המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace

שמור
שתף
‪Kundu Mahallesi Yaşar, Sobutay Bulvarı No 442‬, ‪Aksu‬, אנטליה 07112 טורקיה
שליחת הודעת דוא"ל למלון
עדכון לגבי מגפת הקורונה (COVID-19): להצגת האמצעים שהנכס הזה נוקט לשמירה על בריאות ובטיחות.למידע נוסף
אנשים צופים במלון זה
מבצע ישיר מהמלון!תעריף מיוחד זמין
Expedia.com
‏211 $
+ ‏17 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
Booking.com
‏183 $
+ ‏15 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
Agoda.com
‏167 $
+ ‏13 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
Hotels.com‏211 $
otelz.com‏379 $
Travelocity‏211 $
הצג כל 19 המבצעים
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מטייל (2661)
בריכה וחוף (591)
סרטונים (3)
מה זה Travelers' Choice?
חברת Tripadvisor מעניקה את פרס Travelers' Choice למקומות אירוח, לאטרקציות ולמסעדות שמקבלים באופן קבוע חוות דעת מצוינות ממטיילים ושמדורגים ב-%10 הנכסים המובילים ב-Tripadvisor.
לטייל בבטחה במהלך מגפת הקורונה (COVID-19)
Visit our Travel Safe hub to see how we're helping you make more informed travel decisions during COVID-19.
למה אפשר לצפות במהלך השהייה שלך
  • כל המצעים עוברים חיטוי בכביסה בטמפרטורה גבוהה
  • האורחים נדרשים לעטות מסכות פנים באזורים ציבוריים
  • צוות העובדים נדרש לעטות מסכות פנים באזורים ציבוריים
  • סימון הרצפה לצורך שמירה על ריחוק חברתי
  • חומרי חיטוי לידיים זמינים לאורחים ולצוות העובדים
  • אזורים עם תנועה רבה מחוטאים בקביעות
מידע נוסף
תאריך עדכון 09.07.20 האמצעים לשמירה על הבטיחות סופקו על ידי הנכס ואינם מאומתים על ידי Tripadvisor.
הערה מאת Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace
תאריך עדכון 09.07.20 האמצעים לשמירה על הבטיחות סופקו על ידי הנכס ואינם מאומתים על ידי Tripadvisor.

אודות

מס' 9 מתוך 17 מלונות ב‪Aksu‬
מקום
מידת ניקיון
שירות
תמורה
Travelers' Choice

כדי למצוא את האתר נופש (הכול כלול) ידידותי למשפחות האידיאלי באנטליה לא צריכים להתאמץ כל כך. ברוכים הבאים ל World of Wonders Topkapi Palace Hotel,אופציה טובה למטיילים כמוך.

כבית הרחק מהבית החדרים באתר נופש (הכול כלול) מציעים טלוויזיה עם מסך שטוח, מקרר ומיני-בר, ולהתחבר לאינטרנט מאוד קל, עם אינטרנט חינם זמין.

לאורחים יש גישה אל שוער ושירות חדרים במהלך השהייה ב-Wow Topkapi Palace. ובנוסף, Wonder World מציע בריכה וארוחת בוקר, אשר יעזרו להפוך את הטיול שלך באנטליה לעוד יותר מספק. וכהטבה נוספת, חניה חינם זמינה לאורחים.

אורחים ב-Hotel Topkapi Palace יכולים למצוא River Garden Restaurant במרחק הליכה קצרה מן אתר נופש (הכול כלול) כשרעבים ומחפשים משהו לאכול.

אנטליה גם ידועה בזכות ה מפלים הנהדרות, כולל Duden Waterfalls ו-Duden Kiyi Selalesi, אשר לא מאד מפלים רחוקים מ-Wow Topkapi Palace.

World of Wonders Topkapi Palace Hotel מביא את הטוב ביותר באנטליה אליך, והופך את השהייה שלך למרגיעה ומהנה.

מידע נוסף
מתקנים בנכס
חניה חינם
אינטרנט חינם
בריכה
מרכז כושר עם חדר כושר
ארוחת בוקר חינם
חוף
מגרש טניס
שהייה בחינם לילדים
חניה
Wi-Fi
Wi-Fi בתשלום
בריכה מקורה
בריכה חיצונית
בריכה מחוממת
מלתחות בחדר הכושר / בספא
אימוני כושר
סאונה
בר / טרקלין
מסעדה
ארוחת בוקר זמינה
מזנון ארוחת בוקר
בופה ידידותי לילדים
בר נשנושים
בר ליד הבריכה
פארק מים
פעילויות אירובי
משחקי חצים
צוות הווי ובידור
בידור בשעות הערב
טניס שולחן
מועדון לילה / תקליטן
שמרטפות
מגרש שעשועים
אזור משחקים מקורה לילדים
פעילויות לילדים (ידידותי לילדים / למשפחה)
מועדון הילדים
בריכת ילדים
מתקני שעשועים שמיועדים לילדים
תחבורה משדה התעופה ואליו
אולמות לכנסים
חדר לאירועים
חדרי ישיבות
ספא
טיפולי פנים
חמאם
עיסוי
סלון
סאונה רטובה
אבטחה 24 שעות ביממה
קונסיירז'
חנויות
שמשיות
כספומט באתר
שירותי משרת אישי
צ'ק-אין 24 שעות ביממה
דלפק קבלה פעיל 24 שעות ביממה
ניקוי יבש
שירות כביסה
שירותי גיהוץ
הצג עוד
מאפייני החדר
מיזוג אוויר
חוף פרטי
ניקיון ומשק בית
מרפסת פרטית
מיני-בר
מקרר
טלוויזיה עם מסך שטוח
אמבטיה / מקלחת
שירות חדרים
בטוח
טלפון
מוצרי טיפוח גוף בחינם
מייבש שיער
הצג עוד
סוגי חדרים
נוף לציוני דרך
נוף לבריכה
חדרים ללא עישון
סוויטות
חדרים למשפחות
טוב לדעת
דרגת המלון
סגנון המלון
אתר נופש למשפחות
משפחה
שפות מדוברות
אנגלית, רוסית, טורקית, אוקראינית
קישורים למלונות
תעריף מיוחד:תעריף מיוחד זמין
2099חוות דעת753שאלות ותשובות1עצה לחדר
ציון המטיילים
  • 1,433
  • 276
  • 166
  • 93
  • 133
תקופה בשנה
סוג מטייל
שפה
  • עוד
המסננים שנבחרו
  • סנן
  • עברית
המשתמש алекс ל כתב חוות דעת יולי 2021
1‏שיתוף
בית מלון 5 כוכבים בראמה גבוע.בריחות,חדרים טובים.בית מלון נותנת להנות למשפחות.מים,גלידות ו שתיה תמיד נמצה במקררים גם בחדרים ו גם בחוף הים.נותנים ארגשה טובה בבית מלון.אני נישאר מרוצה.נותן להם💯👍בית מלון טוב
מידע נוסף
תאריך השהייה: יולי 2021סוג טיול: נסיעה עם משפחה
מועיל
שתף
תגובה מאת Guest Relations Department, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro ב-Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace
התגובה נרשמה: 13 ביולי 2021
Dear Guest, Reviews about our hotel are very important and help us continuously improve the quality of our service. We would like to remind you that we will always be pleased to welcome you in one of our Swandor Hotels & Resorts, where we focus on perfection by shaping all our services according to the feedback of our valued guests. Kind regards, Guest Relation Department
מידע נוסף
המשתמש pazior כתב חוות דעת אוק׳ 2019
Karkom, Israel17‏שיתופים8 הצבעות חיוביות
כפר הנופש טוקאפי שומר על רמה גבוהה מבחינת החדרים האוכל והפעילות. אבל רמת השירות מזעזעת. קודם כל כמעט ואין דוברי אנגלית. שנית הבל בוי דורש טיפ יןתר גבוה. את ההזמנה המדויקת שלנו הם "לא הבינו" מנ שאילץ אותמו לשלם יותר, עם הכרטיס דיינרס "לא היתה תקשורת" ונאלצנו למצוא פתרונות, וייעוץ או טקסי או כל דבר אחר נעשה בקושי וכלאחר יד עם 4נגלית רצוצה. מלון עם מוניטין ואלפי אורחים אבל בנוי כנראה לקבוצות של חברות תיירות או למי שלא יוצא מהמלון בכלל. חבל. אבל שירות ממש עלוב
מידע נוסף
תאריך השהייה: אוקטובר 2019סוג טיול: נסיעה עם משפחה
מועיל
שתף
תגובה מאת SwandorCRM, Halkla İlişkiler Müdürü ב-Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace
התגובה נרשמה: 20 באוק׳ 2019
Dear Guest, We would like to thank you on behalf of Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace for taking your time and sharing with us your feedback! Services provided at our hotel are shaped according to our guests' needs and comments, therefore your comments are a great source of motivation and inspiration to us. Your comments are shared with the management of related departments and are addressed accordingly. We are sorry that you were not satisfied with the sevices, we would like to assure you that this comment will be addressed and issued. Our staff members receive training in the beginning of every season as well as during it. We also recruit foreigners in order to provide a quality service. Guest Relations Department could have helped you in case you felt some misunderstanding in other department. We wish you a nice and pleasant day with the hope of welcoming you again with the privileges of Swandor Topkapi Palace. Kind regards, Guest Relations Department.
מידע נוסף
המשתמש arb32016 כתב חוות דעת אוג׳ 2019
ישראל12‏שיתופים7 הצבעות חיוביות
שלום לכולם, אם רציתם חוות דעת אמיתי ונכונה נא לקרוא הכל!!! אני אישית זאת הפעם השנייה שאני מתארחת במלון זה.... 1. בהגעתינו בקבלה היו 2 בנות נחמדות בשם GAMZE + EBRU היו מאוד מאוד אינושיות וקיבלנו לבקשתינו חדר בקומה ראשונה קרוב לבריכה. גם כן שאלנו על החלפת הדולר בלירה והייתה אפשרות בדלפק הקבלה...עזרו לנו מאוד מאוד 2. הבריכה והים היו נקיים והיו מגלשות לקטנים ולגדולים וכמובן בריכות. צוות אינושי דובר אנגלית. 3. לגבי האוכל- אוכל בשפע.אבל חוזר על עצמו.....אבל תמיד יש מה לאכול ולגוון - לא תצאו רעבים מהחדר אוכל או מהמזנון שליד הבריכה או ליד הים. 4. החדרים לא היו נקיים 100% קניתי מהסופר חומר ניקוי בשביל לנקות את חדר אמבטיה. לא החליפו מצעים למרות שעליהם היו כתמים והחדרניות לא דוברות אנגלית היה צריך להשתמש בגוגל טרנסלייט בשביל להבין אותן. 5. המלון היה גדול וענק היה צריך לצאת בחום מבניין החדרים לבניין אחר שנמצא בו הלובי והחדר אוכל 6.המלון רחוק מהטיילת של חוף לארא היה צריך לנסוע באוטובוס 8 לירה לאדם הלוך-חזור . כדי להנות מהחנויות כדי לעשות קניות 7. קיבלנו חדר שמחולק לחדר שינה הורים וחדר לילדים וחדר אמבטיה. היינו זוג וילד ותינוק היה לנו 2 מקררים עם ציפס ובייגלה ושתיה הרבה סוגים וכל יום ממלאים לנו אותם 8. החדרים ללא אמבטיה רק יש מקלחון.!!!! אבל הם גדולים וגם עם מרפסת 2 מקררים ו2 טלוויזיות מיטה זוגית + 2 מיטות יחיד + 1 מיטת תינוק 9. מלא הופעות וברים ושתיה חריפה ואוכל ואלכוהול בשפע ובכל מקום 10.הצוות אדיב ודובר אנגלית ואוהב לעזור לאחרים 11. יש לילדים RINO שזה משחקייה ענקית בתוך הבניין עם מזגנים וחדר אוכל ומקום לשינה וגם מתקן ענק מחוץ לבניין ומלא בימבות ומגלשות והרבה צעירים משגחים על הילדים
מידע נוסף
תאריך השהייה: אוגוסט 2019
תמורה
חדרים
שירות
עצה לגבי חדרים: בחודש אוגסט היה מלא אנשים והופעות אפילו אם זה חדר בקומה גבוהה נראה לי תמיד יהיה רעש
הצג עצות נוספות לגבי חדרים
מועיל
שתף
תגובה מאת SwandorCRM, Konuk İlişkileri Müdürü ב-Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace
התגובה נרשמה: 21 באוג׳ 2019
Dear Guest, On the behalf of Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace would like to express our gratitude for sharing your review. Reviews about our hotel are very important and help us continuously improve the quality of our service. We wish to inform you that all recommendations, requests and complaints stated here are recorded and processed together with all departments of the hotel. Glad that you have chosen our hotel to spend your holiday. Your positive comments motivate and aspire us to work harder and provide you- our dear guests with a high quality service! Thank you for taking your precious time and sharing your experience with us! We would like to remind you that we will always be pleased to welcome you in one of our Swandor Group hotels, where we focus on perfection by shaping all our services according to the feedback of our valued guests. Kind regards, Guest Relations Department.
מידע נוסף
המשתמש naji4486 כתב חוות דעת אוג׳ 2019
דליית אל-כרמל, ישראל1‏שיתוף
בית מלון בינוני מאוד לפחות מנקודת המבט שלנו. האוכל ברמה נמוכה יחסית אפילו פחות . השירות טוב אך חלקי ביותר לעתים גם שירות גרוע . הרבה מהשירות כרוך בתשלום כך שזה לא מדויק הכל כלול . אזור הבריכה נחמד יחסית ומרווח .
מידע נוסף
תאריך השהייה: אוגוסט 2019סוג טיול: נסיעה בזוג
מועיל
שתף
תגובה מאת SwandorCRM, Konuk İlişkileri Müdürü ב-Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace
התגובה נרשמה: 18 באוג׳ 2019
Dear Guest, On behalf of Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace we would like to thank you for taking your precious time and sharing your feeback with us! We would like to inform you that according to the ultra all inclusive concept of our hotel some of the services are provided extra of charge however most services are included in the reservation payment. We are sorry to hear that you were not satisfied with the dining services while your stay however we would like to assure you that your comments are shared with the managing departments and are addresses accordingly. It will be our pleasure to host you again at our hotel and offer you our improved services! Kindest Regards, Guest Relations Department
מידע נוסף
המשתמש Moti R כתב חוות דעת יוני 2019
2‏שיתופים
הגענו מישראל לאנטליה למלון מצויין.חדרי אוכל מעולים,צוות מעולה ויחס מושלם,נהננו מרגע,אוכל בשפע,פעילות בכל שעות היום.במיוחד emir היה מציין אני הבא במיוחד בגללו.הוא מספר 1 ברכיות בשפע.סנייק בר בכל פינה.לובי מפואר
מידע נוסף
תאריך השהייה: יוני 2019סוג טיול: נסיעה עם משפחה
מועיל
שתף
תגובה מאת SwandorCRM, Halkla İlişkiler Müdürü ב-Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace
התגובה נרשמה: 24 ביוני 2019
Dear Guest, First of all, we would like to thank Swandor Hotels & Resorts on behalf of Topkapi Palace family for your feedback. All kinds of returns made about our facility will shed light on the works we do on behalf of our service quality and are of utmost importance for us. We would like to inform you that the opinions expressed here are shared with the relevant departments and senior management. In this context, as you have mentioned, we would like to state that we offer a holiday concept that appeals to every guest, from the fun moments we offer to the peaceful moments we offer to our staff who do their job lovingly from every flavor in our facility. We would be pleased to welcome you again at our hotels within Swandor. Kind regards Guest Relations Manager
מידע נוסף
הקודם
טווח מחירים
‏159 $ - ‏573 $ (מבוסס על תעריפים ממוצעים עבור חדר סטנדרטי)
מוכר גם בשם
hotel topkapi palace, wow topkapi palace, wonder world, topkapi palace antalya
שם קודם
WOW Topkapi Palace
מיקום
טורקיהחוף הים התיכון בטורקיהמחוז אנטליהאנטליה‪Aksu‬
מספר חדרים
908
האם זה הפרופיל שלך ב-Tripadvisor?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך
שאלות נפוצות לגבי Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace
אילו אטרקציות פופולריות קרובות אל Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace?
האטרקציות בסביבה כוללות את ‪The Land of Legends Theme Park‬ (8.0 ק"מ), ‪Kadriye Beach‬ (8.0 ק"מ) ואת ‪Kundu bazaar‬ (2.6 ק"מ).
מהם מתקני הנכס שמוצעים במלון Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace?
חלק מהמתקנים הפופולריים שמוצעים בנכס כוללים את בריכה פנימית, ארוחת בוקר ואת מסעדה.
אילו מתקנים זמינים בחדרים במלון Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace?
המתקנים המובילים בחדר כוללים את מיני-בר, מיזוג אוויר ואת טלוויזיה עם מסך שטוח.
אילו אפשרויות של אוכל ושתייה זמינות במלון Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace?
האורחים יכולים ליהנות מהמתקנים ארוחת בוקר, מסעדה וטרקלין במהלך השהייה.
האם יש חניה זמינה במלון Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace?
כן, השירות של חניה חינם זמין לאורחים.
מהן המסעדות שקרובות אל Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace?
מסעדות שנמצאות במרחק נוח כוללות את ‪Simply Caddie Beach Restaurant‬, ‪Hayat Restaurant‬ ואת ‪Seli Food & Drinks‬.
האם יש אפשרויות לאימון כושר במלון Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace?
כן, לאורחים יש גישה אל בריכה פנימית, מכון כושר ואל סאונה במהלך השהייה.
האם המלון Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace מציע הסעות משדה התעופה ואליו?
כן, המלון Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace מציע לאורחים שירות הסעות אל שדה התעופה.וממנו. אנחנו ממליצים להתקשר מראש כדי לוודא את הפרטים.
האם המלון Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace מציע שירותי ניקיון כלשהם?
כן, השירותים ניקוי יבש וגם שירות כביסה מוצעים לאורחים.
האם המלון Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace מציע שירותים עסקיים?
כן, הנכס מציע שירותים נכון כגון חדר ישיבות, חדר לאירועים וגם אולם לכנסים.
אילו שפות דובר צוות העובדים במלון Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace?
צוות העובדים דובר מספר שפות, כולל אנגלית, רוסית, טורקית וגם אוקראינית.