המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
409
כל התמונות (409)
תצוגה מלאה
תעודת מצוינות
סקירה של המטייל
  • מצוין‪95%‬
  • טוב מאוד‪3%‬
  • ממוצע‪0%‬
  • גרוע‪1%‬
  • נורא ואיום‪1%‬
אודות
שהות מומלצת: יותר משלוש שעות
מזג האוויר המקומי
מופעל על-ידי Weather Underground
11°
פבר׳
13°
מרץ
17°
אפר׳
יצירת קשר
‪Via Idomeneo 41‬, 73100, לצ'ה,‎ איטליה
אתר אינטרנט
39 347676 970
התקשר
שפר פרופיל זה
חוות דעת (302)
סנן חוות דעת
10 תוצאות
ציון המטיילים
9
0
0
0
1
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהעברית
שפות נוספות
9
0
0
0
1
קרא מה אומרים המטיילים:
סנןעברית
מעדכן רשימה...
1 - 10 מתוך 10 חוות דעת
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
30 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

עבור מי שאוהב אוכל (ויין) שום דבר לא יכול להיות טוב יותר מאשר חוויה בבית הספר בישול כי היו מעורבים שני טיולים בשוק ביום ההכנה של ארוחות צהריים פשוטות אך טעימות וארוחות באמצעות מרכיבים עונתיים טריים (כולל השמן כי סילווסטרו יבולים בכל סתיו) . הוסיפו...לכך את העובדה שכל ארוחה היתה מלווה ביינות אזוריים מעולים ובשיחה מעניינת - וידענית - שהובילה על ידי המארח שלנו, הסילבסטורי הסלבסטורי המקסים, ותוכלו לראות מדוע אני מתלהב מהטבלה הממתינה. Silvestro הוא מארח אדיב אשר במשך תקופה של 15 שנה יש בברכה משתתפים מעל 50 מדינות לבית הספר לבישול שלו. ברור שהוא נהנה לפגוש אנשים ויש לו הזדמנות לחלוק את התשוקה שלו האוכל של האזור ויין. יתר על כן, לצ 'ה היא מקום יפה לבלות שבוע, קל לחקור ברגל. אני מאוד ממליץ לבקר.עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
Cucinapugliese, Owner בנכס ‪The Awaiting Table Cookery School in Lecce, Italy‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 2 באוקטובר 2018
תרגום של Google

עוד

25 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חוויה נפלאה! Silvestro הוא מארח גדול מבטיח לך לעזוב עם חינוך גדול יותר ממה שהגענו. . . . ואת הכיף בו זמנית. בעלי ואני עשינו את שיעורי הפסטה בין השעות 10: 00-13: 00. במהלך שיעור זה למדנו גם לבשל פירות ים (דיונון, שרירים, דגים) ירקות...(עולש חצילים). למד על יינות רוס ולהעריך את זה. הכיתה החלה עם קצת חינוך של לצ'ה, המשיכה עם הליכה וקפה, ואז השווקים (הלומד על ירקות ופירות ים) תוך איסוף מזון עבור הכיתה שלנו. האנשים בכיתה שלנו היו מבריטניה, ארה"ב ואוסטרליה עם כל תרומה לסביבה נפלאה ויום. Silvestro מדבר אנגלית ברורה להבנה כמו בכיתה כולה? מומלץ בחוויה זו!עוד

תאריך החוויה: יוני 2018
Cucinapugliese, Owner בנכס ‪The Awaiting Table Cookery School in Lecce, Italy‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 2 באוקטובר 2018
תרגום של Google

עוד

22 במרץ 2018-חוות דעת נכתבה ב

Silvestro הוא knowledgable מאוד על האוכל והיין של האזור! למדנו הרבה על האדריכלות, המנטליות המקומית, המזון, ההיסטוריה והיבטים רבים אחרים של אזור סורנטו של דרום איטליה. בית הספר לבישול - שהוא גם ביתו - שופך חום, כישרון אמנותי וקסם. סילווסטרו וצוותו היו מסבירי פנים וקשובים....אנו ממליצים על כך כדרך מצוינת לחוות את האזור בצורה מעמיקה יותר, להכיר מאכלים מקומיים ולהתחבר לתרבות.עוד

תאריך החוויה: מרץ 2018
Cucinapugliese, Owner בנכס ‪The Awaiting Table Cookery School in Lecce, Italy‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 במרץ 2018
תרגום של Google

עוד

19 בדצמבר 2017-חוות דעת נכתבה ב

אשתי ואני בילינו שבוע מיוחד אחד עם סילבסטרו וצוותו בברוק לצ'ה היפה. היה לנו זמן נפלא ללמוד כמה פשוט וטעים האוכל והיין הוא מן סלנטו. Silvestro היה כל כך ידע על האוכל האזורי, מותאם לאלה שיש להם הגבלות דיאטה עשה את החוויה כולה כל כך...כיף. בימים בדרך כלל להתחיל עם הפגישה "תחת רחוב. Oronzo" בכיכר, ואת הקפה הראשון, ולאחר מכן את השווקים. מאוד חינוכי לראות את השווקים, ומה זמין במהלך העונה בפרט אתה מבקר. אחר כך חזרנו כקבוצה אל הבית והמטבח והכין ארוחת צהריים ואולי גם את הפסטה לארוחת ערב. אחרי ארוחת הצהריים, כמה שעות של סייסטה ולאחר מכן חזרה למטבח בסביבות 6 בערב לארוחת ערב הכנה. עד סוף השבוע באמת למדנו איך להכין ולעצב את הפסטה המקומית ולמדתי מתכונים פשוטים רבים עם תפריט מגוון. סילבסטרו עשה לעתים קרובות שיחות גיר על יין או על מזון, ושנינו למדנו הרבה. התיידדנו עם חברינו לכיתה, חברים שהצטרפו אלינו לארוחת ערב, וסילבסטרו וצוותו. זה היה כזה חוויה בלתי נשכחת עבור אשתי ואני, שווה את הזמן ואת הכסף בוודאות.עוד

תאריך החוויה: דצמבר 2017
17 בדצמבר 2017-חוות דעת נכתבה ב

שבוע ארוך בכיתה בישול עם Silvestro היה מעולה. ללמוד את מזונות, יין, מסורות ותרבות של Puglia בפורמט שהיה מרתק על הידיים. סילווסטרו וצוותו נפלאים. הרגשתי כאילו אני חלק מהמשפחה עם "ארוחה ערב" ארוכת שבוע "הכנת אוכל, לאכול מה שעשינו, ויותר מכל, ביצוע חברויות ארוכות טווח....אנחנו כבר מתכוונים לחזור!עוד

תאריך החוויה: דצמבר 2017
Cucinapugliese, Owner בנכס ‪The Awaiting Table Cookery School in Lecce, Italy‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 בדצמבר 2017
תרגום של Google

עוד

15 בנובמבר 2017-חוות דעת נכתבה ב

אני כבר לוקח קבוצות של אורחים לבית הספר 'שולחן ההמתנה לבתי ספר' מאז 2008, כשגיליתי לראשונה את התוכנית, אך רק בביקור 8 זה הצלחתי לתזמן ביקור במהלך מסיק הזיתים. הצוות אף פעם לא מאכזב את הקשב ואת האירוח שלהם היו ברמה הגבוהה ביותר השבוע בדיוק...כפי שהיו בשנים האחרונות. הייתי מוקסם ללמוד עוד על מסיק הזיתים (עבודה מייגעת שאני שמח שאני לא צריך לעשות!) הכל בהקשר של בישול ואכילה עם סטודנטים אחרים במשך השבוע. הו, והאם אני מזכיר את האוכל והיין הם מחוץ לעולם הזה? זה מקום מיוחד בטוח ואני מצפה לחזור בשנה הבאה לתוכנית בישול ורכיבה על אופניים!עוד

תאריך החוויה: נובמבר 2017
15 בנובמבר 2017-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היה שבוע נהדר ללמוד על שמן זית, יין ופסטה ביצוע. אהבנו את הכלים שהיינו יכולים לעשות ואז לאכול ליד שולחן גדול ויפה עם כל האנשים האחרים מרחבי העולם. Silvestro היה מאוד ידע ועשה את הימים כיף. היה הרבה "off" זמן לעשות כרצונך גם. כל הצוות...בטירה היה חם ומועיל. חלק מיוחד נוסף היה מקבל לעשות את רוב הבישול ואף אחד של לנקות (לצעוק אל אנה, סימונה וסימון!)עוד

תאריך החוויה: נובמבר 2017
3 בנובמבר 2017-חוות דעת נכתבה ב

זה היה ניסיון נורא לשלם הרבה כסף. השתתפתי בקורס זה וציפיתי ליום מבריק כמתנת יום ההולדת שלי. למעשה, זה היה פחות גרוע. שילמתי 180 יורו לאדם אחד ולא למדתי כלום. הוא הסביר היסטוריה של מזון Puglia שהוא טוב אבל לא הרבה בישול מעורב. משתתפים אחרים...היו עסוקים בפטפוט עצמם ונראה שיש שליטה על ידי המארגן לטפל במצב כזה. למדנו להכין פסטה, אבל לא רוטב עגבניות או כל טבח מסורתי. הוא לקח אותנו לשוק, אבל שום דבר מיוחד.עוד

תאריך החוויה: יולי 2017
Cucinapugliese, Owner בנכס ‪The Awaiting Table Cookery School in Lecce, Italy‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 4 בנובמבר 2017
תרגום של Google

עוד

30 באוקטובר 2017-חוות דעת נכתבה ב

הזמנו וילה ליד ספונגאנו באזור הכפרי של דרום פוגליה בחודש יולי, וכשגיליתי ש"לוח הממתינים" ניהל שיעורי בישול בפאלאצו באסיל די קסטיגליון, ספונגאנו, היתה זו הזדמנות טובה מדי להחמיץ. הצלחנו להזמין יום אחד במה שהיה קורס של שבוע אחד ואיזה יום בלתי נשכח. היינו בטירה בערך...מ 9 בבוקר עד אחרי 10 בלילה. היום התחיל באחד החדרים היפים של הטירה ההיסטורית עם קפה ומאפים, בשילוב עם שיחות של Silvestro על cusine ויין מקומיים, ביקרנו בשוק המזון הסמוך לקנות את החומרים עבור היום. אנחנו קבוצה מבושל ארוחת צהריים מדהימה במטבח הטירה מסיבי, ללמוד לעשות פסטה מקומית, מנות ירקות, רטבים ופרחים האהובים עלי, קישואים ממולאים. ארוחת צהריים ארוכה התקיימה אז עם יינות כדי להתאים על מרפסת גפן מכוסה. אחרי תקופה של מנוחה אחר הצהריים בילה סביב בריכת השחייה קסל, יש לנו תקוע לתוך הכנת ארוחת ערב תחת השגחה Silvestros אשר שוב היה תענוג קולינרי נהנו שוב סביב השולחן הארוך לאור נרות עם חברים חדשים שנמצאו ממדינות שונות. תמונות שלנו של הטירה, הבישול והאכילה הם עדות ליום מדהים ואת גולת הכותרת של הזמן שלנו Pugliaעוד

תאריך החוויה: יולי 2017
Cucinapugliese, Owner בנכס ‪The Awaiting Table Cookery School in Lecce, Italy‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 30 באוקטובר 2017
תרגום של Google

עוד

29 באוקטובר 2017-חוות דעת נכתבה ב

בשבוע של ה -2 באוקטובר 2017, אשתי ואני השתתפנו בטבלה הממתינה בלצ'ה עם שישה אנשים נוספים (שני זוגות נוספים וג'נטלמן ודודתו). בסולם של 1 עד 10, הניסיון שלי היה עשר. במקור לא היה לי עניין לבשל את בית הספר, אבל הבעלים ומנהיג של לוח ההמתנה,...Silvestro Silvestori היה יוצא דופן (כמו גם הצוות שלו). למדתי על אוכל ואוכל קניות והכנה לאזור של Puglia. נהניתי גם מאוכל נהדר ומטיילת פיקניק לאוטראנטו. מהנה באותה מידה (וגם חלק מחוויית האכילה הקשורה לאזור פוגליה) היתה הידידות והחברות המזויפות בזמן כה קצר עם הקבוצה כולה. אני כל כך שמחה שיש לי את החוויה הזאת מאוד ממליץ על זה לאחרים. לינדזי ראסלעוד

תאריך החוויה: אוקטובר 2017
Cucinapugliese, Owner בנכס ‪The Awaiting Table Cookery School in Lecce, Italy‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 30 באוקטובר 2017
תרגום של Google

עוד

הצג חוות דעת נוספות
בסביבה
מלונות בקרבת מקוםהצג כל 21 המלונות שבסביבה
‪Patria Palace Hotel‬
803 חוות דעת
במרחק 0.22 ק"מ
‪La Fiermontina - Urban Resort‬
98 חוות דעת
במרחק 0.27 ק"מ
‪Le Club Boutique Hotel‬
125 חוות דעת
במרחק 0.28 ק"מ
‪Risorgimento Resort‬
918 חוות דעת
במרחק 0.36 ק"מ
מסעדות בקרבת מקוםהצג כל 682 המסעדות שבסביבה
‪Baldo Gelato‬
172 חוות דעת
במרחק 0.2 ק"מ
‪Crianza - For Food Lovers‬
460 חוות דעת
במרחק 0.2 ק"מ
‪Ciro il Pizzaiolo‬
367 חוות דעת
במרחק 0.08 ק"מ
‪Alle due corti‬
874 חוות דעת
במרחק 0.13 ק"מ
אטרקציות בקרבת מקוםהצג כל 242 האטרקציות שבסביבה
‪Basilica di Santa Croce‬
1,996 חוות דעת
במרחק 0.25 ק"מ
‪Palazzo Taurino - Jewish Museum Lecce‬
122 חוות דעת
במרחק 0.25 ק"מ
‪Palazzo dei Celestini‬
31 חוות דעת
במרחק 0.25 ק"מ
‪Arco di Prato Services‬
42 חוות דעת
במרחק 0.14 ק"מ
קבל תשובות מהירות מעובדי ‪The Awaiting Table Cookery School in Lecce, Italy‬ ומאורחים שביקרו בה בעבר.
שים לב: שאלתך תפורסם באופן פומבי בדף 'שאלות ותשובות'.
שלח
הנחיות לפרסום