המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Chefactory The Taste Workshop‬

סגור כעת: 9:00 - 21:00
פתוח היום: 9:00 - 21:00
כל התמונות (79)
תצוגה מלאה
תעודת מצוינות
סקירה של המטייל
  • מצוין‪99%‬
  • טוב מאוד‪1%‬
  • ממוצע‪0%‬
  • גרוע‪0%‬
  • נורא ואיום‪0%‬
אודות
סגור כעת
שעות פעילות היום: 9:00 - 21:00
שהות מומלצת: יותר משלוש שעות
מזג האוויר המקומי
מופעל על-ידי Weather Underground
24°
13°
ספט׳
19°
10°
אוק׳
13°
נוב׳
יצירת קשר
‪Via Camillo Cavour 180/R‬ | Close to the Piazza Della LIberta, 50129, פירנצה,‎ איטליה
‪המרכז ההיסטורי של פירנצה‬
אתר אינטרנט
+39 055 234 0828
התקשר
שפר פרופיל זה
חוות דעת (61)
סנן חוות דעת
19 תוצאות
ציון המטיילים
18
1
0
0
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהעברית
שפות נוספות
ציון המטיילים
18
1
0
0
0
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנןעברית
מעדכן רשימה...
1 - 10 מתוך 19 חוות דעת
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
3 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב

זה היה כל כך כיף! ! אחותי ואני הלכנו ב- 30 ביולי ליום הולדתה בפירנצה. כל הצוות פנטסטי. האנשים שהיו שם היו גדולים גם כן! האוכל היה מעולה. המתכונים היו בהחלט דברים שאנחנו יכולים לעשות בבית! ! גם ההליכה מהדואומו לא הייתה רעה. קילומטר איטי....אפילו בערב חם זה היה בסדר. אם אתה זקוק להסעות, פשוט יידע את Chefactory והם יעזרו לך לצאת! ! ! הייתה הדרכה והסבר לפני כל קורס ואז הייתה הזדמנות להכין ולבשל את האוכל. מסודר וקצב. לא הייתה זמן השבתה. ברגע שהתחלנו להכין ולבשל עשינו את זה עד שהמנה הראשונה שלנו הייתה מוכנה לאכילה. אהבתי את הערב הזה! ! ! ! זמן כיף עם אנשים חדשים ואוכל טעים! ! ! תודה רבה לך על החוויה Chefactory!עוד

תאריך החוויה: יולי 2019
1 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

השתתפנו בגרסה בשפה האנגלית של האקדמיה לבישול והיינו בפגישה נהדרת שלמדנו לבשל זנים של פסטה טרייה ואז לטעום אותם במהלך ארוחת הצהריים. השפים ידעו את הדברים שלהם, הסבירו זאת ממש טוב והם קיבלו תמיכה בכוח על ידי עוזריהם שעשו עבודות הכנה. במהלך 3. 5 שעות...הכנו פסטה, ניוקי, ראגו לבן, רביולי עם ריקוטה ותרד ופנדה קוטה. זה היה אז ארוחת הצהריים שלנו שהוגשה עם יין ומים קרים. צמחונים מטופלים בהם היה טוב לחבר המפלגה שלנו. האינטראקציה בין שפים ל"סטודנטים "היא ההופכת את היום ואנחנו ממליצים בחום על סדנה זו אם אתם מבקרים בפירנצה.עוד

תאריך החוויה: אוגוסט 2019
16 ביולי 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

השיעור הזה היה השיא של הטיול שלנו לפירנצה. הגענו לבית הספר ופגשנו את השף פרנצ'סקו הנפלא. הוא כל כך נרגש לבישול והמשיך להראות לנו איך לעשות על פסטה תוצרת בית מאפס. עשינו את הפנאקוטה תחילה, ואחר כך ניוקי, טליאטלה ורביולי ריקוט תרד. כולם עבדו יחד...כצוות ולכולנו היה מספיק ידיים על ניסיון עם הכנת כל פריט. לאחר שסיימנו, הארוחה היתה מבושלת והוגשה לנו כחבורה עם יין ומים. האוכל היה טעים, ושפע החברה היתה מדהימה, עשינו הרבה חברים חדשים וחוויות משותפות. החלק הכי טוב שיש לנו כבר מחדש בקלות מה שלמדנו במהלך השיעור הזה פעם בבית בחגים. היה לנו זמן נפלא בכיתה זו בישול, תודה רבה מדרום אפריקהעוד

תאריך החוויה: יוני 2019
ChefactoryFlorence, Proprietario בנכס ‪Chefactory The Taste Workshop‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 ביולי 2019
תרגום של Google

עוד

15 ביולי 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

אנו ממליצים על שיעור בישול זה - כמשפחה, זוג, עם חברים, או בעצמך. היה לנו וולטר כמורה השף שלנו, אבל כולם נראו בקיאים מאוד, סבלניים ומהנים. התפריט היה פנטסטי, ההכנות הכנות, ואת האוכל / יין נהנה את פירות העבודה שלנו אפילו טוב יותר. חוויה נפלאה...שאנחנו כל כך שמחים שבילינו את הזמן & כסף על.עוד

תאריך החוויה: יולי 2019
ChefactoryFlorence, Proprietario בנכס ‪Chefactory The Taste Workshop‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 ביולי 2019
תרגום של Google

עוד

15 ביוני 2019-חוות דעת נכתבה ב

כמעט דילגנו על שיעור הבישול ואני כל כך שמחה שלא! זה היה בסופו של דבר להיות אחד הלילות האהובים עלינו. האוכל היה מדהים השף טוני חלק כל כך הרבה סודות בישול איטלקי. זה היה לילה כל כך כיף!

תאריך החוויה: מאי 2019
24 במאי 2019-חוות דעת נכתבה ב

היה לנו זמן נפלא ללמוד לבשל מן השף פרנצ'סקו. הוא היה בעל ידע, מצחיק, סבלני, מעודד ואינטראקטיבי. עשינו שלושה סוגים שונים של פסטה בעבודת יד וקוטה פאנה. הפסטה כללה ניוקי עם תרנגול הודו לבן ורוטב ירקות, פטוצ'יני עם ראגו חצילים, ורוליולי ריקוטה ותרד עם חמאה...מרווה. כל האוכל הרגיש אותנטי מאוד ולמדנו את הטכניקות המתקדמות לחיתוך ירקות, להכנת רטבים, ולהכין פסטה מגולגלת ביד. לאחר מכן, אנחנו צריכים לאכול את היצירות שלנו ולשוחח עם אנשים אחרים בכיתה. דיברנו גם עם פרנצ'סקו על החוויות שלו ועל מסעותיו, הבחור מעניין מאוד ומהנה! השפים טיפלו בכל דבר וזה היה חוויה מרגיעה מאוד ומהנה. הם אפילו נתנו לנו את המתכונים בסוף, כדי שנוכל לנסות אותם בבית! אני לא אפרסם תמונות שלו או כל אחד אחר בכיתה, אבל אני אפרסם כמה תמונות של האוכל. בהחלט ממליץ!עוד

תאריך החוויה: מאי 2019
22 במאי 2019-חוות דעת נכתבה ב

הזמנו דרך Viator לקבלת שיעור בישול 4 קורס. זה חרג מהציפיות! ! היה שם 1 שף עבור 12 טבחים. עשינו פריטה, עוף וירקות, פסטה ופאנה קוטה. זה מאוד ידיים על הערב עם הרבה צחוק והדרכה. מתכונים ניתנו לאחר מכן. גילינו שיש להם בישול בשעות היום...וערב שיעורים כל כך הרבה אפשרויות! בטיול של שבועיים ברחבי איטליה, זה עשה את הדף 5 שלנו לעשות דברים. תודה Adella עבור נותן לנו ערב בלתי נשכח!עוד

תאריך החוויה: מאי 2019
10 במאי 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

הבת שלי רצתה לעשות את זה בכיתה איתי כאשר החלטנו לבקר פלורנס. זה היה פיצוץ. הם חילקו את הכיתה שלנו לשניים, אז זה היה לניהול. הכינה שלוש פסטות וקינוח. וולטר, היה מצחיק, וכל כך מועיל. המנות שלנו היו מדהימות. אהב את כל החוויה

תאריך החוויה: מאי 2019
25 באפריל 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

דרך מהנה לחוות בישול איטלקי. הזמנו מחלקה לבשל ארוחה ארבע מנות דרך ויטור. המורה פרנצ'סקו היה מדהים, מצחיק, אדיב וידע (5 מתוך 5). הסיבה שסימנו את כוכב 1 היא כי הוא הבטיח גדלים ברמה נמוכה אבל היו 18 אנשים וזה רץ לאורך זמן. היינו מורעבים...עד שהגענו סוף סוף לאכול ב 8 בערב, היינו גם עומדים במשך 4 שעות. זה יכול היה להיות קצת יותר מיוחד ופחות כמו קו ייצור, אם כי בישלנו כמה דברים מדהימים בתקופה קצרה של זמן.עוד

תאריך החוויה: אפריל 2019
ChefactoryCAFlorence, Proprietario בנכס ‪Chefactory The Taste Workshop‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 26 באפריל 2019
תרגום של Google

עוד

3 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב

אם תשאלו את הילדים על החלק שלהם במסע שלנו לאיטליה, הם יגידו, "כיתת הבישול שלנו עם אדלה! "אדלה היתה סבלנית ונדיבה בזמן שלימדה אותנו איך להכין מתכונים טעימים. גם אנחנו למדנו כל כך הרבה. האוכל שעשינו היה כל כך טעים - אחת הארוחות הכי טובות...שלנו באיטליה. תודה לך, אדלה!עוד

תאריך החוויה: יולי 2018
הצג חוות דעת נוספות
בסביבה
מלונות בקרבת מקוםהצג כל 414 המלונות שבסביבה
‪Hotel Benvenuti Florence‬
26 חוות דעת
במרחק 0.01 ק"מ
‪Hotel Savonarola‬
409 חוות דעת
במרחק 0.04 ק"מ
‪Hotel de la Pace‬
303 חוות דעת
במרחק 0.17 ק"מ
‪Hotel & Residence Palazzo Ricasoli‬
332 חוות דעת
במרחק 0.17 ק"מ
מסעדות בקרבת מקוםהצג כל 3,239 המסעדות שבסביבה
‪Antica Trattoria da Tito‬
6,242 חוות דעת
במרחק 0.17 ק"מ
‪Pulcinella Pizzaiolo‬
260 חוות דעת
במרחק 0.18 ק"מ
‪Perseus‬
4,174 חוות דעת
במרחק 0.19 ק"מ
‪Dolce Vegan‬
422 חוות דעת
במרחק 0.2 ק"מ
אטרקציות בקרבת מקוםהצג כל 1,886 האטרקציות שבסביבה
‪Chiostro dello Scalzo‬
76 חוות דעת
במרחק 0.42 ק"מ
‪Piazza della Liberta‬
63 חוות דעת
במרחק 0.17 ק"מ
‪Gelateria‬
25 חוות דעת
במרחק 0.23 ק"מ
‪Arco di Trionfo‬
22 חוות דעת
במרחק 0.23 ק"מ
שאלות ותשובות
קבל תשובות מהירות מעובדי ‪Chefactory The Taste Workshop‬ ומאורחים שביקרו בה בעבר.
שים לב: שאלתך תפורסם באופן פומבי בדף 'שאלות ותשובות'.
שלח
הנחיות לפרסום