יש הרבה מקומות אחרים באותו סגנון בעיר התחתית וכולם טובים יותר . הבירות בסדר, האווירה מתה, האוכל סתמי... למה לבוא?
יש הרבה מקומות אחרים באותו סגנון בעיר התחתית וכולם טובים יותר . הבירות בסדר, האווירה מתה, האוכל סתמי... למה לבוא?
הגענו למקום אחרי המלצתו של גיל חובב - אכזבה! המקום לשתות בירה...אולי.... האוכל - לא! פיש אנד צ'יפס - הפיש היה בעיקר ציפוי מטוגן, דג לא מצאנו, הצ'יפס היה מצ'יפס קפוא והוגש קר. פלטת הבשרים הוגשה עם תפוחי אדמה קרים. הגענו בשעות הערב המוקדמות, המקום...היה ריק, ועדיין השירות היה איטי. Big NOעוד
חיפשנו פאב שיש בו גם אוכל טוב, והגענו אחרי שקראנו המלצות חיוביות על המקום. המקום יקר, המבורגר ב50 ש"ח ותוספת צלחת צ'יפס קטנה ב15(!!!) ש"ח, אם רוצים צ'יפס בלי שמזמינים המבורגר זה כבר 30 ש"ח. אכלנו גם מהג'בטות עם הבשר, וגם את אחת הפלטות המיוחדות....פשוט בזבוז של כסף, בשר ברמה הכי נמוכה שיצא לי לאכול, באמת פשוט לא טעים אפילו יחסית לאוכל של פאבים. מה שיותר נורא מהאוכל הוא השירות, שתיים שהן כנראה בעלות המקום, עונות תשובות מזלזלות כששואלים על המנות, צועקות אחת לשנייה.. בקיצור יש כל כך הרבה פאבים שם באזור שאין טעם להגיע דווקא למקום הזה.עוד
נפגשנו חמישה חבר'ה לצפיה במשחק כדורגל וקצת פאן. השירות היה נעים ומזמין, מבחר הבירות היה מרשים, אבל האוכל..לא!!! חמישה אנשים שידועים בחיבתם לאוכל לא הצליחו לסיים את מנת הנקניקיות ולא בשל גודלה אלא בשל טעמה. מומלץ בחום לא להזמין. טעות שניה היתה להזמין את מנת...הטבעות בצל, שבצל לא היה שם, אלא רק בלילה ספוגה בשמן. יצאנו רעבים והלכנו לאכול פיצהעוד
קפצנו היום לאכול שם עם הדיל של גרופון. המלצרית היתה גסה עם הערות כמו: "למה שיהיה שרימפס טרי מה אתה רוצה שאני אלך לדוג אותם", "עמרנו לה שהמנה ממש חריפה אז היא אמרה לנו אתם אשכנזים וזה בכלל לא חריף. בתור אחד שחובב חריף טעמתי...וזה היה ממש חריף(לי אישית פחות הפריע, לחברי כן)" המלצרית אמרה טיפה פיקנתי. בנוסף הזמנו המבורגר ללא לחמניה, מנה מיוחדת שלהם שיש פטריות מעל ותפוחי אדמה מתחת. המנה עולה 60 שח קיבלנו את הפטריות הכי זולות שמגיעות בקופסת שימורים. ביקשתי מהבעלים שהוא גם הטבח אם אפשר להבין למה משלמים כל כך הרבה ומקבלים כאלו פטריות, הוא כמובן לא ענה. הזמנו לימונדה ותפוזים שכל כוס עולה 12 שח, הביאו לנו מיץ הכי זול של טמפו שהיה חם. חבר שלי הזמין שניצל בקר כזה, שניצל אנטריקוט נראה לי והיה בתוך הציפוי קליפות של ביצים, ביקשנו להחליף את המנה אז הבעלים אמר לנו תחתחו חצי מהשניצל ואני יכין לכם חצי חדש. בקיצור אנשים, אנחנו אוכלים בהרבה מסעדות וזו המסעדה שהכי פחות נהנתי והיה לי הכי פחות טעים בשנה האחרונה אם לא יותר מזה. הדבר היחיד שטוב שיש במקום זה הבירות מהחבית שיש להם 24 סוגים.עוד
המקום עבר ממרכז הכרמל לרח' יפו וממצב את עצמו כ"דיינר אמריקאי" עם דגש על "מעושנים". הזמנו את "מנות הדגל" של המקום, פלטת דגים מעושנים למנה ראשונה ופלטת בשרים מעושנים לעיקרית. נפילה בריבוע ! פלטת הדגים המעושנים היתה אוסף פרוסות דג שונות לא יותר ולא פחות...ממה שאפשר לצפות מהסופר השכונתי... לא באיכות ולא בגיוון. הבשרים לא שיפרו את המצב. האסאדו היה קשה מדי, שמן מדי ומעושן הרבה יותר מדי. הנקניקיות הכילו כל מיני מרכיבים מוזרים, אבל מעט מדי בשר... כנפי העוף היו טעימות למדי. טבעות הבצל שעל יד היו עטופות ביותר מדי בצק, ספוג בהרבה יותר מדי שמן. הקינוח, פאי פקאן בקרמל צמיג סטייל שנות השמונים נשאר תקוע בין השיניים זמן רב אחרי שעזבנו את המקום. המחירים מופרכים ! מתאימים אולי למסעדת שף איכותית... בקיצור - אכזבה !עוד
מבחר בירות מיוחדות מהחבית, במגוון סוגים וסגנונות. גם תפריט האוכל מגוון. השרות נעים ומהיר, שמים לב כשסיימת מנה/כוס בירה ובאים לפנות ולשאול אם להביא סיבוב נוסף. המוסיקה נעימה ובווליום סביר ונורמלי שמאפשר לנהל שיחה.
הבר עם הכי הרבה בירות החיפה. אווירה נחמדה. העיצוב של הבר קצת מיושן, אבל כמות הבירות וההמבורגר הטוב מפצים.
דיינר בסגנון אמריקאי בגן האם בחיפה, האוכל היה מעולה והמחיר סביר. אהבתי את העיצוב של הדיינר אבל חבל שהמזן לא קירר במיוחד כי היה חם...
מקום מכוער וסוער. חשוך ומלוכלך. צוות לא מחוספס, לא היגייני, בצורה גסה במיוחד. במקום יש חתולי רחוב שנכנסים והחוצה, במסעדה. המלצרים אינם משתמשים במגשים בכדי להעביר אוכל לשולחן כך שיחזיקו את הצלחות (המלאות) בידיים ובאצבעות. בפאתי המסעדות הפנימיות, בסמוך למדרגות ובמטבח, יש אשפה שנזרקת בערימות....הזמנתי נקניקיות מומלצות מאוד שהוגשו מתחת לבישול, שם אני מאמין שהפגישה פגה. כשהתלוננה המלצרית הייתה אדישה ולקחה את המנה לשים אותה על הגריל אך מעולם לא שאלה אם השיפור בא לידי ביטוי (זה לא היה). ענני עשן חרשו מתוך הכיריים במטבח לחלל המסעדה. זהו אסון מוחלט ומסוכן לחלוטין - סיוט של מסעדה וכנראה סכנה לבריאות הציבור. שמור מרחק!עוד