המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Salumificio La Perla‬

מס' 14 מתוך 36 סיורים בפארמה
פארמה, איטליה
עוד
64חוות דעת16שאלות ותשובות
ציון המטיילים
  • 47
  • 11
  • 2
  • 3
  • 1
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
  • עוד
המסננים שנבחרו
  • סנן
  • עברית
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
המשתמש Charles C כתב חוות דעת אוק׳ 2019
סולט לייק סיטי, יוטה133‏שיתופים46 הצבעות חיוביות
לוקח זמן להגיע לכאן, אך הנוף נהדר והנוף החוצה מעל העמק שמתחתי יפה. אכלנו ארוחת צהריים בהגעה לשולחן משותף גדול, (היינו קבוצה גדולה) שהיה טוב מאוד. צוות השירות היה מעולה בטיפוחנו. לאחר מכן התלבשנו בשמלות וכובעים כדי שנוכל לצאת לסיור מהיר בצמח. הובלנו על ידי מדריך נפלא, סילביה, שסיפר לכולנו על התהליך וההזדקנות שצריך לעשות. צפינו בכתפי רבות של חזיר התלויות על מתלים ומחכות להגיע לגיל המושלם. מעניין להיות בטוח. אם יש לכם את הזמן הקפידו והפסיקו.
מידע נוסף
תאריך החוויה: ספטמבר 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש The_Concierge_8 כתב חוות דעת יולי 2019
טרינידד וטובאגו3,310‏שיתופים690 הצבעות חיוביות
ביקרנו בלה פרלה כתחנה אחת בסיור הקבוצתי שלנו. הבעלים בירך אותנו בחום והראה לנו את שלבי הייבוש והריפוי השונים של חאמס, שהם הרגליים האחוריות והירכיים רק של החזירים. מעניין מאוד אם מעולם לא נחשפת לשום דבר כזה לפני. זה לא הסיור הכי מעמיק וזה לא יכול להיחשב על ידי רבים להיות הרעיון שלהם של "סיור", אבל יותר של הליכה - דרך חדרים שונים המשתנים בגודלם הטמפרטורה ואחריו מפגש שאלות ותשובות עם הבעלים. זה היה פותח את העין לתוך העסק של פארמה חזיר. אהוב לראות את עצם הסוס נהג לבדוק את מוכנות הבשר המיובש. הלוואי שיכולנו לראות אותו בשימוש למרות! לאחר הסיור, טופלו לנו לוחות דגימה נדיבים למעלה עם בקבוקי מים ויין. והיה לנו זמן לגלוש בחנות המתנות ולבצע רכישות לאחר. היו שם חדרי רחצה נקיים וספר אורחים לחתימה. שמנו לב המאמרים בעיתון על הקיר, אחד המציג את הבעלים קרלו המתעמת עם גיא פירי אשר ביקר קודם לכן. זה נחמד מאוד עבור קרלו ובתו היפה (המוח שיווק שיווקי מאחורי העסק) כדי לקבל את אישורו של פירי כפי שהוא מדבר על איכות הבשרים, גבינות ופריטים אחרים שהם מייצרים. לא רק שנהנה כאן. יש לנו כמה תמונות מגניב לבוש ציוד מזון סניטריים עבור כרטיס חג המולד שלנו! אם אתה נמצא באזור, ודא קרלו של המקום (קרלו סלה degustazione) הוא ברשימת הסיור שלך.
מידע נוסף
תאריך החוויה: יולי 2019
Google
1 הצבעה מועילה
מועיל
שתף
המשתמש happy to help כתב חוות דעת מאי 2019
18‏שיתופים7 הצבעות חיוביות
זה תירוץ לקוי לסיור במפעל מכל סוג שהוא. הייתי במפעלי ייצור רבים בכל רחבי העולם. יש מישהו לעמוד שם ולומר זה מה שאנחנו עושים ולהראות לך כמה מאות האמס תלויים רחוק ללמוד / לראות את התהליך של ביצוע proscuitto. תירוץ גרוע באמת לסיור חינוכי.
מידע נוסף
תאריך החוויה: מאי 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש lvsdx כתב חוות דעת מרץ 2018
712‏שיתופים79 הצבעות חיוביות
+1
זה היה טיול אופציונלי בעת סיור בגלובוס ואנחנו שמחנו שהלכנו. סיירנו במתקן וראינו את הצעדים השונים שננקטו כדי לייצר בשר חזיר. לאחר מכן היו לנו ארוחת ערב בחדר האוכל שלהם באתר היו כל התייחסו בצלחת מלאה של Prosciutto כמו מתאבן וארוחה נחמדה. כמו תמיד, היו הרבה יין כדי להסתובב. אני ממליץ על זה כמו לעצור אם אתה באזור. אני מנחש שהסתייגויות.
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוקטובר 2017
Google
מועיל
שתף
המשתמש 817bellabeans כתב חוות דעת אוג׳ 2017
הרטפורד, קונטיקט36‏שיתופים7 הצבעות חיוביות
עסק משפחתי, לה פרלה, הוא השוכן למרגלות הגבעות מחוץ לפארמה - סיורים ללא תשלום מוצעים באיטלקית, אך לעתים קרובות אורח יכול לעזור לתרגם. אחר כך להישאר לארוחת צהריים - לקבל את קורס פסטה שהוא קצת יותר. ביקור מקסים ואינפורמטיבי
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוגוסט 2017
Google
מועיל
שתף