המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
שתף
215
כל התמונות (215)
תצוגה מלאה
סקירה של המטייל
  • מצוין‪93%‬
  • טוב מאוד‪4%‬
  • ממוצע‪1%‬
  • גרוע‪1%‬
  • נורא ואיום‪1%‬
אודות
שהות מומלצת: יותר משלוש שעות
מזג האוויר המקומי
מופעל על-ידי Weather Underground
13°
נוב׳
דצמ׳
ינו׳
יצירת קשר
‪Via Livornese 334‬, 50055, לסטרה א סיגניה,‎ איטליה
אתר אינטרנט
+39 335 689 8344
התקשר
חוות הדעת החיובית המועילה ביותר
14 בפברואר 2009-חוות דעת נכתבה ב
תרגום של Google

עוד

חוות הדעת הביקורתית המועילה ביותר
22 בספטמבר 2011-חוות דעת נכתבה ב
תרגום של Google

עוד

חוות דעת (156)
סנן חוות דעת
6 תוצאות
ציון המטיילים
6
0
0
0
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהעברית
שפות נוספות
6
0
0
0
0
קרא מה אומרים המטיילים:
סנןעברית
מעדכן רשימה...
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
22 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

זה היה השיא של הטיול שלנו. הם הציעו מחלקה ללא גלוטן, שם למדתי להכין כמה פריטים, אחד מהם להיות טירמיסו. הוא לא מיהר כלל. השף היה כל כך מדהים להקשיב וללמוד. האנשים היפים ביותר שאתה יכול לפגוש. אני מאוד ממליץ לכל מי שמגיע לאזור! !

18 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב

אבי ואני עשינו שיעורי בישול אינטנסיביים במשך שבוע. השיעורים כללו טון של מידע. מדי יום בישלנו ארוחות של חמש מנות. השף הראשי אפילו הסביר איך אתה יכול לשנות שני דברים ולשנות את המנה למשהו אחר לגמרי. בסך הכל הלכתי משם עם למעלה מ 40 טיפים...וטריקים ספר מתכון להשראה יותר. מחוץ לשיעורים, הקורס מציע דברים לעשות. לדוגמה, אבא שלי אוהב רכיבה על סוסים, אז ביקשנו מארח של כיתות בישול לעשות את הסידורים. זה היה מדהים, היא הניחה אותנו עם מישהו בלי בעיות (והוא גר ממש על הכביש)!עוד

18 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב

אם יש לך הזדמנות לקחת את זה בכיתה בישול, לתפוס את זה! התחלנו את היום על ידי רכישת מרכיבים טריים מהשוק בפירנצה, ולאחר מכן נסענו לטירה עבור הבישול שלנו בכיתה! השף לוצ'יאנו הדריך אותנו במומחיות דרך התפריט שלנו ליום שבו היו פוקצ'ה טעימה (מתובל בצמחי...תבלין הגדלים בטירה), תרד מענג ורביולי ריקוטה, העוף הכי רך, והטירמיסו הכי טוב שהיה לנו אי פעם ( אשר הפך לעוגה מאז היה יום הולדת בקבוצה שלנו). עם חוש הומור נהדר, קולינרית מדהימה, יכולת ההוראה שלנו, בכיתה הבישול שלנו עם שף לוצ'יאנו היה בקלות גולת הכותרת של הנסיעה שלנו לטוסקנה מבוא לא יאומן לתוך המטבח הטוסקני. חייב לעשות.עוד

7 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב

השף לוצ'יאנו (או מקיאטו, לפי הבן הצעיר שלנו) היה כל כך טוב עם הקבוצה של המשפחה שלנו. אחרי שהגענו לווילה המרהיבה וקיבלנו סיור קצר במרתף היין הישן, המשכנו למטבח, שם התקבלנו עם אספרסו וביסקוטי תוצרת בית. משם זה רק השתפר - לא רק אנחנו למדו...מתכונים ולקבל ניסיון על הידיים באמצעות בישול ארוחה טעימה שלנו עם לוצ'יאנו, קיבלנו כמה טיפים, טכניקות, חתיכות של חוכמת המטבח האיטלקי רק באמצעות לדבר איתו. עשינו זיכרונות מדהימים - רק דרך נהדרת לבלות יום של זמננו בפירנצה. לוצ'יאנו הוא אדם נפלא, בעל רוח טובה ושף מוכשר ומורה. אני מאוד מקווה לחזור יום אחד.עוד

13 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

השיעורים היו פנטסטיים. הייתי שם שלושה ימים של שיעורים בכל יום עם שף אנג'לו היה כיף, מאיר עיניים וטעים. מתקן נהדר. נשארתי בוילה. זה מאוד יפה אבל מבודד. אם אין לך מכונית קשה להגיע מסביב. בית הספר לקחה אותי לפירנצה ללא תשלום, כאשר קבוצת השיעור...חזרה לפירנצה בסוף היום. זה היה נהדר כי זה עולה 40 יורו בכיוון אחד תחבורה בין פירנצה לבית הספר. עם זאת, השיעורים הם פנטסטיים. כל כך שמחה שעשיתי את זהעוד

21 ביוני 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

בעלי ואני החלטנו לעשות את מחזור הבישול בשבוע. כל כך שמחה שעשינו, אתה באמת מקבל ליהנות מהחוויה וללמוד. נשארנו בבית החווה עם עוד ארבעה אנשים שהיה מקסים. היינו נפגשים בלילה לכוס יין וגבינה ובשר בטרקלין. היתה בריכה להתקרר פנימה. השיעורים שלנו רצים מ -10. 00...עד כ 3. 00:00, אתה מסופק עם תפריט אחר בכל בוקר, תלוי מה הוא העונה ואת השף (אנחנו לסירוגין בין 3) הסביר מה אנחנו עושים במשך היום בזמן שהיה לנו קפה ולאחר מכן יש לנו תקוע לתוך זה. אתה יכול להיות מעורב כמו שאתה רוצה או יותר של הצופה. אנחנו מכינים את כל הכלים ולאחר מכן לשבת לאכול בסביבות 2. 00 איש, עם יינות מקומיים. לאחר מכן אתה חופשי לשוטט בעיר או להירגע. השבוע שלנו כלל טיול בוקר לשווקים והזמנו כרטיסים למוזיאון אופיצי לאחר הכיתה. הכפר נמצא במרחק של כ -20 דקות נסיעה לפירנצה. Meaghan המארח שלנו הוא שמח לעזור בכל דרך שהיא, היא יכולה לארגן נהג בשבילך אם אתה רוצה לעשות משהו. היום האחרון שבו התחלנו לבשל בשעה 3. 00 בערב, אז כל הקבוצה עשתה סיור פרטי לאזור קיאנטי. אחר כך הלכנו ובישלנו יחד את ארוחת הערב האחרונה שלנו יחד עם מייגן ובעלה מאוריציו. היו לנו 1 יום בישול אנשים להצטרף אלינו לאורך השבוע. אתה מבשל בבניין מדהים זה בן 800 שנה. היה הניסיון הטוב ביותר, אתה גם נתון ספר בישול, סינר ותעודה. הייתי ממליץ בחום על החוויה הזאת. כל השיעורים נערכים באנגלית.עוד

הצג חוות דעת נוספות
בסביבה
מלונות בקרבת מקוםהצג כל 3 המלונות שבסביבה
‪Hotel Europa‬
519 חוות דעת
במרחק 0.55 ק"מ
‪Hotel Delfina‬
58 חוות דעת
במרחק 1.46 ק"מ
‪Stilhotel‬
324 חוות דעת
במרחק 1.65 ק"מ
‪Podere Campolivo‬
5 חוות דעת
במרחק 1.73 ק"מ
מסעדות בקרבת מקוםהצג כל 59 המסעדות שבסביבה
‪Gelateria Gippino di Giampiero Burgio‬
127 חוות דעת
במרחק 1.04 ק"מ
‪Il Castello di Signa‬
373 חוות דעת
במרחק 0.82 ק"מ
‪Antica Trattoria Sanesi‬
1,129 חוות דעת
במרחק 1.08 ק"מ
‪Da Enrico‬
209 חוות דעת
במרחק 0.56 ק"מ
אטרקציות בקרבת מקוםהצג כל 26 האטרקציות שבסביבה
‪Museo Di Oggettistica Ferroviaria Galileo Nesti‬
9 חוות דעת
במרחק 0.51 ק"מ
‪Museo Enrico Caruso‬
44 חוות דעת
במרחק 1.06 ק"מ
‪Mura di Lastra a Signa‬
11 חוות דעת
במרחק 3.14 ק"מ
שאלות ותשובות
קבל תשובות מהירות מעובדי ‪Good Tastes of Tuscany - Day Classes‬ ומאורחים שביקרו בה בעבר.
שים לב: שאלתך תפורסם באופן פומבי בדף 'שאלות ותשובות'.
שלח
הנחיות לפרסום