המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
102
כל התמונות (102)
תצוגה מלאה
תעודת מצוינות
סקירה של המטייל
  • מצוין‪91%‬
  • טוב מאוד‪7%‬
  • ממוצע‪1%‬
  • גרוע‪1%‬
  • נורא ואיום‪0%‬
אודות
מזג האוויר המקומי
מופעל על-ידי Weather Underground
דצמ׳
ינו׳
פבר׳
יצירת קשר
‪Via di Fontebranda 69‬, 53100, סיינה,‎ איטליה
אתר אינטרנט
+39 0577 46609
התקשר
שפר פרופיל זה
חוות דעת (139)
סנן חוות דעת
10 תוצאות
ציון המטיילים
9
0
0
1
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהעברית
שפות נוספות
9
0
0
1
0
קרא מה אומרים המטיילים:
סנןעברית
מעדכן רשימה...
1 - 10 מתוך 10 חוות דעת
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
4 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מומלץ לנו ב Christchurch ניו זילנד לקחנו זוג אוסטרלי יחד גם לבלות נהדר 3 - 4 שעות עם Lella ואת הצוות שלה התשוקה שלה להיסטוריה ולמסורת של אוכל מאיטליה ובמיוחד סיינה הופכת אותה לאייקון מוחלט עבור העיר המיוחדת הזאת הפוך את הזמן שאתה לא תצטער...על זה קצת! !עוד

תאריך החוויה: ספטמבר 2018
24 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

לחבר שלי ולי היה כזה זמן נהדר ולמדתי כל כך הרבה על המטבח האיטלקי! Lella המורה ואת העוזרת שלה פרנצ'סקו היו חמים וידידותיים! ! ! עשינו מרק טוסקני עגבניות, פיצי תוצרת בית עם רוטב שמנת ופלפל, סופלה קישואים עם העוף המדהים ביותר ברוטב יין טרגון...ועוגיות טעימות חג המולד סיינה! כולנו עזרנו בהכנת ולאחר מכן שיתפו את הארוחה המדהימה הזו ביחד! זה בישול בכיתה היה בהחלט אחד highlites של הטיול שלנו! ! Thanyou Lella ופרנצ'סקו על החוויה הנפלאה! ! ! ינואר שו וונדי ואהלעוד

תאריך החוויה: אוגוסט 2018
18 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב

מעמד זה היה נהדר. למדנו להכין פסטה טרייה, עוגיות חג המולד של סיינה (כל כך טעימות), מרק עגבניות טוסקני כפרי וסופלה ותבשיל עוף. כולם היו כל כך טוב ומהנה ללמוד איך לעשות. זה הידיים על הכיתה היה כל כך כיף לכל אחד מאיתנו. אנו ממליצים...עליו מאוד. יפה בכיתה ממוזגת במטבח ואנחנו נהנה הזמן שלנו. הם גם עשו התאמה לתפריט של צמחוני בקבוצה שלנו.עוד

תאריך החוויה: אוגוסט 2018
7 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב

בישול מעולה בכיתה עם מתכונים שמיש מאוד. אהב את הידיים על ניסיון. המתקנים נהדרים, המדריכים היו מהנים והתשלום בסוף היה ארוחה נהדרת. מומלץ מאוד.

תאריך החוויה: אוגוסט 2018
13 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב

חשבתי שזה יהיה כיף לקחת בכיתה בישול בטוסקנה. זו היתה חוויה נפלאה. היו רק ארבעה מאיתנו וכולנו היינו מארה"ב ולכן זה היה הרבה יותר קל מסביב. ג'ולי, המתורגמנית שלנו ופרנצ'סקו השף שלנו היו נפלאים! מצחיק, חם מאוד נוח. עשינו כמה קורסים. כל אחד עוזר עם...אחד הכלים. כולנו עשינו פסטה שלא קל להתגלגל. גם ג 'ולי פרנצ'סקו טובים מאוד באימון אתה בלי לגרום לך להרגיש טיפש. זה היה האור של הביקור שלי בסיינה. אני מאוד ממליץ על זה!עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
11 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב

איזו דרך טובה יותר ליהנות איטליה בפרט טוסקנה מאשר ללמוד איך לבשל. היה לנו צוות נהדר של שף ומתרגם. זו היתה באמת חוויה שלא להחמיץ. אתה תמיד יכול למצוא עוד כנסיה לבקר אבל זה אחד של סוג לטפל.

תאריך החוויה: מאי 2018
3 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב

מיקום קשה למצוא. לא תחושה טוסקנית חמה. האוכל היה טעים. אבל הלקח היה קצת ארוך מדי ומשעמם קצת. לא שווה את המחיר.

תאריך החוויה: מאי 2018
30 במאי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

החברה שלי ואני באנו סיינה באזור טוסקנה 6 פעמים ב 7 השנים האחרונות וזה היה שיעור הבישול הראשון שלנו - זה היה פנטסטי! ! התמזל מזלנו לכיתה של ארבעה מאיתנו - זוג אחד אחר, כך שזה הרגיש כמו שיעור פרטי יותר עם יותר תשומת לב....למדנו איך להכין ארוחה טוסקנית ענקית - כל אחד אעשה בבית כמו 3 ארוחות נפרדות, חה! מרק עגבניות / לחם / בזיליקום היה כל כך טעים וטעים! ! את paci e cacio e pici היה אלוהי - פסטה handmaking היא לא הישג פשוט, אבל לימדו אותנו היטב! אהבתי את כל הטיפים על איך להכין סטייק גדול, רך ועסיסי, עם גולת הכותרת של שאלוט מבושל עם vin santo (יאם!). ולמדנו איך להפוך את קנטוצ'י האותנטי. זה היה שיעור גדול כל כך, כי ראינו למעשה את העבודה - הדרך הטובה ביותר ללמוד! ואם היינו מגיעים שוב, הם היו מציינים מה שעשינו הפעם ומלמדים אותנו משהו חדש! ! שף נפלא ומתרגם! ! קרוב לחנייה וצעדה פשוטה ממרכז סיינה.עוד

תאריך החוויה: מאי 2018
24 באפריל 2018-חוות דעת נכתבה ב

בסיינה במשך שלושה ימים, לקחנו חצי יום מתוך לוח הזמנים שלנו לקחת שיעור בישול. קבענו שיעור בישול פרטי לבתי ולאמי. וואו, זה היה די מדהים. התפריט היה מתוכנן עם ההגעה. היינו אמורים להכין פסטה, סטייק, בצל מטוגן, מתאבן גבינה ומאפה לקינוח. זה בכיתה פרטית לקח...בערך 3 שעות, כל מה שעשינו, בישלנו ואכלנו. אדם אנחנו טבחים טובים: -), תודה לאל לכיוון השף הנפלא שלנו. שיעורי בישול היו בהחלט גולת הכותרת של הטיול האיטלקי הזה (לקח גם בכיתה בסורנטו). מאוד ממליץ על בית הספר לבישול!עוד

תאריך החוויה: אפריל 2018
10 באפריל 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

אהבתי את הכיתה על ארוחה טוסקנית טיפוסית, זה היה ניסיון על הידיים אז זה לא היה רק ​​כיף אבל גם חינוכית מדי. ללה הסבירה הכול בפירוט רב וענתה על כל השאלות שלי, המתורגמן היה מדויק מאוד, כמו שאני מדבר אנגלית ואיטלקית. לא להחמיץ אם מבקר...סיינה.עוד

תאריך החוויה: אפריל 2018
הצג חוות דעת נוספות
בסביבה
מלונות בקרבת מקוםהצג 40 מלונות בסביבה
‪Hotel Alma Domus‬
950 חוות דעת
במרחק 0.12 ק"מ
‪Hotel Chiusarelli‬
1,159 חוות דעת
במרחק 0.23 ק"מ
‪Hotel la Perla‬
220 חוות דעת
במרחק 0.24 ק"מ
‪Hotel Villa Elda‬
511 חוות דעת
במרחק 0.33 ק"מ
מסעדות בקרבת מקוםהצג כל 584 המסעדות שבסביבה
‪Blandis Cafè & Wine Bar‬
255 חוות דעת
במרחק 0.19 ק"מ
‪Gelateria Il Masgalano‬
243 חוות דעת
במרחק 0.18 ק"מ
‪Toscana Golosa‬
594 חוות דעת
במרחק 0.19 ק"מ
‪Antica Osteria da Divo‬
5,672 חוות דעת
במרחק 0.12 ק"מ
אטרקציות בקרבת מקוםהצג כל 251 האטרקציות שבסביבה
‪Biblioteca Piccolomini‬
1,856 חוות דעת
במרחק 0.13 ק"מ
‪Battistero di San Giovanni‬
787 חוות דעת
במרחק 0.18 ק"מ
‪Facciatone‬
613 חוות דעת
במרחק 0.19 ק"מ
קבל תשובות מהירות מעובדי ‪Scuola di Cucina di Lella‬ ומאורחים שביקרו בה בעבר.
שים לב: שאלתך תפורסם באופן פומבי בדף 'שאלות ותשובות'.
שלח
הנחיות לפרסום