אני חושבת שבקבוצת נאור מנסים לרכב על סוס שכבר מזמן, מזמן עייף. אם בסבסטיאן חושבים שכמה שולחנות ערוכים עם מפות לבנות , כוסות יין ומפיות מבד, מספיקים כדי למצב עצמך, טעות!!! זאת לא מסעדה שיש לה הזכות לגבות 160 ש"ח לסטייק, או 65 ש"ח ל...4 שרימפסים על ברוסקטה יבשה שמה שמרטיב אותה הוא כמות הרוטב המוגזמת והשומנית. זאת אחרי שהטביעו כמה חתיכוך של סשימי סלמון בתוך כמות של שמן שניתן היה לטגן בהם את השניצלים. אף מנה ראשונה שטעמנו, לא ראויה. מי שלא יודע להכין ריזוטו, שלא יכין. ובטוח שלא ינסה לטגן את זה ולקרוא לזה ארנצ'יני! סלט קולסאו, חמוץ ומיותר לחלוטין על השולחן. מנות עיקריות סבירות. אני הייתי הופכת את המסעדה למסעדת שניצלים בלבל. למה? כי זה המנה היחידה שעוד היתה טעימה. והשיא... מיונז חמוץ של תלמה! ואוו, אני קצת חוששת לנסות להבין מה הם חומרי הגלם האחרים שהגישו לי... אולי עדיף לא לדעת! אז הלכתי לשרותים, בכניסה, הריח מושלם. אבל אז, אתה מבין שזה בעצם, כמות מוגזמת של ספריי שמנסה להתגבר על הריח המזעזע שיש בתאים. וזה, אם הצלחת לפלס דרכך דרך כמות נייר טואלט וזבל זרוקים על הריצפה, כמו שרותים של חוף הים. ולסיכום, פעם ראשונה ואחרונה בסבסטיאן. יש נטיה לעשות צחוק מהלקוח הישראלי... שימו לב, איפה אתם אוכלים.עוד