המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‪Absalon Hotel‬

‪Helgolandsgade 15‬ Copenhagen V, קופנהגן 1653 דנמרק
ביקור באתר המלון
שליחת הודעת דוא"ל למלון
14% פחות מהרגיל
הגעה— . — . —
עזיבה— . — . —
אורחיםחדר אחד, 2 מבוגרים, 0 ילדים
Booking.com
‏142 $
+ ‏36 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-29.08.19
Travelocity
‏142 $
+ ‏36 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-30.08.19
הזמן כעת, שלם אחר כך
Trip.com
‏142 $
‏131 $
+ ‏33 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
חסוך ‏11 $
Orbitz.com‏142 $
Expedia.com‏142 $
Hotwire.com‏142 $
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מטייל (1228)
360
תמונות פנורמיות (12)
סרטונים (3)

אודות

מקום
מידת ניקיון
שירות
תמורה
Travelers' Choice הזוכה לשנת 2019
מתקנים בנכס
חניה ציבורית בתשלום בקרבת מקום
אינטרנט מהיר חינם (WiFi)
בר / טרקלין
השכרת אופניים
פעילויות באולינג
כיסאות אוכל לתינוקות
פקס / מכונת צילום
אחסון מזוודות
אינטרנט חינם
Wi-Fi
Wi-Fi ציבורי
אינטרנט
ארוחת בוקר זמינה
מזנון ארוחת בוקר
תה בחינם
בר נשנושים
סיורי אופניים
שולחנות ביליארד
טניס שולחן
סיורים רגליים
קונסיירז'
שירותי המרת מטבע
עיתון
מלון ללא עישון
ריהוט גן
ערכה לעזרה ראשונה
מטריות
צ'ק-אין 24 שעות ביממה
דלפק קבלה פעיל 24 שעות ביממה
הרשמה מהירה בהגעה ובעזיבה
מייבש כביסה
ניקוי יבש
שירות כביסה
מכונת כביסה
שירותי גיהוץ
הצג עוד
מאפייני החדר
נוף לעיר
סוויטה לכלות
חדרים ללא עישון
חדר לרגישים לאלרגיות
שולחן עבודה
ניקיון ומשק בית
מקרר
טלוויזיה עם מסך שטוח
סוויטות
חדרים למשפחות
חדרים חסיני קול
בטוח
טלפון
מים בבקבוק
מתקן תלייה לבגדים
שירותי השקמה / שעון מעורר
קומקום חשמלי
רדיו
מוצרי טיפוח גוף בחינם
הצג עוד
טוב לדעת
דרגת המלון
סגנון המלון
תמורה
אופנתי
שפות מדוברות
אנגלית, צרפתית, ספרדית, דנית ועוד שפות
קישורים למלונות
ביקור באתר המלון
הצעות והודעות:20% הנחה מתעריף החדר

מיקום

תצוגה מלאה
100מצוין למטיבי לכת
דירוג: 100 מתוך 100
258מסעדות נמצאות ברדיוס של 0.5 ק"מ
41אטרקציות נמצאות ברדיוס של 0.5 ק"מ
3,256חוות דעת126שאלות ותשובות2עצות לחדר
ציון המטיילים
  • 1,709
  • 1,187
  • 277
  • 54
  • 33
תקופה בשנה
סוג מטייל
שפה
  • שפות נוספות
המסננים שנבחרו
  • סנן
  • עברית
מיקום המלון בסמוך לגני טיבולי מצד אחד ולאזור ה-meatpacking מצד שני, הוא מצויין. החדר נחמד למדיי, אם כי מצפייה באתר המלון (דרכו בוצעה ההזמנה) ציפיותיי היו גבוהות יותר. ארוחת הבוקר טובה ומגוונת. השירות טוב. הסיבה שבגללה ירד הציון שניתן על-ידינו למלון זה היא לחץ המים במקלחת. זרזיף מים חלש זה לא מה שאתה מצפה לקבל במלון שמחשיב עצמו כמלון טוב. גם לאחר שהתלוננתי על כך המצב לא השתפר ודבר לא נעשה בעניין. גם לא טרחו להודיע לי כי תלונתי נבדקה וכי נעשה משהו בעניין זה. לא בדקתי אם זה המצב גם בחדרים אחרים במלון.
מידע נוסף
תגובה מאת G5586SVchristinas, Front Office & Guest Relations Team ב-‪Absalon Hotel‬
התגובה נרשמה: 11 במאי 2019
Thank you for taking the time to give us your feedback. In regards to the water pressure I am sorry to hear that you did not get an adequate answer to your request, but I would like to explain what is behind the slightly weaker water pressure. At Absalon Hotel we care a lot about our carbon footprints and focus on reducing them together with our guests. Our aim is to become Green Key Certified. The Green Key is the international eco-label of tourism, which is given to tourist companies who make an extra effort to protect the environment. Therefore, we (among other initiatives) keep the water pressure down to avoid excessive water consumption. We also encourage our guests to skip housekeeping in return for a small reward to be more sustainable. I am happy to see that you overall had a good stay with us, and I hope we will see you back in Copenhagen. Kind regards, Christina Front Office & Guest Relations Team grm@absalon-hotel.dk
מידע נוסף
התאכסנו זוג בחדר סופריור בקומה חמישית. הדבר הכי נחמד - אפשר לוותר על שירותי חדרנית ולקבל צופר לכל יום של ויתור :) בירה בבר \ ממתקים \ סיור אופניים חינם וכדומה. החדר גדול ומרווח. החדר שקט ונעים. מכונת קפה של נספרסו עם קפסולות ותיונים. מיטה נוחה, חימום רצפתי במקלחת. החדר והמלון נקיים. הלובי מרווח. יש בר וארוחת בוקר מצויינת. מגוון של גבינות ונקניקים. מאפים. שתיה. ירקות ופרות. הצוות אדיב מאוד.
מידע נוסף
תגובה מאת Christina S, Front Office & Guest Relations Team ב-‪Absalon Hotel‬
התגובה נרשמה: 2 בינו׳ 2019
Thank you for your review! We are so glad you enjoyed all the cosy things and quirky details at our hotel and I hope that Copenhagen was everything you had expected and hoped for. We would love to accommodate you again should you return to our beautiful city. Kind regards, Christina Front Office & Guest Relations Team grm@absalon-hotel.dk
מידע נוסף
מלון אבסלון נמצא במיקום די מרכזי. מלון מאד נעים ונוח. צוות קשוב לכל בקשה ועוזר בעצות, ארוחת בוקר טובה מאד. חדרים [משודרגים] נקיים נוחים . המינוס במלון הוא שאינו ממוזג. התארחנו 2 זוגות ומאד נהנינו. במלון בר טוב ויש לו גינה מאד כיפית שאפשר לאכול בה גם ארוחת בוקר בימים יפים. או סתם לשבת לכוס קפה .
מידע נוסף
תגובה מאת Christina S, Front Office & Guest Relations Team ב-‪Absalon Hotel‬
התגובה נרשמה: 16 בספט׳ 2018
Thank you for an excellent review. It seems that you had a great experience in Copenhagen and I am happy to read that your stay with us was a big part of it. For future reference I'd like to inform you that we do indeed have air conditioning in our superior rooms as well as suites. Further information can be found on our website absalon-hotel.dk. I hope we will see you back for another visit! Kind regards, Christina S. Front Office & Guest Relations Team grm@absalon-hotel.dk
מידע נוסף
ביקרנו 6 חברים 3 זוגות במלון למשך יומיים, המלון ממוקם במקום מצוין .השירות שקיבלנו היה מתחת לכל ביקורת , החדרים היו נוראיים , קטנטנים צפופים , כאשר ביקשנו להחליף התיחסו אלינו כאל מבקשי חינם, בחדר האכל לקחנו 2 בננות ויצאנו איתם לגינת המלון ורצינו להמשיך ולשבת בגינה ולאכול את הבננות ניגשה אלינו אחת המלצריות וביקשה את מס החדר והשם מפני שהוצאנו את הבננה מחוץ לחדר האוכל ,בסיכומו של ביקור התנצלו בפנינו על ההתנהלות והודו שההתייחסות היתה מתחת לכל בקורת, האיזור שהמלון נמצא משופע במלונות, אנחנו למלון הזה לא חוזרים
מידע נוסף
תגובה מאת Alessandro M, Guest Relations Manager ב-‪Absalon Hotel‬
התגובה נרשמה: 7 ביוני 2018
Thank you for taking the time to review the hotel after your recent stay. It is with regret to know that we did not live up to your expectations. We truly appreciate any further comments on how we may continue to improve. Our aim is to be one of the best hotels in Copenhagen. Your feedback is both valuable and appreciated. We hope that you will give us a second chance, as this is not our usual standard of service. In this case please contact me directly and I will personally take care of your reservation. Kind regards Alessandro Mosca Guest Relations Manager grm@absalon-hotel.dk
מידע נוסף
התארחנו 2 זוגות במלון בתקופת טרום כריסטמס. החדר היה חדר סטנדרטי, יש לשים לב בהזמנה שכן קיימים חדרים מסוג: ''זוגי קטן'' שנים מאד קטנים. החדר אינו גדול אך בהחלט מספיק, מעוצב בצורה יפה, מודרני ומאובזר. המלון עצמו ממוקם במיקום ממש מעולה: 2 דקות הליכה מתחנת הרכבת המרכזית, 5 דקות מגני טיבולי ו-7 דקות מרחוב הקניות הארוך באירופה stroget. המחיר ששילמנו, 2500₪ לחדר ל-4 לילות כולל ארוחת בוקר, סביר בהחלט והתמורה מצויינת. צוות המלון אדיב ונכון לעזור, כולל בהזמנת מקום למסעדה או שיחה עם סוכנות השכרת רכב מקומית. מומלץ מאד !!!
מידע נוסף
תגובה מאת Jonathan C, Front Office & Guest Relations Team ב-‪Absalon Hotel‬
התגובה נרשמה: 3 בדצמ׳ 2017
Thank you for an outstanding review. It is an absolute pleasure to read your kind words, and I am thrilled that you enjoyed your stay with us in every way. We would be delighted to see you back in the future! Kind regards, Christina Søndersted Front Office & Guest Relations Team grm@absalon-hotel.dk
מידע נוסף
הקודם
טווח מחירים
‪$ ‎156‬ - ‪$ ‎333‬ (מבוסס על תעריפים ממוצעים עבור חדר סטנדרטי)
מוכר גם בשם
absalon hotel copenhagen
מיקום
דנמרקזילנד/שיילאןקופנהגןVesterbro - Kongens Enghave / וסטרברו הפנימית
מספר חדרים
161
האם זה הפרופיל שלך ב-TripAdvisor?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך