המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Agricola Giansanti‬

פתיחה בעוד 24 דקות: 9:00 - 19:00
פתוח היום: 9:00 - 19:00

‪Agricola Giansanti‬
לא ניתן להזמין ב-TripAdvisor

רוצה לראות אפשרויות אחרות שניתן להזמין עכשיו?
56
כל התמונות (56)
תצוגה מלאה
תעודת מצוינות
סקירה של המטייל
  • מצוין‪86%‬
  • טוב מאוד‪14%‬
  • ממוצע‪0%‬
  • גרוע‪0%‬
  • נורא ואיום‪0%‬
אודות
פתיחה בעוד 24 דקות
שעות פעילות היום: 9:00 - 19:00
הצג את כל שעות הפעילות
שהות מומלצת: פחות משעה
מזג האוויר המקומי
מופעל על-ידי Weather Underground
-1°
פבר׳
12°
מרץ
16°
אפר׳
יצירת קשר
‪Strada Provinciale Traversetolo, 228‬, 43123, פארמה,‎ איטליה
אתר אינטרנט
+39 0521 641155
התקשר
שפר פרופיל זה
חוות דעת (50)
סנן חוות דעת
7 תוצאות
ציון המטיילים
7
0
0
0
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהעברית
שפות נוספות
7
0
0
0
0
קרא מה אומרים המטיילים:
סנןעברית
מעדכן רשימה...
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
30 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב

החברים שלנו שנסענו עם הסיור. סיור גדול, צוות ידידותי, הרבה גבינה לדגימה ואף על פי אשתי ואני גדל ליד חוות חלב, לראות את העגלים הקטנים היה גם כיף.

תאריך החוויה: אוגוסט 2018
21 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

הגענו, ללא מנוסה, והגברת הידידותית שמאחורי הדלפק סגרה את החנות וערכה לנו סיור. בואו בבוקר לסיור שלם של איך הגבינה הגדולה שלהם הוא עשה. תודה !

תאריך החוויה: יולי 2018
GiansantiDiMuzio, Proprietario בנכס ‪Agricola Giansanti‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 ביולי 2018
תרגום של Google

עוד

3 באפריל 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

Higly ממליצים לבקר במפעל זה גבינה לראות פרוסות שלם של הכנה וטעם הגילאים שונים של parmeggiano reggiano. כל הצוות יותר מנומס. תודה לך על ניסיון רב. אל תשכח לקנות גבינה. . .

תאריך החוויה: אפריל 2018
1 בספטמבר 2017-חוות דעת נכתבה ב

Giansanti הוא מקום מצוין לעשות את הסיור. הגענו לשם במכונית שלנו והצטרפנו לזוג נוסף בסיור באנגלית. הסיור עצמו נמשך כשעה והוא היה מקיף. למדנו המון ויכולנו לשאול שאלות ולצלם. שילמנו רק 10 $ לאדם, היה טעם נחמד בסוף (גם קנינו כמה גבינה לקחת הביתה במחירים...גבוהים!). Chiara, המדריך, היה מדהים! ! ! תמיד עם חיוך ושמח לענות על כל השאלות שלנו! אתה יכול לראות כמה היא נרגשת על פרמיגיאנו רג'יאנו וכמה היא יודעת על זה. היא היתה מאסטר גבינה בעצמה! ! ! האנגלית שלה ממש טוב והיא מנסה להסביר לך וללמד אותך כמה שהיא יכולה על תהליך הגבינה עושה. איכות גבוהה, מומלץ מאוד. באופן אידיאלי לנסות להזמין כמה ימים מראש על ידי שליחת אותם או להתקשר אליהם. היה לנו מזל פשוט לקפוץ מוקדם בבוקר ולהצטרף לקבוצה אחרת, אבל אני לא יודע אם זה תמיד המקרה - עדיף לבצע הזמנה לפחות ביום הקודם.עוד

תאריך החוויה: ספטמבר 2017
2 ביולי 2017-חוות דעת נכתבה ב

Chiara היה מדריך טיולים גדול סופר נלהב ללמד אותנו על אמנות גבינה ביצוע. היא היתה מסוגלת לענות על כל השאלות שלנו ולגרום לנו להבין כמה עבודה ואהבה נכנסים לגבינה הזאת. עכשיו יש לי הערכה חדשה עד כמה מיוחד מוצר זה. סיור זה היה שווה מכפילים...יותר ממה ששילמתי והיה גולת הכותרת של הטיול שלנו לאזור. אני רק רוצה שהייתי יכול לקחת את זה בחזרה איתי אבל אני נסע רחוק מדי הביתה. תודה לך Chaira!עוד

תאריך החוויה: יוני 2017
5 במאי 2017-חוות דעת נכתבה ב

ביקרנו אגריקולה Giansanti ביום שבת, 29 באפריל, 2017. הסיור היה מסודר באמצעות הדוא"ל ואת התקשורת עם Chiara היה מושלם. Chiara, מאסטר גבינה Maker עצמה, הוא נרגש על התהליך המסורתי של גבינה עושה. כל צעד דורש הקפדה על זמן וטמפרטורה כדי לייצר הסופי טעים Parmigiana Reggiano!...קיארה והצוות היו ידידותיים, גאים ונלהבים בעבודתם. המאסטר גבינה Maker אפילו מותר לנו לטעום את הקרח! בדיקות טעם בסוף הסיור נתן לנו נקודת מבט חדשה של מה לחפש בגבינה, כמו גם הערכה גדולה יותר של זמן ומסירות נדרש כדי להשיג את המוצר הגדול. תודה לך קיארה בבוקר שבת פנטסטי במפעל.עוד

תאריך החוויה: אפריל 2017
11 באפריל 2017-חוות דעת נכתבה ב

המשפחה שלנו ביקרה במפעל Giansanty ב 24 מרס 2017 בבוקר. הזמנתי את הביקור שלנו בדואר אלקטרוני. קיארה קיבל את פנינו והתחלנו את הסיור. Chiara הוא מדריך נהדר. היא מדברת אנגלית טובה והיא הסבירה לנו כל צעד בתהליך הגבינה. ראינו את העבודה המושלמת של Maker גבינה...מאסטר ולמדתי כל כך הרבה מידע intersting לגבי הייצור, ההזדקנות והערכה הסופית של איכות זה מבוצע על ידי קונסורציום. בסוף הסיור יש לנו טעם שונה parmigiano reggiano 12, 24 ו 36 חודשים עם balsamico. זה היה טעים! תודה Chiara ולהעביר את ד"ש לגבי יצרני הגבינה! אנו ממליצים מאוד לבקר במפעל המשפחתי הזה כדי להרגיש את המסורת! תיהנו מהסיור רק עבור 10 יורו לאדם.עוד

תאריך החוויה: מרץ 2017
GiansantiDiMuzio, Proprietario בנכס ‪Agricola Giansanti‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 באפריל 2017
תרגום של Google

עוד

הצג חוות דעת נוספות
בסביבה
מלונות בקרבת מקוםהצג 50 מלונות בסביבה
‪Hotel delle Terme‬
242 חוות דעת
במרחק 2.35 ק"מ
‪Hotel delle Rose Terme & Wellness Spa‬
638 חוות דעת
במרחק 2.42 ק"מ
‪Hotel La Quiete‬
30 חוות דעת
במרחק 2.46 ק"מ
‪Hotel Residence‬
74 חוות דעת
במרחק 6.22 ק"מ
מסעדות בקרבת מקוםהצג כל 764 המסעדות שבסביבה
‪Ca' Pina‬
443 חוות דעת
במרחק 0.88 ק"מ
‪Tramonti‬
628 חוות דעת
במרחק 1.61 ק"מ
‪BANDIT BIKERS' PUB‬
59 חוות דעת
במרחק 0.48 ק"מ
‪Altro‬
35 חוות דעת
במרחק 0.56 ק"מ
אטרקציות בקרבת מקוםהצג 240 אטרקציות בסביבה
‪Linea Beauty Spa‬
40 חוות דעת
במרחק 2.48 ק"מ
‪Terme di Monticelli‬
202 חוות דעת
במרחק 2.27 ק"מ
‪passo del Cirone - valico‬
25 חוות דעת
במרחק 6.16 ק"מ
‪Centro Commerciale Eurosia‬
25 חוות דעת
במרחק 4.85 ק"מ
קבל תשובות מהירות מעובדי ‪Agricola Giansanti‬ ומאורחים שביקרו בה בעבר.
שים לב: שאלתך תפורסם באופן פומבי בדף 'שאלות ותשובות'.
שלח
הנחיות לפרסום