המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Portugal Farm Experiences‬

ליסבון, פורטוגל
עוד
פתוח כעת
שעות פעילות היום: 0:00 - 23:59
הצג את כל שעות הפעילות
34חוות דעת0שאלות ותשובות
ציון המטיילים
  • 33
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
המסננים שנבחרו
  • סנן
  • עברית
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
המשתמש Tom כתב חוות דעת פבר׳ 2020
1‏שיתוף
עשינו את הסיור בחוות החלזונות וזו הייתה חוויה מדהימה. אסטבאו הייתה המדריך המושלם עבורה. הוא מכיר את הענף ובעל ניסיון ממקור ראשון בעולם החקלאי בפורטוגל, אז היה ממש מעניין לדבר איתו על זה. החווה נמצאת במרחק נסיעה טוב מהעיר. ברגע שתגיעו לשם, כל מה שתוכלו לראות הם גבעות של עצי זית. החוויה מוגברת רק בגלל אותו צליל ייחודי של כבשים ותרנגולים. החווה היא חווה משפחתית קטנה. קלרה, החקלאית, גורמת לך להרגיש בברכה. לאורך כל הסיור היא נראתה נרגשת וגם גאה בכך שהיא מראה לנו את החווה שלה. מעולם לא ראיתי כל כך הרבה חלזונות במקום אחד בחיי. בכנות, כנראה שלא אחזור שוב. אסטבאו וקלרה עברו את תהליך החקלאות ומחזור חיי החלזונות. אחר כך, זכינו לאכול אוכל ביתי. הבישול של קלרה היה גולת הכותרת של הטיול. אני לא אהרוס את ההפתעה ממה שאכלנו, אבל אכן היו זה חלזונות. בסך הכל הסיור היה מצוין ולא יכולתי להמליץ עליו מספיק.
מידע נוסף
תאריך החוויה: פברואר 2020
Google
מועיל
שתף
המשתמש atreviewer615 כתב חוות דעת ינו׳ 2020
סן דיאגו, קליפורניה2‏שיתופים3 הצבעות חיוביות
אני ובעלי עשינו שני סיורים גב אל גב (ביומיים רצופים) בינואר 2020. האנשים בחוויות החווה בפורטוגל נהנו מאוד לעזור להם לסדר אותם למרות שעשינו זאת ביום השנה החדשה. הסיור הראשון היה סיור בחוות שמן זית, שניתנה על ידי ג'נטלמן סופר נחמד ואשתו, שעושה זאת בנוסף למשרות ההוראה במשרה מלאה. החווה הייתה קטנה אך הייתה זו נסיעה נעימה באלנטג'ו להגיע אליה. בעיקרון כשהגענו הלכנו יחד עם בני הזוג לעץ זית והם סיפרו לכולנו על החווה שלהם, איך מעובדים זיתים, החזון שלהם למותג השמן האורגני והאיכותי שלהם והוא הלך אותנו ממש ליד שדה עצי הזית של השכן, שלא גודלו באופן אורגני והסביר לנו את ההבדלים. שאלתי המון שאלות והם ענו בסבלנות רבה. נסענו בינואר, כך שהיו עדיין זיתים על העץ שיכולנו לראות, אך הם לא קצרו אותם. אחרי כל הדיונים והשאלות, הלכנו למרפסת וטעמנו את שמן הזית, ואז היה להם לחם שנוכל לטבול אותו. עשינו צ'ט נחמד בזמן שעשינו את זה ואז עזבנו. הרגשנו אותנו מאוד בברכה ואני כל כך מתרשם ממה שהם עושים כ"תחביב ". מה שהיה משפר את הסיור היה אם הזוג באמת היה מראה לנו את הכלי בו הם משתמשים לקצור, במקום רק לתאר אותו. כמו כן, זה היה נהדר אם היו להם סדרת תמונות של הצגה על תהליך הכנת שמן הזית בתשחץ. הם לא מייצרים את שמן הזית בחווה, ולכן מכיוון שלא יכולנו לראות את המכונות, היה ממש נחמד לקבל חזותיים ומדברים על התהליך עם אלה. זה היה מאוד מהנה ואני בהחלט ממליץ! די מעניין והזוג היה כל כך נחמד. הסיור הבא היה פחות או יותר היום החביב עלי בכל טיולנו בפורטוגל! הסיור בחוות הפקק למעשה בסופו של דבר התייחס רק לפקק. זו הייתה אכזבה אם לא היה כל כך הרבה מה ליהנות ממנו. באמת היה לנו "מזל" מכיוון שבחווה (מונטאדו דו פריקסו דו מיו באזור אלנטז'ו) באותו יום האנשים שבדרך כלל עושים את הסיורים נעלמו אז קיבלנו סיור אחד על אחד עם האדם שעזר להתחיל את כל דבר. הוא נהג להסביר את הפילוסופיה שמאחורי החווה ואת כל הפילוסופיה של כל הדברים שנמצאים באיזון בטבע ואיך האדם יכול לקיים אינטראקציה עם הטבע בצורה הוליסטית. התחלנו בעגלת גולף, אך היא מתה, אז המשכנו ברגל בדרך לעץ פקק. הוא הסביר מעט על תהליך הפקק, אבל באמת, החווה היא כל כך הרבה יותר משעם, שהוא לא בילה זמן רב בזה. בדרך ראינו כבשים ושדות ירוקים ויפים. זכינו לראות זיתים שנקטפים - כל כך מעניינים. הוא לקח אותנו בקצרה לאזורי ה"עיבוד "שלהם, שם ראינו הרבה בלוטים מתייבשים. יש להם די הגדרה לעיבוד כל המזון שהם מגדלים - זה מרשים! יש להם גם בית בד. הוא הוריד אותנו ליד אסם יפהפה שהוסב למקום ארוחות והגענו לאכול ארוחת צהריים ביתית טעימה במחיר מעולה. זה באמת היה מיוחד כי הבניין כפרי ואתם ממש נהנים מהאווירה של המקום בידיעה שזה קואופרטיב אורגני בר-קיימא. החלק הכי טוב? הם נתנו לנו חופש מוחלט להסתנן וללכת לכל מקום בחווה ללא פיקוח אחרי ארוחת הצהריים! זה היה כ'' כ כיף! הלכנו וראינו את החזירים. ואז חקרנו את החממות המדהימות. אחר כך הלכנו וצפינו בזיתים שנקטפים עוד קצת. ואז חזרנו לאזור עיבוד המזון וצפינו בזוגות שמפגיזים את הבלוטים. ואז הסתובבנו קצת יותר בבניינים לעיבוד המזון שלהם ולבסוף הצצנו למאפייה שלהם וקנינו כמה ממוצרי האוכל האורגניים הטעימים שלהם בחנות הקטנה שלהם (כולל כמה מההמבורגרים הגולמיים שלהם). זה באמת היה יום קסום למדי! ממליץ בחום לבקר! ! ! אתה יכול אפילו ללון לילה אם אתה מסדר את זה לפני איכשהו - הם אמרו שיש להם מגורי אירוח.
מידע נוסף
תאריך החוויה: ינואר 2020
Google
מועיל
שתף
המשתמש Cole כתב חוות דעת ינו׳ 2020
1‏שיתוף
שהייתנו בקאסה סרו הקורייה הייתה גולת הכותרת בטיולנו בפורטוגל, אנו רק רוצים שהיינו יכולים להישאר יותר זמן. אינס ומיגל לא היו יכולים להיות חביבים יותר או מסבירי פנים. הבית היה מקסים ונוח וטעם הגבינה שלנו היה גם אינפורמטיבי וגם טעים. טיול הרועים היה בדיוק מה שקיווינו ויותר מזה - לפגוש את מר אוגוסטו ואת אשתו, לחקור את משקו והליכה עם העדר שלו היה יפה וסוריאליסטי. אני ומשפחתי ממליצים על החוויה לכל מי שמתכנן לבקר, ואנחנו מקווים לחזור שוב בעתיד!
מידע נוסף
תאריך החוויה: דצמבר 2019
Google
1 הצבעה מועילה
מועיל
שתף
המשתמש mapj4 כתב חוות דעת דצמ׳ 2019
1‏שיתוף
היינו נרגשים לגלות אודות טיולי החווה במהלך טיול משפחתי שנערך לאחרונה, אך בתחילה הסתבך על ידי תזמון - ששיחה עם Est v o נפתרה מייד. מכיוון שזה היה בנקודת יעד יעד, הוא הציע את הסיור "לבקר בחוות פטריות שיטאקי", ואפילו הסיע אותנו בעצמו - למרות שזה היה כמה שעות, וגם דרך עיקוף וגם שפל! אנו עדיין מפגינים אסירי תודה והיה נהדר לקבל מידע נוסף על החברה / הרקע שלו. בחווה ההפגנה של מנואל על תהליך החיסון הייתה מרתקת - והסיכוי לנסות זאת בעצמנו - כיף גדול! ארוחת הצהריים בארצות הברית הייתה נהדרת - וכך גם היין הביתי, ובעוד אנו מצטערים שלא הספקנו לפגוש את אשתו שהיא השף הפנטסטי - אנו שמחים שנהנינו מבישול שלה! בנוסף, אזור העבודה / האסם של מנואל מאוכלס בכמויות שונות בהתאמה אישית - ונשמר במצב יותר וטהור מאשר רוב מעבדות המדע. וככל שאיחרתי לכתוב את זה, אני רק יכול לדמיין על מה הוא עובד מאז. לא יכולתי להמליץ על כך יותר, הרבה תודה!
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוקטובר 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש Debra126 כתב חוות דעת נוב׳ 2019
ג'ילונג, אוסטרליה15‏שיתופים5 הצבעות חיוביות
זה היה מדהים לחלוטין. אני ממליץ בחום לעשות זאת. המשפחה בחווה הייתה נחמדה מאוד. למדתי הרבה על הכנת גבינה. בישלו לנו ארוחה פורטוגזית מסורתית שהייתה טעימה. היה טוב לראות את כל חיות המשק.
מידע נוסף
תאריך החוויה: נובמבר 2019
Google
מועיל
שתף
הקודם