191חוות דעת16שאלות ותשובות
חוות דעת
ציון המטיילים
- 166
- 18
- 4
- 3
- 0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
עוד
המסננים שנבחרו
- סנן
- עברית
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
הסיור שלנו עם מוניקה עלה על הציפיות שלנו. היא הייתה בקיאה מאוד בתחנות הגבינה ועצירת חזיר פארמה. אכלנו ארוחת צהריים במקום קטנטן שהיה ארוחות הטיול הטובות ביותר שלנו! הסיור האחרון בחומץ בלסמי הובל על ידי הבעלים והייתה לנו אפשרות לקנות במחיר ממש נהדר. בסך הכל חוויה פנטסטית
מידע נוסף
תאריך החוויה: נובמבר 2019

מועיל
הזמנו סיור פרמיגיאנו פרטי עם Food Valley. רצינו שהסיור שלנו יהיה בהתאמה אישית לצרכים שלנו וקיבלנו תמיכה נהדרת משירות לקוחות. התכנון עבר מהר וקל והסיור היה מאורגן בצורה מושלמת. הייתה לנו חוויה נהדרת לראות את כל תהליך הפקת Parmiggiano שהוסבר על ידי המדריכה הפנטסטית שלנו אלנה, הייתה לנו הזדמנות לראות גם את חוות החלב וללטף את הפרות ובסופו של דבר טעימת Parmiggiano וסלומי. זו הייתה חוויה בלתי נשכחת באמת, שאורגנה על ידי אנשי מקצוע שבאמת עוברים את הקילומטר הנוסף עבור לקוחותיהם.…
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוגוסט 2019

מועיל
+1
קבענו שלוחה של סיור הרגע בכפר פארמה עם נסיעות ופנאי של עמק האוכל. הם היו מאוד מגיבים ומיהרו לארגן מדריך ונהג שייקח אותנו לקונסורציו פרודוטורי לאטה כדי לראות את הכנת גבינת הפרמזן וטעימה של גבינות בגילאי 12, 24, ו- 36 חודשים, ואז לסלומיפיסיו קונטה לסיור מדהים של המורכבויות של הפיכת פארמה לחם. הסתיים בארוחת צהריים פנטסטית בחווה קטנה להיסטוריה של שולחן. המדריך שלנו, מוניקה, הוא תושב האזור מעל 40 שנה והיה ידידותי מאוד, אך בעיקר בקיא בתהליכים. זה היה יום נפלא והיינו ממליצים בחום על מוניקה ועל הסיור הזה! ! !…
מידע נוסף
תאריך החוויה: ספטמבר 2019

2 הצבעות מועילות
מועיל
ללמוד לבשל אוכל פארמה עם פאולה בביתה הייתה חוויה נפלאה. אני לא יכול לומר דברים מספיק חיוביים. למדתי להכין פסטה, לגלגל אותה במכונת פסטה ולהכין טורטלי פרמה מסורתי. זה היה משמעותי עבורי כגדולה - נונה הייתה ידועה ברביולי הביתי שלה. למדתי להכין ברוסקטות אותנטיות (אחת האהובות עליי!), גרדינרה ביתית, וטורטת שזיפים מבושמת (קרוסטטה.) יאם! המיוחד ביותר בכל זאת היה אז לחלוק את הארוחה הטעימה עם פאולה ובעלה, מרקו. הם דיברו אנגלית טוב מאוד (לצערי, אני לא מדבר איטלקית) מה שיצר שיחה מהנה בארוחת הערב. הם היו כה אדיבים ונדיבים, במיוחד עם זמנם. זו באמת הייתה חוויה מעשירה והפכה את זמני באיטליה, ובפארמה בפרט, ליותר מיוחדת. אני ממליץ בחום. עלי לציין גם שנסיעות עמק המזון היו מאוד מהירות ומגיבות בדוא"ל והיה קל לשלם באופן מקוון. אז כל החוויה הייתה נהדרת.…
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוגוסט 2019

מועיל
+1
סיימנו את הסיור ביום שישי ואנחנו עדיין חולקים את החוויות והתמונות שלנו עם החברים שלנו בחזרה הביתה. היום התחיל מוקדם, הפגישה שלנו מדריך נפלא, מוניקה, כמתוכנן וממריא למפעל גבינת פרמזן - רג'יאנו. מוניקה הדהימה אותנו בידע שלה על כל הגבינה. אנחנו עדיין יראת כבוד של עיבוד של גבינה וחודשים של תהליך ההזדקנות. הצלחנו לטעום ולקנות גבינה, ופריטים אחרים, מן החנות. משם עצרנו ליד מבצר טוךצ'יארה לכמה תמונות והלאה אל מפעל הקונדי פארמה. שוב, היינו כל כך התרשמתי עם תשוקה של מוניקה לשתף את הסיפור של המוצרים המקומיים שלה. אחר כך אכלנו ברסטורנטה קטנה, מוזרה, מולינו די קאזה ספורזה, שם היו לנו כמה רביולי הכי טוב שיש לנו מאז שהגיע לאיטליה לפני 5 שבועות. מוניקה דיברה על השטח, על האדמה ועל המיקרו אקלים שתמכה במוצרים במשך אלפי שנים. . . . פשוט מדהים! אחר כך אל החווה חומץ בלסמי ארצי, שבו אלסנדרה מדיצ'י, סייר אותנו. דגימנו, וקנינו, את החומץ היפה ביותר שהיה לי אי-פעם. אני מאוד ממליץ על סיור זה כאשר פרמה או באזור שמסביב. הקפד לבקש מוניקה. . . . אתה לא תהיה מאוכזב!…
מידע נוסף
תאריך החוויה: מאי 2019

מועיל