המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Date & Walnut Loaf , using the Sourdough Method of slow fermentation over 48 hrs - תמונה של ‪Hambleton Bakery‬, אוקהם

תמונה : Date & Walnut Loaf , using the Sourdough Method of slow fermentation over 48 hrs

מתוך חוות הדעת : ‪Hambleton Bakery‬ על ‪Hambleton Bakery‬
Date & Walnut Loaf , using the Sourdough Method of slow fermentation over 48 hrs
Country White Sourdough
Bakers Mark, Julian & Scott from Hambleton Bakery
Scott baking bread in the wood fired oven
The Rutland Pippin. Ham hock, sausage meat and apple purée.
Took fresh bread back to our hotel

חוות דעת אחרונות נוספות