המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Agricola Giansanti‬

מס' 12 מתוך 36 סיורים בפארמה
פארמה, איטליה
עוד
סגור כעת
שעות פעילות היום: 9:00 - 19:00
הצג את כל שעות הפעילות

‪Agricola Giansanti‬
לא ניתן להזמין ב-Tripadvisor

רוצה לראות אפשרויות אחרות שניתן להזמין עכשיו?
60חוות דעת5שאלות ותשובות
ציון המטיילים
  • 53
  • 7
  • 0
  • 0
  • 0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
  • עוד
המסננים שנבחרו
  • סנן
  • עברית
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
המשתמש Jm H כתב חוות דעת אוג׳ 2019
איל-דה-פראנס, צרפת31‏שיתופים25 הצבעות חיוביות
ביקרנו בחווה זו המייצרת מקבילה ועד סוף פרמיג'אנו רג'יאנו המסורתי: מפרות משלהם לחנות המשק. הביקור מעניין ביותר והמדריך די בקיא. זהו מפעל לייצור גבינות קטן בו כל אחד מהצעדים להכנת הגבינה מעובד על ידי גברים. בסוף הסיור טועמים 3 גבינות מגושמות: 12, 22 ו -36 חודשים. טעים! לך על זה
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוגוסט 2019
Google
1 הצבעה מועילה
מועיל
שתף
המשתמש Eric R כתב חוות דעת אוג׳ 2018
‪Churchville‬, מרילנד465‏שיתופים36 הצבעות חיוביות
החברים שלנו שנסענו עם הסיור. סיור גדול, צוות ידידותי, הרבה גבינה לדגימה ואף על פי אשתי ואני גדל ליד חוות חלב, לראות את העגלים הקטנים היה גם כיף.
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוגוסט 2018
Google
מועיל
שתף
המשתמש JS Bédard כתב חוות דעת יולי 2018
מונטריאול, קנדה5‏שיתופים1 הצבעה חיובית
הגענו, ללא מנוסה, והגברת הידידותית שמאחורי הדלפק סגרה את החנות וערכה לנו סיור. בואו בבוקר לסיור שלם של איך הגבינה הגדולה שלהם הוא עשה. תודה !
מידע נוסף
תאריך החוויה: יולי 2018
Google
1 הצבעה מועילה
מועיל
שתף
המשתמש Jan G כתב חוות דעת אפר׳ 2018
ברטיסלאבה, סלובקיה19‏שיתופים2 הצבעות חיוביות
Higly ממליצים לבקר במפעל זה גבינה לראות פרוסות שלם של הכנה וטעם הגילאים שונים של parmeggiano reggiano. כל הצוות יותר מנומס. תודה לך על ניסיון רב. אל תשכח לקנות גבינה. . .
מידע נוסף
תאריך החוויה: אפריל 2018
Google
1 הצבעה מועילה
מועיל
שתף
המשתמש Lucia-Lesley כתב חוות דעת ספט׳ 2017
מרכז אוקלנד, ניו זילנד3‏שיתופים1 הצבעה חיובית
Giansanti הוא מקום מצוין לעשות את הסיור. הגענו לשם במכונית שלנו והצטרפנו לזוג נוסף בסיור באנגלית. הסיור עצמו נמשך כשעה והוא היה מקיף. למדנו המון ויכולנו לשאול שאלות ולצלם. שילמנו רק 10 $ לאדם, היה טעם נחמד בסוף (גם קנינו כמה גבינה לקחת הביתה במחירים גבוהים!). Chiara, המדריך, היה מדהים! ! ! תמיד עם חיוך ושמח לענות על כל השאלות שלנו! אתה יכול לראות כמה היא נרגשת על פרמיגיאנו רג'יאנו וכמה היא יודעת על זה. היא היתה מאסטר גבינה בעצמה! ! ! האנגלית שלה ממש טוב והיא מנסה להסביר לך וללמד אותך כמה שהיא יכולה על תהליך הגבינה עושה. איכות גבוהה, מומלץ מאוד. באופן אידיאלי לנסות להזמין כמה ימים מראש על ידי שליחת אותם או להתקשר אליהם. היה לנו מזל פשוט לקפוץ מוקדם בבוקר ולהצטרף לקבוצה אחרת, אבל אני לא יודע אם זה תמיד המקרה - עדיף לבצע הזמנה לפחות ביום הקודם.
מידע נוסף
תאריך החוויה: ספטמבר 2017
Google
מועיל
שתף
הקודם
12