המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Tuscan Culinary One-Day Cooking Class‬

284 חוות דעת
מצטערים, אין סיורים ופעילויות שזמינים להזמנה באתר האינטרנט בתאריכים שבחרת. בחר תאריך שונה.

‪Tuscan Culinary One-Day Cooking Class‬

284 חוות דעת
מצטערים, אין סיורים ופעילויות שזמינים להזמנה באתר האינטרנט בתאריכים שבחרת. בחר תאריך שונה.
284חוות דעת25שאלות ותשובות
ציון המטיילים
  • 264
  • 15
  • 4
  • 1
  • 0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
המסננים שנבחרו
  • סנן
  • עברית
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
המשתמש Pathfinder550398 כתב חוות דעת נוב׳ 2019
16‏שיתופים
למדתי כל כך הרבה! 3 מאיתנו, נפגשנו עם שירלי בבוקר, תכננו את התפריט מעל קפוצ'ינו, ואז יצאנו לקניות בשווקי האזור כדי להשיג את כל מה שאנחנו הולכים לעשות! מהתוצרת שנבחרה, אטליז לפילה וכמה פרוסוטו נהדר, ובשר נרפא, ועד המרקדו המקומי ללחם וגבינות! (הריקוטה של הכבשים אמורה למות), ואז אל הבית המפואר של שירלי למעלה מעל הגבעה כדי ללמוד מה לעשות עם הכל! היא הייתה חביבה מאוד, סבלנית ולמדה כל כך הרבה! בעלה, צ'אק היה גם מאוד נדיב! הכנו כל כך הרבה אוכל - ולקחנו הרבה בחזרה לנכון שלנו. בקורטונה! בהחלט ממליץ - לא, ממליץ מאוד! !
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוקטובר 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש Beth B כתב חוות דעת אוק׳ 2019
2‏שיתופים
אחד הימים הטובים שבילינו בטוסקנה היה עם שירלי, ולמד כמה מתכונים איטלקיים אותנטיים בנכס היפה שלה מעל קורטונה. חמישה מאיתנו פגשנו את שירלי בעיר בשעה 9 בבוקר לקפה ותכננו את התפריט שלנו, ערכנו רשימת קניות ויצאנו לעבר העיר בכדי לאסוף את כל החומרים המקומיים משווקי הירקות, הקצב והמאפייה של קורטונה. הלכנו אחרי שירלי במעלה ההר למקומה, בילינו את אחר הצהריים בהכנת לפחות עשר כלים ואז חלקנו יחד ארוחה נהדרת. למדנו להכין פסטות ומנות מקומיות רבות כולל עוגת שמן זית לימונית פנטסטית, בעוד שירלי חלקה סיפורי חזיר בר, שום - אכילת ברברים וחיי משפחתה בטוסקנה.
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוקטובר 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש MikeFlack כתב חוות דעת אוק׳ 2019
לייק אוסוויגו, אורגון5‏שיתופים2 הצבעות חיוביות
שלושה מאיתנו היינו בחופשה בקורטונה, איטליה והיה לנו העונג לקחת את שיעור הבישול הזה כל היום. זה היה בחלק העליון ויותר מתגמל ממה שציפינו מרחוק. נפגשנו עם השף בבית קפה בקורטונה בשעה 9:00 בבוקר ועלינו בספר הבישול שלה (אותו שמרנו) כדי לבחור מתכונים ליום. בחרנו 6 בערך ואז יצאנו לקניות בשווקים המקומיים בקורטונה. תחילה לשוק הירקות היומי, אחר כך לאטליז בו חתכו טריים את מה שהיינו צריכים ואז למאפייה וגבינות כדי לאזן. כשירלי (השף שלנו) בדקה את מה שהיה זמין ורענן, היא הוסיפה פריטים אחרים ליום. לפני שהשיעור של כל היום הסתיים, הכנו 12 מתכונים במקום 6 בערך שבחרנו - סוגנו את זה כשהמשכנו. לאחר מכן יצאנו מהשווקים לאחר הקניות ונסענו במורד הגבעה לביתה והתחלנו להכין ואז לבשל. כשנדרש עשבי תיבול טריים, שירלי ברחה לחצר האחורית שלה וחתכה את מה שהיא צריכה. זה נמשך עד בערך בשעה 16:00 עם כמה כוסות יין בהפסקות בפעולה ללא הפסקה. לאחר מכן התיישבנו ואכלנו ושתינו מתכון אחד בכל פעם כשעתיים. בסך הכל - אוכל נהדר, יחס אישי ומשפחה מקסימה. יחד הם מכינים יין ושמן זית משלהם, כך שזו העסקה האמיתית. רבים מהשיעורים שבדקנו הם רק כמה שעות באורך ויקר יותר, כך שהשיעור הזה היה נפלא ונמצא ממש בסימן. אל תהססו לקחת את הכיתה הזו - חוויה נהדרת. אהבנו את זה, מייק וקרול פלנרי
מידע נוסף
תאריך החוויה: ספטמבר 2019
Google
1 הצבעה מועילה
מועיל
שתף
המשתמש Charles כתב חוות דעת אוק׳ 2019
3‏שיתופים3 הצבעות חיוביות
היה לנו בישול יום נהדר כזה עם שירלי. אהבנו שהתחלנו לתכנן את התפריט ואז התחלנו לקנות בקורטונה בשווקים השונים למרכיבים. הרגשנו כמו איטלקים אמיתיים! היה לנו יום נפלא לבשל, ללמוד, לצחוק וליהנות מהארוחה הטעימה שלנו! תודה שירלי על חוויה מדהימה לחלוטין!
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוקטובר 2019
Google
1 הצבעה מועילה
מועיל
שתף
המשתמש Donna P כתב חוות דעת ספט׳ 2019
ג'יימסטאון, רוד איילנד10‏שיתופים3 הצבעות חיוביות
שש מאיתנו פגשנו את שירלי לקפה ותכננו את חווית הכיתה. זה היה יום נפלא! ! שירלי עזרה לנו לתכנן את הארוחה, לקחה אותנו לחנויות מקומיות בקורטונה לקנות את החומרים, והסבירה בזמן שקנינו. נהנינו ביסודיות להכין ולאכול את ארוחת הערב שלנו בוילה היפה שלה הגבוה בהרים. חוויה בלתי נשכחת באמת! !
מידע נוסף
תאריך החוויה: ספטמבר 2019
Google
מועיל
שתף
הקודם