פעם ראשונה במסעדת קופקבנה.
התקשרתי לבוקר היום בו תכננתי לבקר להזמין מקום. השאיר הודעה קולית מפורטת עם שם, מספר טלפון (מאוית פעמיים), זמן ואין אנשים. כשהגעתי לשם לא היו לי את ההזמנה במערכת. אני מניח שהזמנות טלפוניות כבר לא עובדות. הזמן באופן מקוון או להתעלם....למזלי היה מוקדם, מיד אחרי הפתיחה, אז קיבלתי שולחן לשניים בלי לחכות. אם הייתי בא שעתיים אחר כך הייתי צריך לחכות להתיישב.
אחרי שחבר שלי הגיע המלצר שלנו לקח את הזמנת המשקאות. היא מעולם לא הסבירה איך הכל עובד. הייתי צריך לשאול ג'נטלמן בשולחן שלידנו: מזנון לסלטים, לחמים, נקניקים, צדדים. בשר מוגש ליד השולחן. תמחור ארוחת ערב שלא פורסם באתר ולא הוסבר לפני הישיבה.
מבחר צדדים נהדר, מוכן יפה.
חלק הבשר עם זאת הותיר הרבה לרצוי. ראשית, מעולם לא קיבלנו את כל הבשרים המוצגים בתפריט באתר. ואז אתה מקבל את מה שיש להם על הירוק באותו זמן. אני אוהב להתחיל את הארוחה עם דגים / פירות ים, ואז לעבור לבשרים. המשכתי לשאול על סלמון - "זה בא, זה בא". האדון עם הירק סלמון הגיע יותר משלושים דקות אחרי שהתחלנו לאכול, ירק עם 3 שרימפס הגיע בערך באותו זמן, חילקנו אותם בין שנינו, הסיבוב השני הגיע הרבה יותר מאוחר. מצאתי את הגישה של הגשת סטייק, פריים צלע כבש מתוך ירק לא מתאים. אלה מוגשים בינוני עד בינוני נדיר. תפיסת הירק לא מאפשרת לשרת לחתוך פרוסה ראויה כפי שהיית עושה על קרש חיתוך, או על הצלחת שלך: מלמעלה למטה כך שתשיג את המשטח החיצוני על ידי תגובת מלארד ואת כל הבשר הבינוני העסיסי בפנים. השרת היה מגלח דק את הקרום ואז מגלח שוב חתיכת בשר בינוני דק שאותו בחרת עם מלקחיים. יותר כמו בשר מוקפץ מאשר סטייק. כשאתה מגיע לאכול קר כי הוא כל כך דק ועובר דרך כל הטיפול המיותר הזה. סלמון, שרימפס, עוף מוגשים בסדר מהירוק מכיוון שהם פשוט יחליקו מעל חתיכות בודדות.
מלבד מה שאמרתי לעיל השירות היה טוב.
אני אולי אבקר שוב בשביל הכיף והמגוון, אבל תמורת 55 $ אלך לארוחת סטייק נהדרת (או כבש, או פירות ים) במקומות אחרים.עוד