המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Maestro Travel Experience‬
לא ניתן להזמין ב-TripAdvisor

רוצה לראות אפשרויות אחרות שניתן להזמין עכשיו?
51
כל התמונות (51)
תצוגה מלאה
תעודת מצוינות
סקירה של המטייל
  • מצוין‪89%‬
  • טוב מאוד‪11%‬
  • ממוצע‪0%‬
  • גרוע‪0%‬
  • נורא ואיום‪0%‬
אודות
שהות מומלצת: יותר משלוש שעות
מזג האוויר המקומי
מופעל על-ידי Weather Underground
12°
מרץ
16°
אפר׳
22°
11°
מאי
יצירת קשר
‪Via Paolo Maria Paciaudi 2E‬, 43121, פארמה,‎ איטליה
אתר אינטרנט
+39 0521 229785
התקשר
שפר פרופיל זה
חוות דעת (127)
סנן חוות דעת
30 תוצאות
ציון המטיילים
25
4
1
0
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהעברית
שפות נוספות
25
4
1
0
0
קרא מה אומרים המטיילים:
סנןעברית
מעדכן רשימה...
1 - 10 מתוך 30 חוות דעת
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
3 באוקטובר 2018-חוות דעת נכתבה ב

תמיד מהסס להזמין סיור קבוצתי אבל התחבורה בתנאי היה תיקו גדול מאז לא שכחנו מכונית זו הנסיעה. מכיוון שלא היינו בפארמה, נסענו ברכבת ממודנה וזה היה בערך 15 - 20 דקות. הליכה מתחנת הרכבת אל Pza. נקודת מפגש ג'וזפה גריבלדי. כמו כן, הסיור פגע בכל...נקודות השיא שאנחנו מחפשים באזור של פרמה: גבינת ריגיאנו פרמיגיאנו, Prosciutto, חומץ בלסמי. אליסה היה אינפורמטיבי מאוד ביקרנו קטן מפעלים "מפעלים" המשפחה. יום נפלא בילה עם ארוחת צהריים מזדמנים כלולה (בכל יום, 7 שעות סיור). האוטובוס היה מאוד נוח והסיור בהחלט פגש את הציפיות שלנו. הזדמנות לרכוש פריטים בכל אחד מפסיק - עם זאת, אין לחץ לקנות. טעמים נדיבים ואהב את המידע! ממליץ בחום. וגם, עבור אלה אשר בהחלט רוצה סיור פרטי, החברה יכולה לארגן.עוד

תאריך החוויה: אוקטובר 2018
rossella b, General Manager בנכס ‪Maestro Travel Experience‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 בדצמבר 2018
תרגום של Google

עוד

2 באוקטובר 2018-חוות דעת נכתבה ב

שום מאמץ לא ניצל על הסיור הזה. עשינו את הסיור יום שלם הכולל את גבינת פארמה ומפעלים, ארוחת צהריים קטנה וטעם בלסמי. כל מאוד מעניין ואינפורמטיבי, שלא לדבר על הטעם הגדול של הפריטים ואת הנסיעה למקומות. המדריך היה גם מאוד נלהב על המשימה שלו אינפורמטיבי...גם על דברים כלליים באיטליה.עוד

תאריך החוויה: ספטמבר 2018
rossella b, General Manager בנכס ‪Maestro Travel Experience‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 בדצמבר 2018
תרגום של Google

עוד

1 באוקטובר 2018-חוות דעת נכתבה ב

רציתי לבקר במפעל של גבינה ופטיש בפארמה ומצאתי את טסטיבוס כבחירה נהדרת, כי יש להם מחיר סביר מאוד, הם מארגנים את שני הסיורים הללו בפגישה אחת בת 4 שעות (לא קצרה מדי, לא ארוכה מדי) הסיור התחיל לא מוקדם בבוקר כמו סיורים רבים אחרים אבל...ב 9: 30 רק שהוא גבוה פלוס עבור אלה כמוני שאינם נשארים פרמה עצמה או אפילו לא קרוב מאוד לשכונה. האוטובוס הגיע בזמן והמדריך שלנו דיבר אנגלית נהדרת, היה לו חוש הומור נהדר והתלהב מאוד לספר את כל מה שאנחנו צריכים לדעת. היא היתה מאוד ידענית, וגם יכול לענות על כל השאלות שלנו. המפעלים היו מעניינים ומקומות גדולים לקחת כמה תמונות מצחיקות. הטעימות בסוף הסיורים היו גם נהדר, יש לנו יותר סוג ועוד כמות מזון / משקה ציפינו.עוד

תאריך החוויה: ספטמבר 2018
rossella b, General Manager בנכס ‪Maestro Travel Experience‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 בדצמבר 2018
תרגום של Google

עוד

27 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב

היתה לנו הזדמנות לבלות את היום עם אליסה וללמוד את כל הדברים פרמה. . . . ואיזה יום מדהים זה היה! אליסה היא שפע של ידע נלהב על האזור שלה ואת האוכל שהם עושים. למדנו כל כך הרבה וזה היה שמחה לבזבז זמן איתה. אחד...מדגיש את הטיול שלנו!עוד

תאריך החוויה: ספטמבר 2018
rossella b, General Manager בנכס ‪Maestro Travel Experience‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 בדצמבר 2018
תרגום של Google

עוד

21 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב

עשינו את הסיור יום שלם ושמחים שעשינו. הגבינה ומקומות החזיר היו נהדרים, אבל במובנים רבים תחנת החומץ בלסמי היתה מעניינת ביותר. המדריך שלנו ליסה נולדה וגדלה בפארמה כך שבאמת ידעה את המקום, והיא גם דיברה אנגלית מושלמת. ארוחת הצהריים היתה גם מהנה מאוד. בסך הכל...זה היה טיול מאוד חינוכי על כמה חזק נשלט הייצור של סחורות אלה. וכל תחנה כללה טעמים נדיבים. מומלץ מאוד אם הנסיעות שלך ייקחו אותך לפארמה.עוד

תאריך החוויה: ספטמבר 2018
rossella b, General Manager בנכס ‪Maestro Travel Experience‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 בדצמבר 2018
תרגום של Google

עוד

10 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

אהב את זה סיור פארמה. המדריך שלנו מוניקה היה ידידותי מאוד ידע על גבינת parmigiana ו prosciutto הייצור. גם את הכונן דרך הכפר היה מרהיב, בעלי העסקים היו חמים מאוד מזמין את הטעם היה טעים! ! כעת נחפש מזונות המיועדים לפארמה כאשר נחזור הביתה.עוד

rossella b, General Manager בנכס ‪Maestro Travel Experience‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 בדצמבר 2018
תרגום של Google

עוד

31 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

נסענו לסיור של חצי יום וביקרנו במפעל של גבינות קטנות ובית חזה. המדריך הוא בעל ידע רב ו נלהב על מוצרים מקומיים ומדבר אנגלית טוב מאוד. לאחר שראיתי את כל הצעדים הייצור, הגענו לטעום סוגים שונים של גבינה & חזיר עם יין נוצץ המקומי, אשר...היה כמובן החלק הכי טוב:) תודה רבה על סיור נחמד מאוד!עוד

rossella b, General Manager בנכס ‪Maestro Travel Experience‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 בדצמבר 2018
תרגום של Google

עוד

11 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מאורגן היטב בזמן. חיכו 5 דקות למבקרים. לא מפעילי תיירות שגיאה. מדריך ידידותי מי יודע הרבה על האזור. אינפורמטיבי ומעניין. לא בטוח אם תייר יוכל לגשת אלה מפעלים בכוחות עצמםעוד

תאריך החוויה: אוגוסט 2018
rossella b, Direttore generale בנכס ‪Maestro Travel Experience‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 31 באוגוסט 2018
תרגום של Google

עוד

7 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב

המשפחה שלנו אוכלת הרבה גבינת פרמזן, אז באמת נהנינו לראות איך זה באמת עשה ואת הגאווה כי נכנס לתוכו. כמו כן, בחנות המתנות של החברה, רכשנו בלוקים של פרמזן לקחת הביתה לארצות הברית. המשפחה והחברים שלנו אמרו שזה היה הכי טוב שיש להם טעם של...פרמזן.עוד

תאריך החוויה: מרץ 2018
rossella b, General Manager בנכס ‪Maestro Travel Experience‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 בדצמבר 2018
תרגום של Google

עוד

31 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

אם אתם מחפשים אמיתי "הידיים על" ניסיון קולינרי, אז זה בכיתה בשבילך! ! !  השף ייקח אותך למטה למטבח עובד עם הציוד שלך ואת שטח העבודה כל הניח. השף מדגים כל צעד על איך להפוך את הבצק מן המרכיבים נתון, מגלגל את הבצק, מוסיף את...המילוי, ואת השלב האחרון של חיתוך טורטליני. בכל אחד מהצעדים הנ"ל, השף בא מסביב כדי לעזור לכל אחד מתלמידיו לעזור להם להשלים את האמנות. כל פסטה נוצר נאסף לבישול. לאחר בישלו, התלמידים עזרו השף להפיץ את הפסטה ולאחר מכן כולנו ישב יחד ליהנות ארוחה טרי מוכן לחלוק את החוויה שלנו. בסופו של דבר, כולנו הוענקו תעודת סיום ותמונה של הכרת תודה עם השף. מחלקה זו היתה מדהימה! ! הבא את המצלמה לצלם את החוויה שלך. היו לנו שני בני נוער במשפחה שלנו, הבן שלי היה כל כך מוטיבציה, כי הוא רוצה רק ליצור פסטה מאפס. לא רק זה, אבל כשהגענו חזרה לקליפורניה, הלכנו לבית הום דיפו, רכשנו חתיכת עץ לבוד "דילד" כדי ליצור שולחן משלנו כדי לפרוס את החומרים, לגלגל את הבצק ולהפוך את הפסטה. עכשיו יש לנו שולחן משלנו ואנו מצפים להשתמש בטבלה כדי להפוך את הפסטה שלנו מנקודה זו ואילך. השף היה מדהים וסבלני עם כולנו. הייתי דרג חוויה זו "10" אם הייתי יכול. אם אתם מחפשים "הידיים על", קבוצה קטנה, ניסיון קולינרי תרבותי, אז "בישול מחלקה פסטה" ב Parma הוא בשבילך.עוד

תאריך החוויה: יולי 2018
rossella b, Direttore generale בנכס ‪Maestro Travel Experience‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 31 באוגוסט 2018
תרגום של Google

עוד

הצג חוות דעת נוספות
בסביבה
מלונות בקרבת מקוםהצג כל 49 המלונות שבסביבה
‪Mercure Parma Stendhal‬
861 חוות דעת
במרחק 0.13 ק"מ
‪Savoy Hotel‬
516 חוות דעת
במרחק 0.19 ק"מ
‪Century Hotel‬
182 חוות דעת
במרחק 0.29 ק"מ
‪Sina Maria Luigia‬
486 חוות דעת
במרחק 0.31 ק"מ
מסעדות בקרבת מקוםהצג כל 766 המסעדות שבסביבה
‪Salumeria Garibaldi‬
305 חוות דעת
במרחק 0.2 ק"מ
‪La Greppia‬
1,068 חוות דעת
במרחק 0.18 ק"מ
‪Il Trovatore‬
249 חוות דעת
במרחק 0.14 ק"מ
‪Gelateria la Pilotta‬
110 חוות דעת
במרחק 0.23 ק"מ
אטרקציות בקרבת מקוםהצג כל 241 האטרקציות שבסביבה
‪Teatro Farnese‬
1,963 חוות דעת
במרחק 0.24 ק"מ
‪Camera di San Paolo‬
416 חוות דעת
במרחק 0.22 ק"מ
‪Basilica di Santa Maria della Steccata(Madonna della Steccata)‬
415 חוות דעת
במרחק 0.22 ק"מ
‪Teatro Regio‬
337 חוות דעת
במרחק 0.4 ק"מ
שאלות ותשובות
קבל תשובות מהירות מעובדי ‪Maestro Travel Experience‬ ומאורחים שביקרו בה בעבר.
שים לב: שאלתך תפורסם באופן פומבי בדף 'שאלות ותשובות'.
שלח
הנחיות לפרסום