המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מצטערים, אין סיורים ופעילויות שזמינים להזמנה באתר האינטרנט בתאריכים שבחרת. בחר תאריך שונה.
מצטערים, אין סיורים ופעילויות שזמינים להזמנה באתר האינטרנט בתאריכים שבחרת. בחר תאריך שונה.
137חוות דעת3שאלות ותשובות
ציון המטיילים
  • 102
  • 26
  • 7
  • 1
  • 1
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה
  • עוד
המסננים שנבחרו
  • סנן
  • עברית
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
המשתמש dawn w כתב חוות דעת ספט׳ 2019
‪Hawthorne‬, ניו ג'רזי13‏שיתופים
הקבוצה שלנו בת שישה עשתה חוויה נהדרת בשיעורי בישול בווילה לה קורטי. ללא ספק זה היה החלק הגדול ביותר של החופשה שלנו בתוספת האוכל הכי טוב שהיה לנו בכל טיולנו באיטליה! המדריכה שלנו מיכאלה הייתה פנינה אמיתית. היא הייתה מרתקת, מקצועית, בקיאה, מעניינת וטבחית נהדרת! היא תוספת נהדרת
מידע נוסף
תאריך החוויה: ספטמבר 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש Fi0Fam כתב חוות דעת ספט׳ 2019
ניו ג'רזי22‏שיתופים5 הצבעות חיוביות
+1
שלושה זוגות NJ, "אוכלים" ואוהבי יין מעט, ביקרו ביקב פרינסיפה קורסיני ליום בישול במהלך ביקורנו בטוסקנה - זה היה גולת הכותרת בטיול שלנו ואנחנו לא יכולים לומר מספיק על האנשים במקום, היקב, ההיסטוריה מעל הכל המדריך והמורה שלנו, מיכאלה! אחר הצהריים הנינוחים שלנו בילינו בסיור ביקב
מידע נוסף
תאריך החוויה: ספטמבר 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש pekNorthVancouver_BC כתב חוות דעת יוני 2019
North Vancouver, BC22‏שיתופים4 הצבעות חיוביות
היינו קבוצה של 4 מחפש בכיתה בישול פרטית במהלך השבוע שלנו בטוסקנה. עם כל כך הרבה לבחור מתוך, זה היה קשה לקבל החלטה, אבל אני בטוח שמח בחרנו את זה! המדריך שלנו, מיכאלה, פגש אותנו ב 10: 30 בבוקר והעיף אותנו לסיור מאחורי הקלעים של היקב בן 600 שנה ו וילה רכוש. לא ציפינו לסיור הזה
מידע נוסף
תאריך החוויה: יוני 2019
Google
מועיל
שתף
המשתמש Bill G כתב חוות דעת יוני 2018
טוסון, אריזונה836‏שיתופים191 הצבעות חיוביות
למרבה המזל סיור Vantage שלנו בפירנצה כלל ביקור בבית, יקב שמן זית נכס של משפחת קורסיני. קיבלנו סיור ביקב וסיפרנו כיצד מייצרים את יינותיהם. לאחר מכן למדנו על ייצור שמן זית. לאחר מכן הלכנו לאחד הגנים שלהם. לאחר מכן הראו אותנו לאזור האוכל בקומה השנייה שבו הגענו לטעום שלוש רמות של
מידע נוסף
תאריך החוויה: יוני 2018
Google
מועיל
שתף
המשתמש JamesMargaret B כתב חוות דעת מרץ 2018
‪Port Byron‬, אילינוי12‏שיתופים
המדריך עשה עבודה מצוינת וסייר לנו את מטרתם של חדרים ומרתפים שונים. היא הראתה לנו יין ושמן זית, וגם נתנה לנו קצת היסטוריה של היקב. היא דיברה אנגלית מצוינת עבור קבוצת דוברי אנגלית של סטודנטים ופרופסורים אמריקאים. היה לנו גם טעימות יין עם לחם ודגימות שמן זית.
מידע נוסף
תאריך החוויה: מרץ 2018
Google
מועיל
שתף
הקודם