המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Cooking Experience Lezioni di Cucina Salentina‬

פתוח היום: 0:00 - 23:59
ציטוטים בולטים מחוות דעת
כיף גדול ואוכל מצוין

‪היינו קבוצה של 11. סיור בשוק הקטן ואז עוד כמה שעות של בישול אכילה וצחוקים. פשוט נהדר. ממליץ בחום...‬ קרא עוד

20 באפריל 2018-חוות דעת נכתבה ב
razc2014
באמצעות התקן נייד
קראאת כל 232 הביקורות
192
כל התמונות (192)
תצוגה מלאה
תעודת מצוינות
סקירה של המטייל
  • מצוין‪95%‬
  • טוב מאוד‪3%‬
  • ממוצע‪1%‬
  • גרוע‪0%‬
  • נורא ואיום‪1%‬
אודות
פתוח כעת
שעות פעילות היום: 0:00 - 23:59
הצג את כל שעות הפעילות
מזג האוויר המקומי
מופעל על-ידי Weather Underground
11°
פבר׳
13°
מרץ
17°
אפר׳
יצירת קשר
‪Corte Dell'Idume 5‬ | vicino Piazza Sant'Oronzo, 73100, לצ'ה,‎ איטליה
אתר אינטרנט
+39 327 853 7031
התקשר
שפר פרופיל זה
חוות דעת (232)
סנן חוות דעת
10 תוצאות
ציון המטיילים
10
0
0
0
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהעברית
שפות נוספות
10
0
0
0
0
קרא מה אומרים המטיילים:
סנןעברית
מעדכן רשימה...
1 - 10 מתוך 10 חוות דעת
20 באפריל 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היינו קבוצה של 11. סיור בשוק הקטן ואז עוד כמה שעות של בישול אכילה וצחוקים. פשוט נהדר. ממליץ בחום בשמי ובשם חבריעוד

תאריך החוויה: אפריל 2018
תודה, razc2014
GiannaGreco, Proprietario בנכס ‪Cooking Experience Lezioni di Cucina Salentina‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 באפריל 2018
תרגום של Google

Many Many thanks! Was a really pleasure for us. Wonderful frinends and great Chefs. We hope to see you again....עוד

חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
2 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב

בילינו ערב פיאנט מאוד עם ג'יאנה ובתה מאיה עם עוד זוג שווייצרי צעיר. נפגשנו בסביבות חמש אחר הצהריים וצעדנו דרך לצ'ה הזקנה לשוק קטן, שדנו במה שנכין לארוחת הערב. המטבח נמצא בקרבת מקום והוא מקום עבודה מקצועי עם שטח נרחב. אהבנו את התשוקה של ג'יאנה...לתוצרת המקומית ואת התשוקה שלה לשימור השיטות המסורתיות בכל מנה. טיפים על מה להזמין מרכיבים מסוימים יש להוסיף ולמה היו מעניינים ביותר. הארוחה שלנו היו כמה קורסים וסעדנו יחד מלווה יינות מעולים לסיים בסביבות 10:00. אנו ממליצים בחום על שיעור בישול זהעוד

תאריך החוויה: אוגוסט 2018
13 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב

היתה לנו הזדמנות לקחת שיעור בישול עם ג'יאנה והצוות שלה וזה היה בידיים למטה את השיא של הנסיעה שלנו כמעט שבועיים לאיטליה. ג'יאנה כל כך חמימה ומרגיעה. לאחר הפגישה בשוק לקחת את החומרים הטריים החוצה (ולפגוש את כל הספקים המקומיים), אנחנו כקבוצה בחר את המתכונים...שאנחנו הולכים לבשל. עשינו כל כך הרבה מתכונים בתוך כמה שעות - פסטה תוצרת בית, רוטב, לחם, 2 חלבונים, שני מנות ירקות וקינוח! המתכונים היו פשוטים ונקיים אבל כל כך מרשימים להביא הביתה. למדנו הרבה על טכניקות בישול כלליות שניתן ליישם בנסיבות אחרות. היין היה זורם ולמדנו על היין בזמן שאכלנו את הארוחה המדהימה. בקלות הלחם הפוקצ'ה הכי טוב שהיה לי בחיי. המטבח נקי ומודרני עם מיזוג אוויר גדול. התחנה לקפה המקומי של לצ'ה היתה תוספת נהדרת נוספת. לא הייתי מתגעגע לזה! זה חייב לעשות בכיתה וג'אנה צריכה להראות בישול משלה. היא מדהימה. חוויה נהדרת.עוד

תאריך החוויה: יולי 2018
12 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב

בערך שבוע בערך היתה לי חוויית המזל לפגוש את ג'יאנה, את בתה, את מאיה ואת השף של ג'יאנה, מרקו. אני והשותף שלי הצטרפה למשפחה אחרת והיתה לה חוויה יוצאת דופן. נפגשנו בכיכר כמתוכנן, הלכנו לשוק המקומי והחלטנו על התפריט שלנו באתר. לאחר שאספנו את כל...המרכיבים שלנו, הפסקנו לשתות קפה מהיר במקום שג'יאנה תכנן. היה לנו קפה קר עם חלב שקדים (סירופ). כל כך טוב! כשחזרנו לאולפן הבישול, עבדנו במהירות על ידי יצירת פוקצ'ה, רוטב עגבניות טרי, פצצה ופסטה. עשינו אורצ'יט ומקרוני. עשינו את המקרוני עם רוטב העגבניות והאורכיאט עם רבקה של ברוקולי. במדבר, עשה מרקו את פסטיטיוטו. זה היה כל כך טעים, לאחר שזה שימש חם מן התנור היה אלוהי. לבסוף, ישבנו כ"משפחה "וחילקנו יחד ארוחה טעימה. ג'יאנה כל כך אדיבה וגרמה לנו להרגיש כאילו אנחנו יושבים בבית שלה. היה לנו קצת יין וגם טעם כמה ליקר שהיא עושה, כגון לימונצ 'לו ו ליקר שומר בר. הניסיון מלמד באמת איך להכין אוכל בריא, בישול וטכניקות איטלקיות אמיתיות וכיצד להשתמש במה שיש בשוק. אני ממליץ על קורס זה לכל מי שמעוניין לקבל חוויה איטלקית אינטימית אמיתית וכל מי שנהנה לבשל. תודה לך ג'יאנה!עוד

תאריך החוויה: אוגוסט 2018
12 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

לקחנו שיעור בישול עם ג'יאנה ומאיה היפות בחופשה שלנו בפלוגיה ונהנינו ממנה הרבה! קניות גרוסרי לפני הבישול היה כיף ומעניין, הבישול היה קל מאוד עבור כולם לעקוב וליהנות, אבל עדיין גם מושלם עבור מי לבשל הרבה בבית מדי! מתכונים נהדרים בסגנון איטלקי קלאסי ופוליאני, ואז...נהנינו מהמזון עם הרבה יינות ממש טובים. Giannas הידע של מזון ויין הוא באיכות מעולה. אהבנו את הערב! גראזי מיל!עוד

תאריך החוויה: אוגוסט 2018
GiannaGreco, Proprietario בנכס ‪Cooking Experience Lezioni di Cucina Salentina‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 באוגוסט 2018
תרגום של Google

עוד

20 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חווית הבישול עם ג'יאנה גרקו היתה בערך הזמן הטוב ביותר שהיה לנו בלצ'ה. ג'יאנה היא מקצוענית אמיתית - שף, סומלייה מאומנת, ומומחה בשמן הזית של פוליה וטוסקנה. היא מעריצה את סרדגנה ואת מסורותיה, אבל היא ליקזית אמיתית, על ידי הלידה ועל ידי הלב. תן לה...להכיר לך את האוכל והיין של סלנטו - - החוויה היא בלתי נשכחת. ג'יאנה הוא אחד האנשים החמים ביותר שפגשנו בסלנטו, מחוז שבו האיטלקית (נדיבות איטלקית אופיינית) אגדית. היא לקחה אותנו לסיור בחנויות המתמחות לקנות מרכיבים. עצרנו ב"קפה דל דואומו" עבור "קפה לאף" - קפה אספרסו על קרח עם חלב שקדים. (יש לי את זה כל יום י זה מדהים.) היא החזירה אותנו אל הארמון הגדול שבו היא מנהלת את השיעורים שלה. בתה מאיה התכוננה לקראת בואנו, הוצבה תחנות עבודה, סינרים וכלי מטבח על הדלפק הארוך סביב התנור המסחרי. אחר כך עשינו: פפרונטה (גרסת פאגליזה של קפונטה סיציליאנית, אבל עם פלפלים צהובים ואדומים, כמו גם צלפים). עשינו orrechiette ו maccheroni, sugo di pomodorini, ו bombette - משהו כמו bracciole: פרוסת צוואר חזיר, ממולא קפאקולו - סלמה מומתה מ Martina Franca - ו caciocavallo גבינה. אלה הם שחומים ביסודיות ולאחר מכן מבושל היטב. הם טעימים לחלוטין. עשינו גם פוקצ'ה יפה, עם שמן זית ופומודוריני. זה היה טוב מאוד. עבור dolce, עשינו pannacotta עם הפחתת יין ואפרסקים. כל הזמן היה היין זורם. פסנתר (לבן ריחני יבש), rosato (יינות אלה הם נהדרים Salento), אדום - - Negroamaro, primitivo, כושי amaro. . . ימ! ימ! ימ! בסופו של דבר, ג'יאנה הביאה את הקפה הקפוא שהכינה לעצמה - - לימונצ'לו, מלונגרנו ומירטיו! חה! mirtillo! מי עושה את זה אבל מישהו שקוע במסורות של האזור היפה הזה?עוד

תאריך החוויה: יולי 2018
GiannaGreco, Proprietario בנכס ‪Cooking Experience Lezioni di Cucina Salentina‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 באוגוסט 2018
תרגום של Google

עוד

2 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

האמת היא, כל הרפתקת פוגליה שלנו, נבנתה סביב לשמוע על קורס הבישול הזה, במאמר של "ניו יורק טיימס", לפני כמה שנים. אהבנו את הרעיון להיות מחוץ לשביל מכות, וללמוד כמה עצות בישול עבור Puglian אמיתי עבור סוג של מטבח שאנחנו לא מכירים. לבלות ערב ארוך...עם ג'יאנה, מאיה ומרקו היו נפלאים. בליל שבת בלצ'ה הגיעו אלינו 14 איש, שתי משפחות גדולות ואנחנו. ביקרנו בשוק מקומי קטן, ואחרי שהלכנו לבית הספר לבישול, אז השתתפנו בהכנת פוקצ'ה, פנאקוטה, טירמיסו, אוכצ'יטה ומקצ'רוני (ללמוד להכין את הפסטה ביד, היה החלק האהוב עלי בקורס) וכמו 'פצצות' של בשר (עגל וצוואר חזיר) התגלגל סביב סלומי וגבינה. אנחנו צריכים לנסות יינות מקומיים ... ואז התיישבנו לחגיגה, כל אותו הזמן עם ג'יאנה שמספרת לנו על אוכל מקומי ויין, משפרת את כישורי הבישול שלנו ומסייעת להרפתקה הקולינרית שלנו. היא (כפי שקראתי ביקורות אחרות) פנינה מוחלטת! אז לא רק קורס נפלא וניסיון, אלא גם מרכז נהדר עבור הנסיעה שלך לפוליה. מומלץ מאוד.עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
GiannaGreco, Proprietario בנכס ‪Cooking Experience Lezioni di Cucina Salentina‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 באוגוסט 2018
תרגום של Google

עוד

16 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב

חווית הבישול היתה אחת מנקודות השיא של המסע שלנו לצ'ה. ג'יאנה נתנה למשפחה שלנו לבחור את סוג הארוחה שאנחנו מעדיפים לבשל / לאכול ולאחר מכן לקח אותנו לשוק המקומי כדי לבחור את המרכיבים הטריים והמקומיים. ההוראה הייתה יסודית מ ניקוי והכנה של רכיכות, כדי לשכלל...את הטכניקה לעשות orecchiette מושלמת. בתה של ג'יאנה היתה זמינה גם לפרשנות בשעת הצורך. הכיתה היתה נינוחה עם צחוק וטעימות יין. תודה לך ג'יאנה, מאיה ומרקו! !עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
15 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

אהבנו את "חווית הבישול" שלנו בלצ'ה עם השף והסומלייה ג'יאנה. לאחר קניות עבור מרכיבים, למדנו לבשל ארוחה מרובת קורס: פוקצ'ה, פולפה די melanzano, פסטה אורךיצ'יט ורוטב, חזיר חזיר, פאנה קוטה. . . נהנינו הרבה יין טעים עם הארוחה שלנו. אני לא יכול לחכות כדי להפוך...את הכלים האלה לחברים הביתה. Grazie עבור זמן מהנה ומאלפת!עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
14 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב

הזמנתי את שיעור הבישול הזה ישירות דרך אתר האינטרנט של החברה. הזמנתי את זה למשפחה המורחבת שלי של 16 אנשים. אמרתי להם שיש לי אדם שהוא צמחוני וצמחוני ואמרו לי שזה לא בעיה. חברים שונים הלכו לאיבוד מאז שפגשנו את ג'יאנה בדואומו של פיאצה, אבל...מאז שהזמנו את שיעור הבישול של ארוחת הצהריים, לא היה אכפת לה. אז עשינו סיור בשוק לפני הכיתה. ראשית, הבניין היה ממוזג, וזה היה דבר טוב כי זה היה יום חם. שנית, החדר היה נקי ונחמד, והיה בו שפע של מקום עבודה. אחרי הבישול ישבנו כולנו מסביב לשולחן ואכלנו את האוכל שבשלנו. לא בישלנו את כל האוכל (סלט, רוטב לפסטה), אבל למדנו להכין פסטה, פוקצ'ה וחצילים. הם סיפקו את היין ואת הסינרים ואפילו הוציאו אפריטיפים תוצרת בית. הדבר היחיד שאני מחכה לו הוא המתכונים של מה בישלנו, כי אני יודע המשפחה שלי רוצה לעשות את המתכונים שעשינו. אחד השיעורים הטובים ביותר. אני מאוד ממליץ על זה.עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
הצג חוות דעת נוספות
בסביבה
מלונות בקרבת מקוםהצג כל 21 המלונות שבסביבה
‪Dimora San Biagio Suites & Apartment‬
29 חוות דעת
במרחק 0.19 ק"מ
‪Santa Chiara Suite Hotel‬
359 חוות דעת
במרחק 0.25 ק"מ
‪Risorgimento Resort‬
918 חוות דעת
במרחק 0.31 ק"מ
‪Le Club Boutique Hotel‬
125 חוות דעת
במרחק 0.38 ק"מ
מסעדות בקרבת מקוםהצג כל 681 המסעדות שבסביבה
‪Colonial Cafe Drinks‬
211 חוות דעת
במרחק 0.02 ק"מ
‪Quanto Basta‬
831 חוות דעת
במרחק 0.1 ק"מ
‪Road 66‬
974 חוות דעת
במרחק 0.18 ק"מ
‪Vico dei Sotterranei‬
809 חוות דעת
במרחק 0.17 ק"מ
אטרקציות בקרבת מקוםהצג כל 242 האטרקציות שבסביבה
‪Museo Faggiano‬
579 חוות דעת
במרחק 0.2 ק"מ
‪Chiesa di San Matteo‬
244 חוות דעת
במרחק 0.16 ק"מ
‪Teatro Romano di Lecce‬
323 חוות דעת
במרחק 0.18 ק"מ
‪Chiesa del Carmine‬
27 חוות דעת
במרחק 0.23 ק"מ
קבל תשובות מהירות מעובדי ‪Cooking Experience Lezioni di Cucina Salentina‬ ומאורחים שביקרו בה בעבר.
שים לב: שאלתך תפורסם באופן פומבי בדף 'שאלות ותשובות'.
שלח
הנחיות לפרסום