במסגרת סיור מקצועי בשפרעם, של "האיגוד הישראלי לעיתונות תקופתי", לא נפקד מקומו של אתר הממקם את שפרעם על מפת הגלידות העולמיות. מדובר בגלידה ייחודית מזה למעלה מ-80 שנה, שאותו רקחה הסבתא וודיעה זייתון ממספר מרכיבים והסוד נשאר במשפחה. היום מנהל את המפעל המשפחתי הדור השלישי...כאשר אחד מהם ויתר על מקצועו כרופא שיניים ונשאב לתעשיית הגלידה. מי שמכור לקינוח הגלידה, ימצא פה מבחר רב של טעמים שכולם מעולים עם חשק לעוד. המקום מרווח ונקי וניתן לשבת בפנים הגלידריה ובחוץ. מומלץ ביותר.עוד