המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Reflecting the transition of serotinal summer produce into a larder of earthy, autumnal ingredients, Ishizuka Head Chef Hitoshi Miyazawa has unveiled the award-winning Melbourne Kaiseki restaurant’s new season menu. - תמונה של ‪Ishizuka‬, מלבורן

תמונה : Reflecting the transition of serotinal summer produce into a larder of earthy, autumnal ingredients, Ishizuka Head Chef Hitoshi Miyazawa has unveiled the award-winning Melbourne Kaiseki restaurant’s new season menu.

105
Reflecting the transition of serotinal summer produce into a larder of earthy, autumnal ingredients, Ishizuka Head Chef Hitoshi Miyazawa has unveiled the award-winning Melbourne Kaiseki restaurant’s new season menu.
“We’re proud to reveal our new autumn menu, composed of produce from the highest quality suppliers in Victoria, personally foraged by me, and from the fish markets of Tokyo,” says Miyazawa.
Limited Bento box
Otsukuri
Shokuji
Sweet
‪Get food delivered‬
או
‪Get food delivered‬

חוות דעת אחרונות נוספות