המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Eat and Walk Food Day Tours‬
לא ניתן להזמין ב-Tripadvisor

רוצה לראות אפשרויות אחרות שניתן להזמין עכשיו?
87חוות דעת11שאלות ותשובות
ציון המטיילים
  • 84
  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
  • עוד
המסננים שנבחרו
  • סנן
  • עברית
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
המשתמש .Eidit H. B כתב חוות דעת אוק׳ 2019
4‏שיתופים
בחרנו להתחיל סיור נשים בצפון מזרח יוון בסיור קולינרי בסלוניקי עם EatandWalk Food Tours. לפני בואנו התקשורת עם גברת סמרגדה מקריס, מומחית לקולינריה במעבדת בישול מרמיטה הייתה ישירה, ידידותית ומקצועית. ההדרכה והסיור של דספינה קרגיוזי החלה בקבלת פנים חמה, ידידותית, מעניינת וטעימה במעבדת הבישול. הסיור היה מקצועי, מעניין, מגוון וטעים וכיפי. התחברנו מייד לאווירה, לתרבות היוונית ולהיסטוריה בכלל ולתרבות האוכל ולהיסטוריה של סלוניקה בפרט. מומלץ מאוד.
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוקטובר 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש Luke E, UK כתב חוות דעת ספט׳ 2019
סיטינגבורן, בריטניה3‏שיתופים
תודה ראשונה למארחת אסמרלדה על שהעניקה לנו תובנה נהדרת על ההיסטוריה הקולינרית והתרבותית של סלוניקי. התחלנו את היום עם מאפים טעימים וקפה באולפן תוך קבלת התדריך שלנו לסיור. ברגע שהיינו בחוץ ובשוק יכולנו לחוש את הטעמים והריחות של העיר ולא התאכזבנו. יחד עם הפרסונה הנהדרת של אסמרלדה והחג שהוענק לנו הייתי ממליץ באמת על הסיור הזה לכל מי שסקרן את המטבח המקומי. אם אתה רוצה עוד, סיימנו את הסיור עם ארוחת הצהריים הנוספת במקום שנקרא Pali and Male. אוכל טעים לחלוטין והמשפחה גרמה לך להרגיש מאוד בברכה. דרך מעולה לסיים את הסיור.
מידע נוסף
תאריך החוויה: ספטמבר 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש Diarmuid C כתב חוות דעת יולי 2019
דבלין, אירלנד27‏שיתופים6 הצבעות חיוביות
פגשנו את דספינה באולפן האוכל שלה, שבו בישלנו לאחרונה קפה יווני ומאפה, בעוד דספינה מסבירה את ההיסטוריה המעניינת והממושכת של סלוניקי ואת השפעת המזון שלה. אחר כך פגענו ברחובות שביקרו בשוקי המזון ובדגימת הזיתים, הגבינות, הבשר הרפא כפי שהסבירה דספינה מאיפה הם, איך הם עשויים, מה אם יש להם יתרונות בריאותיים. ואז עצרנו בשביל ג'ירוס שטופים עם קנקן יין. בחזרה על המסלול ביקרנו קפה רוסטר אשר הסביר את השילובים השונים של שעועית הם משתמשים כדי להפוך את הקפה היוונית הטובה ביותר בתערובת. אחד החנויות המעניינות ביותר ביקר היה חברה משפחתית עושה כפית מתוק. . . שימורי מתוקים מפירות האזור. . . מאוד יוונית ולא משהו שהייתי נתקל בו קודם. התחנה האחרונה שלנו היתה לארוחת צהריים, שם היו לנו מבחר של מעדנים יווניים כמו פאבה, דג טרוטה מעושן, טרמסאלטה, עלי גפנים ממולאים שטופים עם ראקי. דספינה גם נתנה לנו עצות למסעדות, ששתיהן ניסינו והן היו מצוינות. בסך הכל היתה זו דרך מצוינת לראות את העיר, ללמוד את ההיסטוריה ולהדגים את האוכל. הצער הגדול ביותר שלנו היה ארוחת בוקר במלון שלנו מראש כפי שאנו נאבקים לאכול את כל המזון המוצע! תודה דספינה בבוקר נהדר.
מידע נוסף
תאריך החוויה: יולי 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש John R כתב חוות דעת מאי 2019
‪Eatons Hill‬, אוסטרליה133‏שיתופים102 הצבעות חיוביות
תודה גדולה מאוד ל Despina שסיפקה לנו שפע של ידע תרבותי ואת האוכל המגוון והטעים של Thessoloniki. אשתי ואני היה מזל להיות האנשים היחידים על הסיור אשר עשה את זה נהדר עבור כל 3 שעות משונות. הקצב היה ממש טוב ואף פעם לא הרגיש דחף. נדהמנו מהתרבות התרבותית הרבתה שמשפיעה על האוכל באזור. למרות היה שפע של ידע לשתף וחבר להתקרב לסיור. אז אם אתה Thessoloniki זה הסיור לקחת. האם שלו ביום הראשון לך לקבל עצות על אוכל aand מסעדות באזור. סיור גדול.
מידע נוסף
תאריך החוויה: מאי 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש shelleyg891 כתב חוות דעת אוג׳ 2018
פרת', אוסטרליה1‏שיתוף1 הצבעה חיובית
בילינו כמה שעות נפלאות לסייר סביב כתמי מזון של סלוניקי עם המדריך שלנו Despina. היא היתה מאוד ידע על ההיסטוריה היוונית ותרבות וקשר את כל זה עם אוכל. אכלנו במספר מקומות - כולם נהדרים. בממוצע, משתמשים בו מרוצים יעילותה, אבל יש להם דעות שונות מאוד.
מידע נוסף
תאריך החוויה: יולי 2018
Google
1 הצבעה מועילה
מועיל
שתף
הקודם