המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
96
כל התמונות (96)
תצוגה מלאה
סקירה של המטייל
  • מצוין‪100%‬
  • טוב מאוד‪0%‬
  • ממוצע‪0%‬
  • גרוע‪0%‬
  • נורא ואיום‪0%‬
אודות
מזג האוויר המקומי
מופעל על-ידי Weather Underground
10°
פבר׳
13°
מרץ
17°
אפר׳
יצירת קשר
‪Trecento 106, 50025‬, פירנצה,‎ איטליה
אתר אינטרנט
+39 0571 669192
התקשר
שפר פרופיל זה
חוות דעת (88)
סנן חוות דעת
10 תוצאות
ציון המטיילים
10
0
0
0
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהעברית
שפות נוספות
10
0
0
0
0
קרא מה אומרים המטיילים:
סנןעברית
מעדכן רשימה...
1 - 10 מתוך 10 חוות דעת
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
7 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

אנחנו פוגשים את ג'קופו בכיכר ליד השוק המקומי בוקר אחד (בערך בשעה 9:00 בבוקר) והלכתי לאסוף את כל התוצרת שאנו זקוקים לה לארוחה בה התכוננו. ג'קופו סיפר לנו על הפירות והירקות המקומיים, כאשר הוא אסף את כל מה שנזקק לארוחה שלנו (בצל, גזר, בזיליקום וכמה...דובדבנים לארוחה קלה) ואז הלכתי לאסוף את גבינת הריקוטה מעמדת חלב. אחר כך ניגש אל הקצב והמאפייה לפני שנסעתי לדירה הסמוכה. עשינו סלט ירקות וסלט קר (שהיה כל כך טעים), ניוקי עם רוטב עגבניות אדום, תרד ריביולי ממולאים ריקוטה, ירך חזיר ממולא, טירמיסו! חמשתנו (כולל Jacopo) עבדו יחד כדי להכין ארוחה נהדרת (הכי טוב שהיה לנו בזמן בפירנצה)! כולנו ישבנו לאכול קצת אחרי השעה 13:00. אנחנו נהנים מפירות עמלינו בעודנו לוגמים יין אדום מאחד מכרמי שכניו של ג'קופו. זה היה חוויה נהדרת לכל?עוד

תאריך החוויה: יולי 2018
3 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

חברה שלי ואני נסענו עם 2 בנים שלנו רק סיים קולג '- טיול מהנה לחגוג את ההצלחה שלהם. כולנו אוהבים לבשל והיה לי זמן מדהים עם Jacopo! הוא היה מדריך גדול ומבשלת נפלאה. אנחנו בהחלט יהיה לנסות את המתכונים החדשים שלנו. ארוחת ערב הטובה ביותר...עבור הזמן שלנו בפירנצה. תודה Jacopo על פתיחת בית יפה של המשפחה שלך ולשתף לילה נפלא איתנו.עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
3 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב

קיבלנו שיעור בישול מפורט מאת ג'קופו בבית החווה שלו בטראנסו. הוא היה בעל ידע רב על המאפיינים של כל מרכיב מתכון, איך זה צריך ולא צריך להיות מטופלים, מה מזונות אחרים עשויים להשלים את זה או לקלקל אותו וכיצד יש לחתוך ו פרוס להשגת האפקט...הטוב ביותר. הכניסו אותנו לעבודה, בהוראתו ובטיפולו, להכין כל פריט לארוחת הצהריים. הופתענו כמה נפלא רביולי עשוי מאפס יכול לטעום. הטירמיסו היה נהדר ועשינו אותו בבית פעמיים מאז. אשתו אנה עזרה להכין את האוכל והצטרפה אלינו לארוחת צהריים.עוד

תאריך החוויה: מאי 2018
11 באפריל 2018-חוות דעת נכתבה ב

יש לנו שלושה ילדים צעירים, בני 1, 4 ו -6. ג'קופו ואנה היו כה סבלניים וקשובים להם ולצורכיהם. ארוחת הצהריים היה טעים בית החווה משופצת שלהם כל כך כיף! ביסודיות נהנינו מהניסיון שלנו. Jacopo ואנה הם המארחים אדיב מאוד. למדנו הרבה ולא יכול לחכות כדי...להפוך את הכלים שוב בבית!עוד

תאריך החוויה: אפריל 2018
17 במרץ 2018-חוות דעת נכתבה ב

עשינו הרבה שיעורי בישול יחד - - אנחנו אוהבים לעשות אחד בכל מקום שאנחנו מבקרים, ואחרי Jacopo בפירנצה, שנינו הסכימו זה היה אחד האותנטי ביותר שעשינו! יש כל כך הרבה לבחירה בפירנצה אבל אנחנו שמחים שעשינו שיעור פרטי במטבח של אמא של ג'קופו בדירה יפהפייה...בפירנצה. הוא התקשר במהירות על שאלות ועיצב ארוחה רעננה להפליא של ניוקי, רביולו, ירך חזיר, טירמיסו ועשה שילוב מעולה של הכנה, שיתוף היסטוריה ותשוקה לגבי הטכניקות, ולתת לנו לעשות את העבודה. למדתי כל כך הרבה דברים פשוטים על אוכל טוב והיתה לי השראה לבשל יותר עונתי עצמי באמריקה. שיחה נהדרת עם קנקן יין לארוחת ערב. תודה, Jacopo!עוד

תאריך החוויה: מרץ 2018
28 בספטמבר 2017-חוות דעת נכתבה ב

נשארנו בווילה בטוסקנה עם שני זוגות נוספים. תכננו את שיעור הבישול ואת הארוחה כמה חודשים מראש לשלוש הנשים בקבוצה שלנו. זו היתה חוויה נהדרת ולמדנו כל כך הרבה! Jacopo הוא מבשל נהדר תוך הדרכה לנו כיצד להכין את הארוחה, הוא היה מאוד אינפורמטיבי על האוכל...והאזור. הבעלים שלנו הצטרפו אלינו לארוחה וכולנו הסכמנו שזה מדהים! אני מאוד ממליץ על ניסיון זה!עוד

תאריך החוויה: ספטמבר 2017
28 בספטמבר 2017-חוות דעת נכתבה ב

הקבוצה שלנו של ארבעה נהנו ערב מצטיין עם Jacopo למידה להכין פסטה תוצרת בית, רוטב עגבניות, ניוקי, cachiatora עוף, panzanzella ו tiaramisu. ללא ספק היתה זו הארוחה הטובה ביותר שלנו במהלך הטיול שלנו לשבועיים לטוסקנה. מלבד הארוחה טעימה, נהנינו האורחים של Jacopo, קסם וסיפורים מעניינים...., אנחנו גם הרים טיפים בישול רבים וטכניקות שיש לי מאז החלת עם הצלחה בבית. זה היה באמת ערב מצטיין ואת גולת הכותרת של מסעותינו. אני מאוד ממליץ על ניסיון זה.עוד

תאריך החוויה: ספטמבר 2017
29 ביולי 2017-חוות דעת נכתבה ב

אני סוג A, אז אני מתוזמן זה כמה חודשים לפני הנסיעה יולי שלי. התקשורת הייתה מצוינת מההתחלה. אחותי, בת דודי, בן ואני עשינו קצ'יטור עוף, פנזנלה, טאטיטל עם רוטב פטריות פורצ'יני, ניוקי ועוגיות שוקולד. הכיתה שלנו התקיימה בנוחות בפירנצה, קרוב לשוק שבו נפגשנו בשעה 09:00...בבוקר ובחירה תוצרת מקומית טרייה. Jacopo היה גם אדיב מספיק כדי לסייע לנו לרכוש גבינת פרמזן פקורינו המקומית. למדנו הרבה טכניקות, שאותן רשמתי או רשמתי; בישול הוא מאוד על הטכניקה. Jacopo היה מורה נהדר - אני חושב שאני יכול סוף סוף יש את השיטה עושה פסטה למדע. ארוחת הצהריים הוגשה בקורסים, לצד יין אדום מקומי מאחד השכנים הטוסקנים של ג'קופו. הדירה ענקית ונוחה! זה לא היה חם אפילו בזמן הבישול. ארוחת צהריים עם אנה וג'קופו דומה מאוד לארוחה נפלאה עם חברים - מארחים חמים וחביבים. הזמן טס על ידי כפי שאמרנו שלנו טוב בשעה בסביבות 2: 00 בערב. אני מאוד ממליץ על ניסיון זה! זה היה הידיים למטה הארוחה הטובה ביותר שלנו במהלך 2 שבועות שלנו באיטליה. אני מתכנן לעשות Panzanella באמצעות המתכונים שקיבלנו במסקנה.עוד

תאריך החוויה: יולי 2017
4 ביולי 2017-חוות דעת נכתבה ב

קבוצה של 4 מאיתנו בילה את הבוקר / אחר הצהריים בישול עם Jacopo בדירתו פירנצה, ואנחנו אהב את זה! התחלנו על ידי ביקור בשוק Sant'Ambrogio שבו Jacopo קנה ירקות, עשבי תיבול, בשר, גבינה ולחם לארוחה שלנו. הוא הסביר לנו מה הוא קונה, וגם נתן עצות...כיצד לבחור את מיטב הספקים. אחר כך חזרנו לדירתו (שהיתה יפה!) והתחלתי לבשל. הוא מורה מצוין, והסביר הכל כל כך טוב. הוא הסביר לא רק על הכלים שאנחנו מבשלים, אלא גם על ההיסטוריה והתרבות האיטלקית. בסוף, כולנו אכלנו ארוחת צהריים יחד עם יין ושיחה גדולה. Jacopo ואנה היו מאוד מסבירת פנים, ידידותי, היה חוש הומור נהדר. זה היה השיא של הטיול שלנו ואני כל כך שמחה שעשינו את זה! מומלץ מאוד! אני מתכוון להזמין אותו שוב בעתיד, כאשר אני מביא את התלמידים איתי לתוכנית הלימודים בחו"ל.עוד

תאריך החוויה: יוני 2017
1 ביולי 2017-חוות דעת נכתבה ב

ילדיי (בני 11 ו -13) ואני נהנינו מבשלות עם ג'קופו. אנחנו נפגשים אותו מוקדם בבוקר כדי לקנות בשוק המקומי, ואז עשה ארוחת ערב נפלאה. זה היה ניסיון נהדר מתחילתו ועד סופו ואנחנו לא יכולים לחכות לנסות את המתכונים בבית גם כן.

תאריך החוויה: יולי 2017
הצג חוות דעת נוספות
בסביבה
מלונות בקרבת מקוםהצג כל 417 המלונות שבסביבה
‪B&B Hotel Firenze City Center‬
740 חוות דעת
במרחק 0.15 ק"מ
‪Orcagna Hotel‬
959 חוות דעת
במרחק 0.3 ק"מ
‪Hotel Jane‬
653 חוות דעת
במרחק 0.31 ק"מ
‪Hotel Bologna‬
387 חוות דעת
במרחק 0.31 ק"מ
מסעדות בקרבת מקוםהצג כל 3,094 המסעדות שבסביבה
‪SENZ'ALTRO Bistrot‬
546 חוות דעת
במרחק 0.16 ק"מ
‪Kalimera L'Angolo Greco‬
211 חוות דעת
במרחק 0.19 ק"מ
‪Trattoria da I'Coco Filippo‬
388 חוות דעת
במרחק 0.04 ק"מ
‪Osteria del Pesce‬
307 חוות דעת
במרחק 0.14 ק"מ
אטרקציות בקרבת מקוםהצג כל 1,683 האטרקציות שבסביבה
‪Mercato di Sant'Ambrogio‬
234 חוות דעת
במרחק 0.35 ק"מ
‪Le Murate Progetti Arte Contemporanea‬
31 חוות דעת
במרחק 0.29 ק"מ
‪Enoteca Bonatti‬
16 חוות דעת
במרחק 0.23 ק"מ
קבל תשובות מהירות מעובדי ‪Let's Cook With Jacopo & Anna‬ ומאורחים שביקרו בה בעבר.
שים לב: שאלתך תפורסם באופן פומבי בדף 'שאלות ותשובות'.
שלח
הנחיות לפרסום