המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Ibis Styles Krabi Ao Nang‬

מטייל (1346)
חדרים וסוויטות (181)
ארוחה (78)

אודות

מס' 42 מתוך 128 מלונות באו נאנג
מקום
מידת ניקיון
שירות
תמורה
מתקנים בנכס
אינטרנט מהיר חינם (WiFi)
חניה חינם
מסעדה
בר/טרקלין
בריכה
שירות חדרים
כולל ארוחת בוקר
Wi-Fi ציבורי
אולמות לכנסים
ארוחת בוקר זמינה
בריכה חיצונית
גישה לכיסא גלגלים
חדרי ישיבות
ידידותי לחיות מחמד
ניקוי יבש
פעילויות לילדים (ידידותי לילדים / למשפחה)
צוות עובדים רב-לשוני
שוער
שירות אוטובוס הלוך ושוב
שירות כביסה
שמרטפות
תחבורה משדה התעופה ואליו
הצג עוד
מאפייני החדר
חדרים ללא עישון
טוב לדעת
דרגת המלון
סגנון המלון
תמורה
Modern
1,297חוות דעת
144שאלות ותשובות
0עצות לחדר
ציון המטיילים
  • 425
  • 566
  • 204
  • 51
  • 51
תקופה בשנה
סוג מטייל
שפה
  • שפות נוספות
המסננים שנבחרו
  • סנן
  • עברית
מלון מהממם גדול ומרווח , יש שאטל שלוקח ליים כל שעה עד השעה 21 בערב וכנל על יזרה חא כזה רחוק מהמרכז לנו לא היה בעיה ללכת את זה הבריכה הכי כיפית היא חמימה כזאת נורא כיף להכנס עליה . החדר מהממם ופשוט הארוחת בוקר הכי טעימה שאכלתי בכל תאילנד יש להם הכללל ממש טוב היחסרון היחידי זה
מידע נוסף
תגובה מאת Management7020, Operations Manager ב-‪Ibis Styles Krabi Ao Nang‬
התגובה נרשמה: 9 במאי 2019
Dear 506dani, Thank you very much for taking your time to review the ibis Styles Krabi Ao Nang. It’s great to read that you had a comfortable stay and that we were able to live up to your expectations. It’s a pleasure to read that you enjoyed our facilities on offer. Our breakfast is very popular with our guest and you liked the shuttle service to the beach. Once again thank you very much for reviewing our property and we look forward to welcoming you back to the hotel soon Sincerely, Wanwisa Banjongsiri Operations Manager
מידע נוסף
המלון חדיש והצוות אדיב ונחמד, אבל - מיקום רחוק מהחוף - מסגד ענק בכניסה למלון ואנטנה סלולרית ענקית - הסעות לחוף הם כיוון אחד מהמלון, חזור בתשלום או הליכה 20 דק - החוף עצמו בינוני מינוס, בקושי יש חול לשבת עליו וכמעט ואין צל לא היינו באים אם היינו יודעים את הנק' מעלה
מידע נוסף
תגובה מאת Management7020, Manager ב-‪Ibis Styles Krabi Ao Nang‬
התגובה נרשמה: 22 בדצמ׳ 2015
Dear JournyTravel, Thank you for your review and sharing your thoughts with us. We are disappointed to receive a 2/5 star rating as your only complain is the view on the mosque and antenna. Would have been recommended and appreciable to let our front office team know so we could have found another room for you, instead of waiting to check-out to write a negative comment. Even more disappointing as you did like the hotel's modernism design and staff friendliness. Therefore we are convinced that requesting another view or informing us from your booking day or check-in day would have guaranteed your satisfaction. In regards to the beach and sand quality, we recommend to write on the TripAdvisor Ao Nang beach forum and not on the hotel's page as you can imagine the hotel is not responsible for mother nature. Nevertheless please accept our sincere apologies for the Mosque and the beach. We would like to thank you for your review and hope to welcome you again in the future. Best Regards, The Management
מידע נוסף
המלון נראה יפה אבל, במלון הזה *כל בוקר בשעה 5:00 יש מואזין עם רמקור אדיר שמעיר את אורחי המלון . *המגבות של הבריכה מריחות נורא ואיום. *אם בטעות שברתם מאפרה או חלילה כוס. תשלמו על זה ביוקר. *מול המלון אנטנה סולולרית ענקית. המיקום לא כל כך קרוב לים. לא מומלץ. !!!! No GooD!!!!!
מידע נוסף
תגובה מאת Management7020, Manager ב-‪Ibis Styles Krabi Ao Nang‬
התגובה נרשמה: 10 בדצמ׳ 2015
Dear עליזה נ, Thank you for your review. It is with disappointment that we read your review. It is unfortunate that you did not request to change your room as you were here 4 nights and that you waited to check out to write this review. We get very few comments on the Mosque as it is actually very quiet, so we are wondering if the complain is more about the Mosque than the noise. As for the broken items, yes when items are broken, especially when more than one, any property would charge for the damages. Refusing to pay is quite disappointing to say the least. Pool towels can be changed any time, just ask our friendly front desk staff and they will change asap. All the best, The Management
מידע נוסף
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
מלון נחמד כדי להישאר אאו נאנג קראבי. . החדרים הם תקן איביס n כמה יכול למצוא אותו קצת יותר קטן. . שירות חדרים מעולה. . בריכה וארוחת בוקר להפיץ מעולה. . בדיקה חלקה פנימה והחוצה. . חוף הים נמצא במרחק של כ -15 דקות הליכה מהמלון, המלון מספק גם שירות הסעות חינם לחוף. .
מידע נוסף
מלון זה הוא בדיוק מה שהוא אומר על הקופסה, מלון משפחתי מודרני ונקי. אם אתם מחפשים מלון איביס הומוגני סטנדרטי אז זה המקום בשבילך. החדרים נקיים, כמו גם המלון באופן כללי, הבריכה נעימה וארוחת בוקר סבירה (אם כי להגיע לשם מוקדם כמו מאוחר יותר זה נראה כמו נחיל של ארבה נחתו). הצוות מועיל
מידע נוסף
הקודם
טווח מחירים
‪$ ‎14‬ - ‪$ ‎67‬ (מבוסס על תעריפים ממוצעים עבור חדר סטנדרטי)
מיקום
תאילנדמחוז קראביקראבי טאוןאו נאנג
מספר חדרים
206
האם זה הפרופיל שלך ב-TripAdvisor?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך