת אותי גרגרי יער ערמומי סלעים שלך! נטלי, את כל כך מתוקה ואהבתי לשמוע על המשפחה שלך. אני בטוח שאף משתתף אחר לא נתן לך עיסוי! פדריקו אתה צעיר חכם וחרוץ עם עתיד מזהיר! אלנה, תודה על נדיבותך ונסיעתך הגדולה לוונציה. Stefano, האנרגיה שלך, תשוקה, חזון, לב גדול הם מדבק לצייר אנשים לך כדי CIBO! בחרתי את הקורס של שבועיים בקייבו אחרי שראיתי את בית הספר בהשתתפות "חג ההובייה", מופע בישול ב- PBS. אני כל כך שמחה שלקחתי את ההזדמנות וחתמתי ללימודים ארוכים. פגשתי אנשים מכל רחבי העולם. אנשים מקנדה, אוסטרליה, ברזיל, טייוואן, בריטניה, ונצואלה, וחלקים אחרים של ארה"ב. כולנו נהנינו מזמננו יחד - הודות להכוונה ולאירוח של המורים שלנו, לוצ'יה ואלסנדרה. למדתי להכין פסטה תוצרת בית ביד! אני כבר טבח ביתי במשך שנים ואף פעם לא יכולתי להשתלט על האמנות של הכנת פסטה, אבל עכשיו אני יכול! אני גם יכול לעשות את הרוטב הבולני טעים ביותר שיש לך אי פעם טעם. ההוראה ב CIBO יוצאת דופן. אתה לא רק ללמוד טכניקות, אבל אתה גם ללמוד על ההיסטוריה של בישול Bolognese ובישול בכל חלקי איטליה. כאמריקאית, אני רגיל לבישול אמריקאי איטלקי וזה אוכל נהדר. עם זאת, למדתי כל כך הרבה על מסורות בישול כי הם ייחודיים איטלקית ההבדלים האזוריים על סמך מה גדל באופן טבעי בתחומים שונים. השהות שלי כללה דירה שנמצאת ממש שלוש דקות מבית הספר וממוקמת במיקום מרכזי! הייתי מציע להישאר בחודש יוני - אוגוסט כי יש פסטיבל סרטים שנתי המתקיים בבולוניה, והייתי מסוגל לראות סרטים בחוץ ב פלאזה Maggiore כל ערב בחינם! הימים שלי ב CIBO התחיל עם macchiato (אספרסו) עם לוצ'יה בבית הקפה מול CIBO ודיברנו על מה שאני רוצה לבשל ועוד דברים רבים אחרים. לאחר מכן המשכנו לשוק הפתוח כדי לבחור את המרכיבים שלנו ליום. המתכונים היו כולם מבוססים על מה היה בעונה אז הכל היה טעים לחלוטין! בחרנו חצילים, קישואים, עולש, אוכמניות, אפרסקים, וכו '. לאחר מכן עברנו לשוק הדגים הסמוך לצדפות טריות, מולים (הטעים ביותר שטעמתי אי פעם), קלמאר, סרדינים, אנשובי וכו'. התחנה הסופית שלנו בשוק הבשר ובחר את עוף גיניאה האהוב עלי, ארנבת, או חתך נחמד של פילה חזיר. רכשנו גם את פרושוטו, מורטדלה, וכמובן מלך הגבינות, פרמגיאנו - רג'יאנו, סיכות בבולוניה. אחר כך פנינו חזרה לבית הספר והתחלנו את הכנה. למדתי איך לדפוק ארנבת ועוף גיניאה. עצמות יש את כל הטעם משמשים להכנת רוטב מדהים עבור הבשר. למדתי גם להכין ביסקי שרימפס עם ראשי שרימפס ופגזים, ששימשו לרוטב, לפסטה שלנו עם מולים, צדפות, שרימפס וקלאמאר, זה למות! אני כבר שילוב של טכניקות רבות שלמדתי CIBO לתוך הבישול שלי בבית. יש לי גם שאל את הקצבים שלי עבור הקרקע pancetta / בטן חזיר אז יש לי את זה עבור ragg bolognese שלי. החברויות שעשיתי בבית הספר היו חלק עצום מהחוויה. מאז שהייתי "שני השבועות" הפכתי למעין עוזר והייתי מסוגל לעזור לאחרים במתכונים שכבר למדתי, וזה נתן לי הזדמנות לחזק את הלמידה שלי ולבלות עם שאר המשתתפים. נהניתי גם לשפוך את היין שכולנו נהנינו במהלך השיעורים שלנו! בנוסף לשיעורים שלי ב CIBO, החבילה שלי כללה נסיעות שדה! נסעתי למודנה ונסעתי לטיול נרחב ומלא מזון למפעל של פרמגיאנו רג'יאנו ולמדתי על כל תהליך הגבינה וצפיתי בו, וכמובן טעמתי את הגבינה. כמו כן סיירתי במפעל פרושוטו ולמדתי על התהליך הזה ועל חתכים אחרים, כי הם עשויים גם את הרגליים האחוריות של החזיר. סיימנו את הסיור עם ארוחת צהריים מפוארת בבית בארץ עם נוף מרהיב של מודנה. הבית היה מקסים והמזון היה טעים. היה לי גם יום טיול מאפיין יפה של MariAngela ללמוד על חומץ בלסמי המסורת ארוכת שנים של ביצוע חומץ בלסמי על ידי משפחות מודנה. בישלנו במטבח היפה של מריאנג'לה ונהניתי מארוחה חמה על פרסקו בגן השלווה שלה. לבסוף, הייתי בר מזל מספיק כדי לקבל סיור אישי עם סטפנו ואלנה, ארוסתו, כדי ונציה! נסענו לוונציה ואכלתי ארוחת צהריים נהדרת עם חברו הטוב ביותר של סטפנו, מרקו ומורה לבישול שלו בוונציה, קיארה בטךטוריה אללה מדונה, מוסד בוונציה, עם מיטב מאכלי הים ופרוסקו שטעמתם אי-פעם! אני חייב לומר שזה היה הכי טוב "חופשה בישול" אי פעם לקחתי. אני שומע את סטפנו עובד על כמה "פודי טורס". אנא יידע אותי ברגע שיש לך אותם מתוכנן כי אני בטוח שאני אשמח לחזור וללמוד יותר על האוכל, התרבות, ומסורות של איטליה! עם הרבה אהבה, Ciao, איווטעוד

תאריך החוויה: יוני 2018
15 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

עשיתי קורס של שלושה ימים ביוני ב CIBO, בראשות לוצ'יה (בבוקר) ואלסנדרה (אחר הצהריים). כמו רוב האנשים במחנה זה, אני רק טבח בבית, אבל רציתי ללמוד עוד על טכניקות ולהרחיב את הידע שלי מזון. קורס זה עשה את כל זה ועוד! לוצ'יה ואלסנדרה היו מועילות...מאוד ללמד אותי על המטבח האיטלקי. למרות שהם סיפקו מתכון הספר בסוף, אנחנו אף פעם לא הסתמכה על מתכונים בזמן הבישול; לוצ'יה ואלסנדרה הסבירו מה לחפש, איך יודעים כמה מכל מרכיב להוסיף, וכיצד יודעים מתי משהו סיים לבשל. עשיתי חצי יום ויום ארוך קורסים בישול בעת נסיעה לפני, אבל לא למדו כמעט כמו אלה כפי שעשיתי CIBO. אחד הדברים שעליו שאלתי את עצמי לפני ההרשמה לזה היה גודל הכיתה, אז הנה איך זה עובד (אני מקווה שזה מועיל): גודל הכיתה מבוסס על כמה אנשים להירשם לכל יום נתון (עם יותר מורים אם גודל הכיתה מקבל גדול). היו לי שני תלמידים אחרים בכיתה שלי ביומיים הראשונים (עם לוצ'יה ואלסנדרה כל אחד לימד חצי יום באותם ימים), ועמדתי עם אלסנדרה ביום השלישי. בייחוד ביום האחרון ההוא, כשהייתי לבדי, אלסנדרה באמת הלכה מעל ומעבר בהוראה שלי וענתה על השאלות הרבות שלי. לסיכום, אני מאוד ממליץ בכיתה זו לכל מי שרוצה ללמוד יותר על בישול איטלקי. אם אתה רק רוצה לטעום דבר מהנה לעשות בזמן חופשה, חצי יום או יום אחד בכיתה ייתן לך מבוא גדול ומהנה. עבור אלה המעוניינים ללמוד טכניקות יותר וכיסוי מגוון גדול יותר של מזון, אני מאוד ממליץ ללכת על יומיים או שלושה (או יותר!). השתמשתי כל כך הרבה ממה שלמדתי מאז שחזרתי הביתה בחודש האחרון בערך, ועשיתי כמה מתכונים שלמדתי CIBO (הרבה כדי הנאה של חברים ובני משפחה שלי!). אלסנדרה ולוסייה - תודה רבה לך!עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
14 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

הזמנו מחלקה בבוקר עם סיור בשוק היה זמן נפלא ביותר עם המורה שלנו אלסנדרה. הצלחנו ללמוד איך לבשל כל כך הרבה סוגים שונים של מנות - פסטה, עוף, חזיר וקישואים פרחים. הכיתה היתה קטנה ואינטימית ונהנינו ללכת בשוק ולקטוף את החומרים שרצינו לעבוד איתם. טאגטלה...Rugg bolognese שעשינו חייב להיות פסטה טעים ביותר שהיה לי אי פעם! תודה לאלסנדרה על שיתוף הידע הנפלא שלך איתנו ולהפוך את הזמן שלנו בבולוניה בלתי נשכח.עוד

תאריך החוויה: יולי 2018
10 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

בילינו שלושה ימים מלאים עם צוות CIBO. סטפאנו, לוסיה ואלכס היו פנטסטי! היינו קבוצה של חמישה אנשים שאוהבים לבשל ולמדנו הרבה! מה שאהבנו היה העובדה שלא היו מתכונים קבועים, קיבלנו החלטות על סמך מה שהיה זמין בשוק ומה הטכניקות שרצינו ללמוד. מתוך ראג קלאסי Bolognese,...כדי לצלול עמוק על פסטה כדי deboning ארנבת!עוד

תאריך החוויה: יולי 2018
9 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

עשינו קורס של חצי יום עם השף סטפנו, שם עשינו רוטב בולוני, כדורי בשר, טורטולוני וטליאטלה. זה היה גם מאלף וגם מהנה. סטפנו היה מורה נהדר ואנחנו בהחלט לחזור כדי ללמוד עוד! מומלץ מאוד.

תאריך החוויה: יולי 2018
3 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

ישנם שיעורי בישול רבים המוצעים בבולוניה; לקחתי הזדמנות והזמנתי שיעור אחר הצהריים (פסטה ממולאים) עם CIBO בתקווה לטוב. לא יכולתי להיות מאושר יותר עם ההחלטה. המדריך שלי (פדריקו) היה נלהב, אדיב, בעל ידע, עם חוש הומור נהדר. למדתי להכין את כל מה שקיוויתי, ועזבתי בטוח...שאוכל להכין את הכלים האלה בבית. האווירה הקהילתית והידידותית בין המורים והסטודנטים השונים היתה מקסימה במיוחד. בכיתה CIBO היה שווה את העלות ואני לא יכול לחכות לחזור בולוניה בעתיד לקחת שיעורים נוספים כאן.עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
2 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

??? Cibo ??????? Cibo ?????????????????????????????????????????????? פיצה ??? ??????????????????????????????????????????????? כמאהב אוכל איטלקי חיפשתי מעמד בישול רציני באיטליה. למזלי, מצאתי את סיבו וביליתי שם חמישה ימים. הכיתה מכסה את הכלים שאני רוצה ללמוד, כמו פסטה טרייה, רוטב בולונזי, ריזוטו ופיצה. אני מעריך במיוחד כי Cibo מסודרים אותנו...לבקר בשוק רטוב לקנות מרכיבים בעונה, ואת הכלים שעשינו מתוך זה היו מדהימים. באמת ממליץ למי שרוצה מעמד רציני עבור אוכל איטלקי.עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
1 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

היתה לי הזכות לבלות שלושה ימים ב- CIBO. איכות ההוראה הרשימה אותי במיוחד. אלסנדרה ולוסיה מעבירים תשוקה אמיתית לבישול, ולשתף את המומחיות שלהם ואת הזמן בנדיבות. הם יוצרים סביבה מעודדת ומהנה עבור הלומדים בכל רמות המיומנות. באתי עם לא רק רפרטואר רחב של מנות, אלא...גם הבנה משופרת של איך להכין מזון באופן שיביא הנאה מקסימלית. אני מצפה לתרגל את מה שלימדו אותי. תודה צוות CIBO עבור חוויה מעוררת השראה!עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
25 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

זה כל מה שקיווינו שיהיה. איך להכין מלאי, ראגו, פסטה, צלחת כבש עם ירקות אדומים. אהבתי את זה כאשר בשוק, אלכסנדרה (אני בטוח שאיתחתי את זה לא בסדר) שאל אותנו אילו מרכיבים אנחנו אוהבים לאכול וקונים בהתאם ופיתח את התפריט סביב זה. כמו כן, ומרשים...ביותר של כל, איכלנו משתתף celiac שלנו מבושל כל גלוטן חינם עבור הקבוצה כולה, מלבד tagliatelle כמובן. עבור אותו אדם עשינו ניוקי עם קמח GF בנוסף tagliatelle. זה היה מדהים! ! ! תודה רבה לך על יום קסום.עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
הצג חוות דעת נוספות
בסביבה
מלונות בקרבת מקוםהצג כל 105 המלונות שבסביבה
‪San Giorgio Hotel‬
184 חוות דעת
במרחק 0.07 ק"מ
‪Hotel Holiday‬
629 חוות דעת
במרחק 0.13 ק"מ
‪Paradise Hotel‬
834 חוות דעת
במרחק 0.14 ק"מ
‪Zanhotel Regina‬
94 חוות דעת
במרחק 0.15 ק"מ
מסעדות בקרבת מקוםהצג כל 2,155 המסעדות שבסביבה
‪Ristorante Donatello‬
2,521 חוות דעת
במרחק 0.11 ק"מ
‪Fabrik"‬
158 חוות דעת
במרחק 0.06 ק"מ
‪Trattoria La Montanara‬
1,143 חוות דעת
במרחק 0.04 ק"מ
‪Ristorante Trattoria Oberdan da Mario‬
1,736 חוות דעת
במרחק 0.1 ק"מ
אטרקציות בקרבת מקוםהצג כל 625 האטרקציות שבסביבה
‪Via dell'Indipendenza‬
870 חוות דעת
במרחק 0.17 ק"מ
‪Finestrella di Via Piella‬
617 חוות דעת
במרחק 0.12 ק"מ
‪La Piccola Venezia‬
498 חוות דעת
במרחק 0.13 ק"מ
‪Chiesa di San Martino‬
73 חוות דעת
במרחק 0.21 ק"מ
קבל תשובות מהירות מעובדי ‪CIBO Culinary Institute of Bologna‬ ומאורחים שביקרו בה בעבר.
שים לב: שאלתך תפורסם באופן פומבי בדף 'שאלות ותשובות'.
שלח
הנחיות לפרסום