המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Toscana Saporita Cooking School‬

275 חוות דעת
מצטערים, אין סיורים ופעילויות שזמינים להזמנה באתר האינטרנט בתאריכים שבחרת. בחר תאריך שונה.

‪Toscana Saporita Cooking School‬

275 חוות דעת
מצטערים, אין סיורים ופעילויות שזמינים להזמנה באתר האינטרנט בתאריכים שבחרת. בחר תאריך שונה.
275חוות דעת2שאלות ותשובות
ציון המטיילים
  • 272
  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
  • עוד
המסננים שנבחרו
  • סנן
  • עברית
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
המשתמש tom55416 כתב חוות דעת ינו׳ 2020
רנצ'ו מיראז', קליפורניה46‏שיתופים55 הצבעות חיוביות
ממוקם על וילה וחווה מהמאה ה -16 בטוסקנה, איטליה - - בראש בית הספר לבישול טוסקנה ספוריטה עומד סנדרה רוזי לוטי שיש לה חיות לחיים, חוש הומור נפלא, שפע של היסטוריה איטלקית, והיא שף ראוי לציון ! סנדרה והצוות שלה יעניקו לכם שיעורים, יספקו לכם שלוש ארוחות טעימות ביום, יסיירו באתרים מקומיים בלוקה, פיזה וכו 'וירגישו לכם משפחה! פיצ'ה, רביולי, פוקצ'יה, טירמיסו, ביסקוטי, רסק BECHAMEL, ג'לטו, גרעינים מענגים, וכל כך הרבה יותר! הישארו במלונות נוחים בווילה, סעדו את אל פרסקו בפטיו, תיהנו מארוחות רב-מנות שהוצמדו עם יינות נהדרים ובכל יום תרגישו "מתתי והלכתי לגן עדן"! תלמדו מתכונים מהעולם הישן שחלפו במשך מאות שנים, תלמדו ליצור ואז לטעום אוכל טעים, ותסתלקו עם חוויה שאיננה אחרת וספר בישול נפלא לאתחל! סיורים נפלאים בלוקה, פיזה וציד כמהין! זהו ערך נפלא וחוויה שלא יסולא בפז. טפל בעצמך. . . . מגיע לך!
מידע נוסף
תאריך החוויה: ספטמבר 2019
Google
2 הצבעות מועילות
מועיל
שתף
המשתמש Louise A כתב חוות דעת נוב׳ 2019
ווסטון, פלורידה29‏שיתופים29 הצבעות חיוביות
בדיוק סיימתי את השבוע שלי בבית הספר לבישול טוסקנה ספוריטה וזה עלה על כל הציפיות שהיו כבר גבוהות. אני רוצה לומר שהניסיון שלי היה מנוגד לקוטב של MamasGotToTravel מכיוון שעשיתי כמות יוצאת דופן של אפייה, בישול, גלגול פסטה, חיתוך והרכבה. לקחתי את התוכנית הרגילה כמו גם את אחר הצהריים התקדם ואפייה. כחלק מהתכנית הרגילה התלמידים למדו בסבלנות מיומנויות סכין (תודה לקית!) כמו כן הכנו פסטה, רביולי תרד ססגוני, 2 סוגים של ניוקי, קרום מאפה, שהשתמשנו אז להכין טארט נונו שוקולד, 2 סוגים של בצק פיצה, טירמיסו וריזוטו. אני בטוח ששכחתי כמה כלים. היו גם מנות שהפגינו הצוות. כל הזמן סנדרה וצוותה מספקים מידע היסטורי על האופן שבו המנה הגיעה לאיטליה ומדוע היא חשובה לאזור. סנדרה נלהבת בשימור המאכלים האזוריים של מורשתה. היא אוהבת להתלוצץ על הצרפתים אבל ברור שהיא פשוט מתבדחת. למדנו גם הרבה מידע חשוב על בטיחות המזון וקית בפרט לימד המון כיצד לאכול בריא. אם אתם באמת רוצים חוויה יוצאת דופן - קחו גם את קורסים מתקדמים ואפייה המוצעים אחר הצהריים בזמן שהסטודנטים האחרים מסיירים באזור. במהלך הקורסים האלה הכנתי ברנצ'ינו בקוקיות פפילוטה, ברוטי מא בונו (עוגיות מכוערות וטובות), עוגיות לינזר טורט וקנאטי (ביסקוטי), בצק עלים ביתי (אחד השיאים האישיים שלי), שלל פינוקים נפלאים שנעשו עם בצק עלים כולל קיש, קרואסונים, טארטות תפוחים ופיתולי מאפה מתוקים ומלוחים, סופגניות, לחמים שונים שעשויים בתור התחלה, פסטות אנלוטי ממולאות בדלעת ועוד. זו בהחלט הייתה חוויה מעשית! בילינו גם ציד כמהין ביום של ג'וטו מצא 3 טראפלס לבן שהיה די מרגש! תהליך אילוף הכלבים מדהים, וכך גם ארוחת הצהריים המנותחת שלנו עם שלוש טראפלס לבן טרי מגולח על כל מנה. ארוחות הבוקר, ארוחת הצהריים והארוחות הן יוצאות דופן ואחרי היום הראשון הבנתי שאני חייבת לקצב את עצמי טוב יותר.  סנדרה וצוותה היו פתוחים לכל תלמיד וכולנו הפכנו למשפחה. הם גם גמישים מאוד בהתאמה לסגנונות האכילה של אנשים. אני פסקאטרית והם סיפקו לי כלים נפרדים בכדי להכילם - למשל הכיתה הכינה לי ריזוטו צמחוני זעפרן בזמן שהם גם הכינו ריזוטו זעפרן עם רוטב אוסה בוקו לשאר הכיתה. הופתעתי גם מההערה של MamasGottaTravel על טיפים לצוות. בכל סיור, שייט או חווית נסיעות אחרת שאי פעם ציינתי מזכירים כי טיפים לצוות מוערכים. לא הרגשתי שום לחץ - אך ללא ספק רציתי להטות כיוון שהצוות בבירור עזר להפוך את שהותי אצלם לאחד מסוגי. אני לא יכול לשיר מספיק שבחים לסנדרה ולכל הצוות שלה בטוסקנה ספוריטה. אם אתה אוכל - זה בשבילך.
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוקטובר 2019
Google
1 הצבעה מועילה
מועיל
שתף
המשתמש Jenni כתב חוות דעת אוק׳ 2019
2‏שיתופים2 הצבעות חיוביות
איזה שבוע מדהים בטוסקנה ספוריטה! השף סנדרה וצוותה (קית ', אלסיו ומתמחים) היו מהשורה הראשונה. זה היה האיזון המושלם של בישול בבוקר וחקירת עיירות טוסקניות (לוקה, ויארג'ו, פורטה דיי מרמי, מונטפולצ'יאנו, סוויטה די באנגוריו וסן ג'ימיניאנו) אחר הצהריים. גם ציד הכמהין סביני טרטופי היה גולת הכותרת! הטיול עלה על הציפיות שלנו, ואנחנו כבר אמורים לחזור בשנה הבאה! ממליץ בחום להזמין את הזמנת Toscana Saporita שלך - לא תתאכזב!
מידע נוסף
תאריך החוויה: ספטמבר 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש MamasGotToTravel כתב חוות דעת אוק׳ 2019
3‏שיתופים
בהתרגשות רבה למדו בבית הספר "בישול" שנמשך השבוע רק כדי לגלות שאין הרבה בישולים שנעשו על ידי התלמידים. הצוות עושה עבודה מצוינת במתן הדרכות והרבה נלמד באשר למגעים והדרכים של אוכל איטלקי מההרצאות על תרבות ובריאות שהעניקה סנדרה. התלמידים אכן מכינים פסטה וביסקוטי, כמו גם מרכיבים טירמיסו, אבל זהו. לא הרבה בישול. הצוות והטיולים הצדדיים מצטיינים ומאפשרים לחוות יותר מאיטליה. נהנתה מהשבוע אך מאוכזבת מהטאוטולוגיה של סנדרה על חוסר אהבתה לצרפתים ומהעובדה שהיא לא עשתה מאמץ לזכור את שמות האנשים. כמו כן, שימו לב לסטודנטים מקבלים סינר ביום הראשון, אבל זה לא אחד של Toscana Saporita. אם אתה רוצה סינר עם שם בית הספר, ניתן לרכוש אותו. לבסוף, יש ציפייה (לחץ, יש שיגידו) שתניחו את הצוות אז תביאו מזומנים נוספים.
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוקטובר 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש CRCTigard_OR_USA כתב חוות דעת אוק׳ 2019
Tigard, OR, USA7‏שיתופים1 הצבעה חיובית
רציתי לעשות בית ספר לבישול טוסקני במשך שנים; לכן, כשחבר הציע שנלך לטוסקנה ספוריטה, הייתי הכל. מעט ידעתי שנלמד לא רק טכניקות בישול מסורתיות, אלא גם את ההיסטוריה שמאחורי האוכל שהכננו ואכלנו. סנדרה וצוותה הם שפים נהדרים, מדריכי טיולים ומלווים לטיול לאורך השבוע הכולל בישול, אכילה (המון!) וסיור בעיירות הטוסקניות הסמוכות. אין מספיק כוכבים במערכת הדירוג לחוויה זו! !
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוקטובר 2019
Google
מועיל
שתף
הקודם