בביקור משולב בקרטחנה, לחופשה ועבודה, עשינו לילה טעים כשקונדה ודוד אכלו ארוחת ערב ב- 1621. קונדה היא דמות חופשית, נלהבת ואוהבת, שנוצרה על ידי אחייניתה "המיוחדת" החכמה אינדיא, כדי להעצים נשים לאהוב את גופה ומיניותה (@kunda_lavagina). 1621 ממוקם במלון סנטה קלרה, ומנזר ישן ושמור היטב...ממסורת המושבה הספרדית. בחרנו בשולחנות הממוקמים בפטיו סביב המזרקה המרכזית, מוגנים על ידי עצי דקל גבוהים, לילה צלול והלילה הקריבי החם. שולחן מואר בנרות והשלווה מהמסדרונות והקשתות הגבוהים יצרו את האווירה המושלמת לחוויה מענגת. ראשית, היו לנו קוקטיילים מה"אל קורו בר "המהולל, שילובים מקוריים כמו" קורוקו "ג'אלאפ פיקנטי ומזקל," קונפסיונאריו ", תערובת של ג'ק דניאל בורבון בשכבת דובונטה ואננס, ו"אל קוראטו" תערובת הרפתקנית של בוליט בורבון עם "טומטאו דה ארבול" (תמרילו) מתוק וחומצי, ורמזים לשוקולד, גבינה כחולה וקינמון. כל הקוקטיילים היו מאוזנים ומובחנים היטב, התו גבינה כחולה ושוקולד היו שם ויצרו טעמים חדשים ... לאחר מכן הגיעו בחירות הלחם והחמאה, בצל מקורמל ולחמי תירס היו המועדפים, חמאת קפה הוסיפה טוויסט אחר. כרגיל, הזמנו לשתף. סלט בר סרטן עם אבוקדו ויניגרט פירות פסיפלוס היה טרי והפרצ'יטה המתוקה והקשה (כמו שאנחנו מכנים פסיפלורה בוונצואלה, או מרקויה בקולומביה) הוסיפה טעם נחמד. שרימפס שנאפה בירקות רטטוי ורוטב רומסקו היו הפתעה נחמדה, כשקונדה הורה שיש לי את הספקות אבל השילוב היה נועז. תמנון קריספי היה רך וטרטר דגים טריים היה טרי. בקטגוריית המנות העיקריות המנצח היה הברווז. אחרי דגים מטוגנים וטריים יוצאי דופן לארוחת הצהריים בחוף "פלאיה בומבה" ושיהיה כל כך קרוב לים הקריבי, הימרתי עם הברווז מגרט על רוטב לימון על דלעת מתוקה ואספרגוס. קופה! ! . זה היה מבושל עד שלמות, רך ומלא טעם. לסיום המתוק, החביב עלינו היה עוגת הגזר עם גלידת קוקוס על מרק "מנדרינה" (מנדרינה), שילוב נהדר של מנדרינה לימונית עם קוקוס מתוק ועוגת גזר צפופה. לאחר שקונדה השפעה איטלקית כלשהי, ניסינו את הבאבה או רום, עוגה מתוקה וקלילה שקועה על "דיקטדור", קנס שהוענק לקרטגניאן רום. זה היה לילה נהדר, זיכרונות, אוכל וחלומות של עתיד זוג צעיר במנזר סנטה קלרה 1621 ...עוד