60חוות דעת5שאלות ותשובות
חוות דעת
ציון המטיילים
- 53
- 7
- 0
- 0
- 0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
עוד
המסננים שנבחרו
- סנן
- עברית
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
ביקרנו בחווה זו המייצרת מקבילה ועד סוף פרמיג'אנו רג'יאנו המסורתי: מפרות משלהם לחנות המשק. הביקור מעניין ביותר והמדריך די בקיא. זהו מפעל לייצור גבינות קטן בו כל אחד מהצעדים להכנת הגבינה מעובד על ידי גברים. בסוף הסיור טועמים 3 גבינות מגושמות: 12, 22 ו -36 חודשים. טעים! לך על זה
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוגוסט 2019

1 הצבעה מועילה
מועיל
החברים שלנו שנסענו עם הסיור. סיור גדול, צוות ידידותי, הרבה גבינה לדגימה ואף על פי אשתי ואני גדל ליד חוות חלב, לראות את העגלים הקטנים היה גם כיף.
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוגוסט 2018

מועיל
הגענו, ללא מנוסה, והגברת הידידותית שמאחורי הדלפק סגרה את החנות וערכה לנו סיור. בואו בבוקר לסיור שלם של איך הגבינה הגדולה שלהם הוא עשה. תודה !
מידע נוסף
תאריך החוויה: יולי 2018

1 הצבעה מועילה
מועיל
Higly ממליצים לבקר במפעל זה גבינה לראות פרוסות שלם של הכנה וטעם הגילאים שונים של parmeggiano reggiano. כל הצוות יותר מנומס. תודה לך על ניסיון רב. אל תשכח לקנות גבינה. . .
מידע נוסף
תאריך החוויה: אפריל 2018

1 הצבעה מועילה
מועיל
Giansanti הוא מקום מצוין לעשות את הסיור. הגענו לשם במכונית שלנו והצטרפנו לזוג נוסף בסיור באנגלית. הסיור עצמו נמשך כשעה והוא היה מקיף. למדנו המון ויכולנו לשאול שאלות ולצלם. שילמנו רק 10 $ לאדם, היה טעם נחמד בסוף (גם קנינו כמה גבינה לקחת הביתה במחירים גבוהים!). Chiara, המדריך, היה מדהים! ! ! תמיד עם חיוך ושמח לענות על כל השאלות שלנו! אתה יכול לראות כמה היא נרגשת על פרמיגיאנו רג'יאנו וכמה היא יודעת על זה. היא היתה מאסטר גבינה בעצמה! ! ! האנגלית שלה ממש טוב והיא מנסה להסביר לך וללמד אותך כמה שהיא יכולה על תהליך הגבינה עושה. איכות גבוהה, מומלץ מאוד. באופן אידיאלי לנסות להזמין כמה ימים מראש על ידי שליחת אותם או להתקשר אליהם. היה לנו מזל פשוט לקפוץ מוקדם בבוקר ולהצטרף לקבוצה אחרת, אבל אני לא יודע אם זה תמיד המקרה - עדיף לבצע הזמנה לפחות ביום הקודם.…
מידע נוסף
תאריך החוויה: ספטמבר 2017

מועיל