תודה לחברים במסעדת שילה שתרמו לחיילים שלנו אוכל ממש טעים נהננו מכל ביס וזה בא בדיוק כשהיינו ביום קשה אחרי יום שלא אכלנו עם ישראל חי תודה
תודה לחברים במסעדת שילה שתרמו לחיילים שלנו אוכל ממש טעים נהננו מכל ביס וזה בא בדיוק כשהיינו ביום קשה אחרי יום שלא אכלנו עם ישראל חי תודה
בפעם ה11 שהגענו לשילה , הפעם כזוג , אחרי כמעט שנה שלא ביקרנו , השירות היה מעבר למזעזע. בן זוגי הוא שף , ואני בחורה שפשוט אוהבת ומעריכה אוכל טוב. תחילה, לא היה יחס אלינו כלל וכלל(כשיש 3 מלצרים בחוץ) בסוף- הזמנו בקבוק יין, אבל...ברגע ש הסתכלנו על התפריט יינות וכבר היינו סגורים על מה רוצים להזמין, המלצרית בכלל לא נתנה לנו להוציא מילה וכבר שלחה את הסומלייה המסכנה שבעצמה לא יודעת הרבה על יין , ורואים עליה שקיבלה הוראה ברורה למכור בקבוקים יקרים בלבד . אגב, לא הזמנו יין זול, המחיר הוא לא פקטור, אלה הידע. ועכשיו למלצרים. שהיה נראה שלפני שהגיעו אלינו לשולחן , עישנו כמה ג׳וינטים לפני- כי מפוקסים הם בטח לא היו. חוץ מלדקלם מה יש במנות המלצרים לא יודעים עליהן ו הרבה. במשך הארוחה, לא מזגו לנו יין, המנות היו מאכזבות ברמה כל כך גבוהה( דבר שלפני זה לא קרה לנו), ישבנו עם צלחות מלאות על השולחן ולא אכלנו, בזמן שהמלצרים לא התייחסו. כל בערך 6 דקות בממוצע הגיעו אלינו עם מנות ושתייה שלא שלנו. מזגנו לעצמינו יין. שתייה שהזמנו לא הגיעה. הקינוחים המדהימים שיש לשילה בדרך כלל, אכזבו. היינו 3 שולחנות צמודים שפשוט היו מאכזבים ופה אחד אמרו שפשוט אחרי חוויה כזו כנראה שלא נחזור. אני במשך 3 ימים מתקשרת למסעדה ואומרים לי שיחזור אלי מנהל, מה שכנראה לא יקרה. עצוב. פשוט מביך. ואגב על התענוג שילמנו 1000 שקל. כנראה שבאמת העתיד של שילה אחרי כל כך הרבה שנים הוא לסגור דלתות. ולשלוח מלצרים לא מקצועיים הביתה. The 11th time we came to Shiloh, this time as a couple, after almost a year of not visiting. My partner is a chef, and I am a girl who simply loves and appreciates good food. First, there was no attitude towards us at all (when there are 3 waiters outside) at the end- We ordered a bottle of wine, but we looked at the wines on the menu and we were already closed on what we wanted to order, the waitress didn't let us say a word and already sent the sommelier the conclusion that she herself doesn't know much about wine, and we see that she was clearly instructed to sell only expensive bottles. By the way, we didn't order cheap wine, price is not a factor, knowledge is. And now to the waiters. It seems that before he came to our table, we smoked a few joints before - because they sure weren't drunk. Apart from reciting what is in the dishes, the waiters do not know much about them. All the meals, they didn't pour us wine, were disappointing at such a high level (something that never happened to us before), we sat with full plates on the table and didn't eat, while the waiters didn't. Every about 6 minutes on our average with dishes and drinks that are not ours. We poured us wine. The drink we ordered did not arrive. The amazing desserts that Sheila usually has, were disappointing. We were 3 adjacent tables just were disappointing. I call the restaurant in 3 days and they tell me that a manager will get back to me, which probably won't happen. sad. Just embarrassing. And by the way, we paid NIS 1000 for the pleasure. Apparently the future of Shila after so many years is to close doors. Board unprofessional waiters home.עוד
טוב. הגענו ב1700. מסעדה ריקה. הושיבו אותנו בתוכה בפינה השולחן זוגי. המתנו לא מעט עד הגעת המלצרית. מים קיבלנו על פי בקשתנו(!!!) מיידית. הזמנו 3 מנות ראשונות ואחת -כאילו- עיקרית. מנת הטאקו עם דג מוחמץ כללה שתי יחידות ב 66 ש''ח.היה טעים מאוד. כל ביס...22 ש''ח. הסתכלנו סביבנו. המסעדה מתחילה להתרפא. ריפודים כסאות קרועים. לא מעט מקומות פגומים צבע. לא היה נייר באחד מיחידות השרותים.המלצרית נחמדה,מנומסת . אבל פעמיים רצתה לקחת צלחות הגשה מבלי לשאול אותנו אם סיימנו. היה עוד מזון מועט על הצלחות.מנענו זאת. לא שבענו בדיוק. חלקנו בכל המנות. המסעדה התמלאה לאיטה. מנות חמות הגיעו אלינו כאשר לא סיימנו את הקודמות.לא ברורה הסיבה. האוירה במסעדה נעימה.פחות רועשת מפעמים קודמות - גם משום שהמוסיקה מוחלשת. נראה שהפיקוח נחלש מעט .זה מורגש. המנות טעימות ויקרות מאוד. זה ידוע מראש.קשה לנהל 3 מסעדות. מאחלים לבעלים שיצליחו. בתאבון .עוד
האוכל מושלם! תפריט מגוון,מנות יצירתיות, דגים טריים , בר מהמם, שירות מצויין והאווירה מהממת, המסעדה הטובה בישראל.
המסעדה הטובה בישראל !!!! הביס הכי מושלם בארץ שירות מדהים אוירה פגז נחזור בטוח!! תודה רבה The best restaurant in Israel!!!! The most perfect bite in Israel Amazing service We will be back for sure!! Thank you
השירות מהמם כולל האירוח היה ארוחה מהממת שממש שווה את המחיר הזמנו ספגטי י בפירות ים שהיה פשוט וואו , שאר המנות גם היו משוגעות כמו הפילה דג בחמאת סרטנים וכו, המארחות היו מקסימות ובאו לקראתנו כשלא מצא חן בעיננו השולחן. לגמרי אחזור בקרוב ואביא...עוד אנשים להכיר את המסעדהעוד
שירות מעולה, יחס אדיב ומנות נפלאות. צוות נהדר, המנות יצאו בזמן, אפשרו לנו לבחור את השולחן המועדף. אין ספק שנשוב
בתאריך 25.11.2022 יום שישי הגענו עם שובר מתנה למסעדת שילה , האמת שידענו שהמחירים בשמים אבל קיווינו שגם חוויית האוכל תהיה כזו..שמתי לב לכמה ביקורות שליליות משנת 2022 אבל קיווינו שלנו זה לא יקרה אבל..זהו..קרה גם לנו..לפתיחה הזמנו סלט חסות מתובל ומעורב בגבינות והיה טעים...מאוד..מה שגרם לנו לקוות שגם ההמשך יהיה כזה. למנות עיקריות בחרנו צלעות טלה ונתח פילה בקר , מנות יקרות ובהחלט מחייבות השקעה מהמסעדה אבל כאן פשוט נפלנו..הצלעות היו גדולות עם חתיכות שומן שהיוו את רב הנפח וקשה היה למצוא חלקים ראויים למאכל , כחובבי צלעות טלה וותיקים הרי ידוע שלטלה מעט מאוד שומן ועם הזמן כאשר הוא גדל יש עלייה תלולה בכמות השומן שבצלעות אבל אז זה לא טלה אלא האבא או הסבא של הטלה!! אנו קונים צלעות טלה לאכילה בבית ומזמינים אותן במקומות כמו ''יפו תל אביב של חיים כהן או מיטבר בהרצליה..ואכן מקבלים בצלחת צלעות טלה ולא כבש או סבא שלו כגושי שומן שלא אוכלים!! לשבחו של הטבח ייאמר שגושי השומן היו מוקפים בירקות ורוטב טעימים מאוד..לפחות זה..את השומן (רוב המנה) לא אכלנו!! הערנו למלצרית שחייכה במבוכה..המנה השנייה היתה נתח פילה בקר..בקשנו שיחצו אותו כפרפר ויכינו בדרגת מדיום..הודיעו לנו שהטבח לא מוכן ואם תהיה בעייה אז שנחזיר לחימום נוסף..הפילה הגיע כגוש אחד..שרוף עד כדי שחור בשכבה העליונה וכאשר חציתי אותו פגשנו אזורים שלמים של בשר ''נא'' בלתי מבושל לחלוטין..אז החזרתי למטבח והפעם הואיל הטבח לחמם שוב את חתיכות הבשר נא מה שהיה יכול לעשות מראש..אני ממליץ לו לברר במיטבר או אצל חיים כהן איך מכינים פילה בקר..בקיצור מנות עיקריות ברמה ירודה של טבח מתחיל..כל האשליות שלנו בדבר תמורה מעולה למחיר בשמיים התנפצו.. שמתי לב שמספר חוות דעת שליליות באותו הכיוון מופיעות בשנת 2022 והתשבוחות הן עתיקות יותר..האם מדובר בצוות חסר יידע וניסיון?!? וגם אם זה המצב מדוע הרתיעה לבוא לדבר איתנו כשבקשנו זאת?? גם כשדברנו על הכל עם המלצרית לא עלה בדעתה לנסות לתקן את הנפילות האלה..עוד
אוכל מצוין, אם הוכן באותו יום. אין התאמה בין התפריט לאוכל המתבשל. יחס מחפיר - לא מציעים אפילו מים עם הישיבה לשולחן, לא מפצים על טעות במנות, מנות חסרות וכו׳ כמקובל במסעדות ברמה הזו. טעויות בחשבון לרעת הלקוח !! תקלות קטנות שיוצרות אי נעימות רבה...ובזבוז זמנו של הלקוחעוד
הגענו למסעדה לחגוג יום הולדת וזו בהחלט הייתה בחירה נכונה! קודם כל השירות שלהם מצויין, עוד בטרם ההגעה למסעדה קראתי פה ביקורות לא מעטות על השירות ואני חייבת להגיד שאני לא מסכימה איתם כלל, כמובן מלבד החניה בה לא השתמשתי. כבר בהגעה למסעדה המארח היה...חייכני ונחמד והמלצרית שלנו שאני חושבת שקראו לה גל הייתה מדהימה, מצחיקה, חייכנית, פשוט כיפית ורוב ההמלצות שלה היו מצויינות! לפתיחה לקחנו את הפוקאצה שהייתה די טעימה והגיעה עם מטבל עגבניות מאוד טעים, אך עם זאת היא הייתה מעט קשה מדי לטעמי. לראשונות לקחנו את הקרפצ'יו הספרדי וטרטר דג ים עטוף באבוקדו, שניהם היו מעולים, אך אלו מנות מאוד דומות אחת לשניה בטעמים החמצמצים ולכן אולי במחשבה שניה הייתי לוקחת רק את אחת מן המנות הראשונות הללו ומחליפה את השניה במנה קצת שונה בטעמים. אני אישית עפתי על הקרפצ'יו הספרדי אז כנראה שאותו הייתי לוקחת מבין השניים. מהבין לבין לקחנו את הטורטליני ירוק שהיה ממש טעים, הרוטב שלו מעולה, טיפה הגעיל אותי שהשרימפס במנה הגיע עם הראשים והזנבות אבל טיפלנו בזה במהרה ונהנינו מכל ביס, מה שכן המילוי של הטורטליני שהיה תרד היה טעים אבל לא מדהים כמו יתר המנה. ולעיקרית לקחנו נתח בשר על ניוקי ופטריות זו בין המנות היקרות בתפריט כך שזה מרגיש מבטיח, אך לדעתי היא בין הפחות טעימות שאכלתי בשילה, זאת מכמה סיבות, הבשר עצמו היה טעים אך קשה ללעיסה ומאוד צמיגי, הניוקי היה לא לגמרי מוכן והרוטב לא עבד לי ביחד עם רוב המנה, מלבד הפטריות שהרוטב עשה להן טוב והן הדבר היחידי שסיימנו במנה הזו לעומת יתר המנות שחוסלו עד תום. לקינוח הזמנו את הקרם ברולה קריבי שהיה מושלם ונהנינו מכל ביס, ואת הדנינו פרוגרסיב (מלבי) שהיה חמוד אך הייתי מעדיפה לאכול את המלבי הקלאסי במקום. כשהמלצרית הביאה את הקינוחים להפתעתנו היא נתנה לנו את הקינוח של המלבי במתנה דבר שהיה מאוד כיף, המלבי עצמו היה טעים אך המקפא של הפטל שמעליו לא עובד בשלמות יחד עם המלבי ולכן הקינוח הזה היה פחות מוצלח לטעמנו, אך עדיין לא היינו מתנגדים לקבלו. הגענו כזוג למסעדה וישבנו במרפסת הפנימית, המסעדה כפי שרוב הביקורות כאן מציינות בהחלט צפופה מאוד, אך המרפסת הפנימית הייתה לנו פחות צפופה מהישיבה במסעדה עצמה ונראה שגם המרפסת החיצונית פחות צפופה אז אלו המקומות שהייתי ממליצה לישיבה בהם. המחירים כמובן היו יקרים, אפילו מעט יותר מחלק ממסעדות השף האחרות שסעדתי בהן אך זו מסעדה מוצלחת מאלו ולכן לדעתי יש תמורה טובה למחיר. זאת מלבד המנה של נתח הבשר על ניוקי ופטריות שפירטתי עליה קודם לכן. יצא לנו כ-600 שח (לא כולל שירות) לזוג למנת פתיחה, 2 מנות ראשונות, מנה אחת של בין לבין, מנה עיקרית אחת וקינוח אחד (השני היה מתנה). בסך הכל נהניתי מהאוכל ומהשירות ולכן בהחלט אחזור לשילה, אטעם מנות נוספות ואקח שוב את המומלצות (אשר תמונות של כולן מלבד הקרפצ'יו הספרדי הועלו עם הביקורת - זאת משום שהייתי רעבה מדי על מנת לעצור ולצלם אותו חחח). מנות מומלצות: קרפצ'יו ספרדי, טרטר דג ים עטוף באבוקדו, טורטליני ירוק, קרם ברולה קריבי מנות פחות מומלצות: פוקאצ'ה, נתח בשר על ניוקי ופטריות, דנינו פרוגרסיב (מלבי)עוד