המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪ParmaLook - Tour Food Experience‬

מס' 4 מתוך 36 סיורים בפארמה
פארמה, איטליה
עוד

‪ParmaLook - Tour Food Experience‬
לא ניתן להזמין ב-Tripadvisor

רוצה לראות אפשרויות אחרות שניתן להזמין עכשיו?
127חוות דעת4שאלות ותשובות
ציון המטיילים
  • 123
  • 4
  • 0
  • 0
  • 0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
  • עוד
המסננים שנבחרו
  • סנן
  • עברית
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
המשתמש Antonina F כתב חוות דעת דצמ׳ 2019
10‏שיתופים
+1
דרך קלה לראות את הטוב ביותר שיש לפרמה להציע! מתיה היא מדריך מצוין, עם הרבה ידע ותשוקה לאוכל ולאזור שלו. הסיור מאוד אינפורמטיבי ואישי. אתה מבקר בהפקה קטנה ואומנותית ורואה את התהליך האמיתי ולא מבוים. גם הטעימה הייתה מקסימה. באתי לעונה החופשית והזמנתי ברגע האחרון, ובכל זאת מתיה הייתה מהירה מאוד לאשר את הסיור ולהגיב להודעות שלי. לא כל מפעיל טיולים מאפשר הזמנה גם לאדם אחד - זה היה יוצא מן הכלל נהדר. פנקו את עצמכם באבני חן זו של פארמה!
מידע נוסף
תאריך החוויה: דצמבר 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש Stephanie Gonzalez כתב חוות דעת נוב׳ 2019
9‏שיתופים1 הצבעה חיובית
+1
זה היה גולת הכותרת בטיול שלנו באיטליה. מתיה הייתה בקיאה מאוד בתהליך הייצור של Parmigiano Reggiano (הוא הבן של יצרנית הגבינה) ושיטות ריפוי של חזיר פארמה. סיור הגבינה ארך כשעתיים ותראו את התהליך מתחילתו ועד סופו. ניתן גם לרכוש סוגים שונים של גבינות לאחר הטעימה במחירים משתלמים במיוחד. הסיור בחמאה היה קצת יותר קצר אבל גם מעניין. קבענו להרים אותנו בתחנת הרכבת של פארמה וירדנו במרכז העיר לראות את העיר אחר כך. לאחר הסיור תוכלו להעריך את העבודה הקשה והמסירות שבאים להכנת Parmigiano Reggiano.
מידע נוסף
תאריך החוויה: נובמבר 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש John S כתב חוות דעת נוב׳ 2019
1‏שיתוף
אני ואבא שלי בדרך כלל ספקנים לגבי חוויה מנחה מכיוון שלעתים קרובות היא יכולה להיות מסחרית מדי, אבל החוויה האישית הזו הייתה כל מה שאפשר לאחל לו. מתיה הוא ג'נטלמן אמיתי ואוהד שהראה לנו את תהליך ההפקה של משפחתו הפרמג'יאנו רג'יאנו הפנטסטי שלהם בתשוקה כזו. נוסף על כך נלקחנו ליצירת פרושוטו די פארמה שהיה נהדר באותה מידה. טעימות חזיר וגבינה פנטסטיות. אני לא יכול להמליץ מספיק על החוויה. מתיה הוא הבחור. פורזה פארמה e קולוסבסקי לסמפר!
מידע נוסף
תאריך החוויה: נובמבר 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש D S R כתב חוות דעת אוק׳ 2019
גרינסבורו, קרוליינה הצפונית22‏שיתופים25 הצבעות חיוביות
המדריך שלנו מתיה אסף אותנו ולקח אותנו לביתו ממש מחוץ לפארמה ושם משפחתו מכינה את הגבינה. כולם מעורבים וזה נעשה 365 ימים בשנה. אביו שומר על הקצב כבר 41 שנה. כולם נלהבים בתהליך והם חשבו שכולנו כל כך. כעת אנו מבינים כיצד נוצר החל מהפרה והחלב ועד לקבלת הדירוג הסופי. הטעימה הייתה נחמדה מאוד והסיור היה ידידותי בכנות ולא מסחרי באופיו. היינו הולכים לשם רק כדי לבקר ולקנות בחנות הגבינות.
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוקטובר 2019
Google
1 הצבעה מועילה
מועיל
שתף
המשתמש Trevor G כתב חוות דעת אוק׳ 2019
טורונטו, קנדה28‏שיתופים13 הצבעות חיוביות
+1
מתיה אספה אותנו למלוננו והיה לנו יום פנטסטי בסיור בפארמה. התחלנו במפעל גבינות קטן שאביו היה יצרנית הגבינות וזו הייתה חוויה נהדרת! כללה טעימות ויין. זו הייתה קבוצה קטנה של 6 שהיה נחמד. המשכנו לראות את תהליך prosciutto di Parma וזה היה בית חרושת קטן ומתיה היה מאוד בקיא. אכלנו איתו ארוחת צהריים במסעדה בכפר מקומי והארוחה הייתה נהדרת והיה מאוד נהדר איתו מפטפטים ולומדים. סיימנו את היום ביקב מרוחק עם כמה יינות שטעמו (ונרכשו). ממליץ בחום על הסיור הזה. זה בסופו של דבר נמשך כמעט 11 שעות. כסף שהוצא היטב! ! !
מידע נוסף
תאריך החוויה: ספטמבר 2019
Google
1 הצבעה מועילה
מועיל
שתף
הקודם
1234568