המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Puglia Chef Academy‬

12 חוות דעת
מצטערים, אין סיורים ופעילויות שזמינים להזמנה באתר האינטרנט בתאריכים שבחרת. בחר תאריך שונה.

‪Puglia Chef Academy‬

12 חוות דעת
מצטערים, אין סיורים ופעילויות שזמינים להזמנה באתר האינטרנט בתאריכים שבחרת. בחר תאריך שונה.
12חוות דעת4שאלות ותשובות
ציון המטיילים
  • 11
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
המסננים שנבחרו
  • סנן
  • עברית
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
המשתמש Zackary S כתב חוות דעת אוק׳ 2019
‪Pressbaum‬, אוסטריה2‏שיתופים
היה לי זמן מדהים כל כך ללמוד לבשל כמה מנות איטלקיות אצל אמא שלי כאן, כולל להכין פסטה ביד! ג'יו, פרנצ'סקה ואנג'לה היו המארחים והמורים המושלמים. זה היה לילה מאוד כיף (ומאוד אינפורמטיבי) של אוכל טעים, יין מדהים וחברה מדהימה - לא יכול היה לבקש ערב טוב יותר! מומלץ מאוד! !
מידע נוסף
תאריך החוויה: אוקטובר 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש Nadia M כתב חוות דעת אוג׳ 2019
2‏שיתופים
טיילנו יחד 8 חברות קנדיות דרך איטליה ומצאנו את האוצר הנסתר הזה באוסטוני, פוליה. זו הייתה חוויה מדהימה לבשל עם הנשים האיטלקיות המקסימות האלה. חוויה אותנטית אמיתית. היה לנו המון כיף של כל הנשים יחד והארוחה האיטלקית הטובה ביותר אי פעם עם מרכיבים מקומיים טריים מהחווה שלהם!
מידע נוסף
תאריך החוויה: מאי 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש Svetlana500 כתב חוות דעת אפר׳ 2019
קלן, גרמניה107‏שיתופים12 הצבעות חיוביות
בהתחלה לא יכולתי לדמיין מה מצפה לי בקורס הבישול הזה. זה היה מתנת יום הולדת מהמשפחה שלי והחברים הקרובים ביותר. זה כבר נראה לי נהדר ללמוד מאיטלקית אמיתית, אבל לא הייתי מעלה על דעתי שנייה עד כמה זה יהיה אמיתי. היינו זוג, אני והחבר שלי ואת זוג אמריקני מקסים אמריקאי שנכחו בקורס באותו אחר הצהריים. הרימו אותנו במרכז אוסטוני והובאנו לביתו הפרטי של הנונה, השף שלנו. ותאמין לי, היא שף אמיתי. קבלת פנים חמה שכזאת מכל המשפחה ומטבח אותנטי כזה, לא שנייה של אחר-הצהריים, נראתה כמדומה. דורה לא דיברה איטלקית, אבל זו לא היתה בעיה כלל. למדנו על ידי עושה ועל ידי ביצוע להוביל אותה. את orecchiette cavatelli עשינו מצאו את מקומם במטבח היומי שלי, שכן הם כל כך קל לעשות, ואני עדיין חולם על הברזולה invtini ו tiramisu היה לנו. אם אתם מחפשים חוויה אותנטית באמת, ללא פזרנות אך מתמקדים באהבה האמיתית לאוכל טוב - אתם צריכים לקחת חלק בקורס הבישול היפה הזה. היום היה היום האותנטי ביותר של כל החופשה שלי לאזור פוגליה ואני לעולם לא אשכח את הלקחים מחשבה!
מידע נוסף
תאריך החוויה: ספטמבר 2018
Google
מועיל
שתף