תמיד נהננו מאוד כל ביקור חגיגה של טעמים , אוכל איכותי ומוקפד , אוירה נעימה ,שירות מצוין .מאוד מומלץ .
תמיד נהננו מאוד כל ביקור חגיגה של טעמים , אוכל איכותי ומוקפד , אוירה נעימה ,שירות מצוין .מאוד מומלץ .
מנת דג לברק כ150 שח פילה אחד קטן עם כף פורה מנת פתיחה סלמון טרטר מוגש בכלי עמוק מגרד את התחתית בקושי שני מזלגות, הטעמים וההגשה טובים,גודל המנות הקטן והמחירים בהתאמה מגוחכים
היינו בעקב שישי האחרון, חגגנו 2 זוגות וולנטיין. המסעדה עצמה והשירות טובים מאוד אך המנות קטנות ואינן תואמות את המחירים הגבוהים. האוכל עצמו טעים מאוד אבל למשל מנה ראשונה של חצילים הגיע משהו מאוד קטן מצורף תמונה. אני מבין שמדובר במסעדת שף אבל גם המנה...העיקרית של עגל שאמורה להיות 300 גרם, לא נראה ככה כשמגישים אותה.עוד
הגענו לקיטשן מרקט כל החברה לארוחת צהריים. האוכל היה ברמה גבוהה ביותר. מנות ראשונות כיד המלך באיכות גבוהה מאוד + מנות עיקריות טובות + קינוח עוגת גבינה הכי טעים שטעמתי אי פעם. מומלץ מאוד. מחירים לא זולים אבל הרבה מנות שוות את המחיר. במיוחד קינוח...העוגת גבינה - רמה גבוהה ביותר!עוד
היינו כ30 אורחים בחדר פרטי. יחס נהדר לכולם. תשומת לב למבוגרים ולילדים, לצמחוניים וללא גלוטן. אוכל נפלא מנות מיוחדות. מומלץ מכל הלב. נהנינו ונחזור שוב. תודה רבה לצוות
נהננו מהאוכל , תפריט מגוון האוירה נעימה , שירות טוב ומהיר מחירים סבירים . יחס מחיר תמורה טוב מאוד. ממליצים נחזור שוב
החל מאוכל מוקפד, טעים בצורה יוצאת דופן, ואסתטי, עד שירות יוצא מין הכלל של המלצרים והאווירה של המקום. מומלץ בחום למי שרוצה להנות מחוויה קולינרית ברמה גבוהה.
חובה לבקר לפחות פעם בחיים ולהתענג על כל ביס. האווירה הייתה מאוד נינוחה, השירות מצויין. מאוד מומלץ לכל אירוע או אפילו לדייט רומנטי :)
אוכל טעים מאוד, אוירה נעימה, שירות מצויין, כל המנות שהזמנו היו טעימות, ארד המלצר מקסים ומאוד שירותי, ממליצה.
נתחיל מהטוב (עיקר הביקורת) ונסיים בהתערבות, המוזכרת בכותרת..(החלק הפחות טוב בביקורת): 1. איכות, טריות האוכל והגיוון הכללי בתפריט - אהבנו. 2. שרות יעיל - מלצרים ומארחות. 3. חגגנו יום הולדת - נענו לבקשתינו וקיבלנו שולחן במיקום נחמד, כבר בכניסה המארחת בירכה אותנו ובסיום הארוחה קיבלנו...קינוח קטן וטעים - מעבר לציפיות. 4. מעט יקר יחסית לעסקיות בתל אביב (ביחס למסעדות ברמה דומה) אך לא מוגזם. 5. בסך הכל, חוויה טובה ונעימה. ולהתערבות - אנחנו מהמרים על - טארט לימון!!! אחרי ארוחה במסעדה, נדמה שהחיך זועק למשהו לימוני, מרענן, פרשי. אמנם, האוכל טעים, אבל משהו בשילוב המרכיבים, בטעמים ובמרקמים שנוצרים יחדיו, מעורר, בסיום הארוחה ואף במהלכה, תחושה של כבדות. יש שימוש בחומרים טובים ולצד המרכיב העיקרי, שימוש מודגש בקרמים עשירים (קרם גבינת עיזים או קרם גבינת רוקפור, במנה שהזמנו) וכן באגוזים כתוספת ו/או כמחית (כגון קשיו או טחינה מאגוזי מקדמיה), אך לטעמנו אלו הם מרכיבים ׳שמנים׳, היוצרים עומס ומחייבים איזון של מרכיבים יותר מרעננים. כך, הלברק היה טעים, אך הנחתו על טחינת האגוזים יצרה, לאחר ביס ושניים, כבדות (איל שני בוודאי היה מתפלסף על הדג ששואף לקלילות וזרימה ועל האגוז הארצי...) ובכל מקרה, מספר עלים עם רוטב רענן או רעיון אחר היו נדרשים. וכך הטלה, שהיה טעים ומשביע, אך הכרישה שהונחה מעליו, יחד עם הפירה, יצרו כבדות. משהו מרענן.. כבר אמרנו?! אולי טארט לימון...:) במהלך הארוחה, נזכרנו שהייתה לנו חוויה דומה, לפני שנים, במסעדה נוספת של יוסי שטרית, ׳משיה׳, שגם אז סיימנו עם תחושה דומה. ובקיצור... תוספת קלה או שינויים קלים (תרתי משמע) היו מדייקים, לטעמנו, את הטעמים והחוויה הקולינרית.עוד