המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
סגור היום
שעות פעילות היום: סגור
הצג את כל שעות הפעילות

‪LB&T Vegov Hram‬
לא ניתן להזמין ב-Tripadvisor

רוצה לראות אפשרויות אחרות שניתן להזמין עכשיו?
13חוות דעת0שאלות ותשובות
ציון המטיילים
  • 13
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
המסננים שנבחרו
  • סנן
  • עברית
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
המשתמש JoanofKent כתב חוות דעת מאי 2018
טונברידג', בריטניה59‏שיתופים28 הצבעות חיוביות
אספנו ברכב מדירת החג שלנו על ידי טיין (שהוא גם הבעלים, השף, המדריך, יועץ היין!). הארוחה היתה נהדרת, טין בדק תחילה כי אהבנו את מרכיבי הכלים, אלה היו עונתיים ומקומיים. הוא הציע מבחר של יינות מקומיים, זה שהסכמנו עליו היה רק ​​לטעמנו - המכונה 'דם הסוסים'. אם נבקר מחדש בסלובניה, נהיה שוב מוזמנים - ואולי בפעם הבאה נצטרף לסיור בטעימות יין / יין. תודה על ערב נחמד.
מידע נוסף
תאריך החוויה: מאי 2018
Google
1 הצבעה מועילה
מועיל
שתף
המשתמש Dizzydee66 כתב חוות דעת אוג׳ 2017
באזל, שוויץ121‏שיתופים104 הצבעות חיוביות
הזמנו את זה דרך מרכז התיירות ליובליאנה וציפיות צנועות בהתחשב בכך שנשמע די תיירותי, אבל זה הרבה יותר מאשר הציפיות שלנו. טין וחברתו תה באו לקחת את המסיבה שלנו 5 מהדירה שלנו בלובליאנה והסיע אותנו 20 - 25 דקות לפונדק המשפחתי של טיין בדולסקו, גוסטילנה וגוב הראם. שלה להיות & להיות עם 12 חדרים. במהלך הנסיעה, טיין היה מאוד מועיל עם להסביר את האזור שאנחנו נוסעים דרך. כשהגענו לפונדק, זה היה עדיין מוקדם אז לקחנו טיול קצר ברחבי העיר - האפשרות השנייה היא לשכור אופניים מהם מחזור קצת. המסעדה עצמה היתה מקסימה מאוד, קירותיה מעוטרים בשלושה או ארבעה דורות של משפחת טיין שבנו את המלון והמסעדה. הוגש לנו ארוחה טעימה של 5 מנות, וטיין הקפיד לשאול לפני הארוחה אם היה משהו שאיש מאיתנו לא יכול לאכול (היה) והוא מיד שוחח עם המטבח כדי לבצע את השינויים הדרושים. האוכל עצמו היה טוב מאוד, וחלקים נדיבים מדי, אבל כדי להיות כנים זה היה משהו שאנחנו יכולים לקבל Gostilna דומה בעיר. מה שעשה את החוויה המיוחדת הזו היה האינטראקציה האישית. לפני שהגיש כל מנה, היה טין מסביר מה זה, איך זה נעשה, החומרים המשמשים וכו ', ובין הקורסים הוא היה לשתף סיפורים קטנים על ההיסטוריה של העסק המשפחתי, כמו גם עובדות מעניינות אחרות על סלובניה. הוא גם נתן לנו מבוא מיני יינות סלובניים שונים ושלושת סוגי שמנים - חמניות, דלעת ושמן זית - המשמשים המטבח הסלובני. אני מאוד ממליץ על המקום הזה לכל מי שרוצה לחוות משהו יותר מאשר רק ארוחה. . . זה עסק משפחתי, כך שאחיו של טיין (שנראה בדיוק כמוהו) עבד מאחורי הבר, ולא היינו בטוחים אם האדם המבשל הוא אמו או אחותו, אבל החליט לא לשאול.
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוגוסט 2017
Google
מועיל
שתף