היינו אורחים במלון ואכלנו ארוחת ערב וארוחת בוקר.
מארוחת הערב נהננו מאד, אומנם מדובר במסעדה יקרה (ארוחה לזוג עם 2 כוסות יין תעלה בסביבות 650-700 ש״ח לפני טיפ), אבל האוכל איכותי ובהחלט מדובר במסעדת שף במובן החיובי של הביטוי.
בחרנו במנות המיוחדות של המלון והן...בהחלט היו מקוריות וטעימות,
לראשונות הזמנו תמנון פרוס דק ואטריות בציר סרטנים, שתיהן היו מצויינות, ומיוחדות. ציר הסרטנים דומיננטי אז מי שפחות אוהב את זה מומלץ מנה אחרת.
בעיקריות הזמנו טלה ולחי עגל בבישול ארוך, ושוב היו מנות טעימות מאד עם רטבים מיוחדים.
גם הקינוחים, הגם שהיו פחות מיוחדים היו טעימים.
אם נוסיף את השירות המצויין, בסך הכל היתה חויה טעימה מאד ומיוחדת.
לגבי ארוחת הבוקר, כאן הסיפור היה שונה. השירות נשאר מצויין והארוחה היתה בסדר, אבל כאשר המחיר של ארוחה כזאת הינו מעל 300 ש״ח לזוג (למי שאינו אורח עם ארוחה כלולה) אז ״בסדר״ זה לא מספיק.
לשולחן קיבלנו מגש יפה, עם הסלטים הרגילים של ארוחת בוקר (כגון סלט טונה, טחינה, סלט תפוחי אדמה, כמה זתים, לבנה, גבינה לבנה, כמה פרוסות קטנות של גבינה צהובה). הצלוחיות היו קטנות מאד, אבל כשביקשנו תוספת קיבלנו. לחיוב היה גם סלומון מעושן, והגבינות הקשות היו איכותיות.
כתוספת ניתן לבחור ביצה מסוגים שונים, ואנחנו בחרנו ביצת בנדיקט על בריוש, וכאן היתה האכזבה הגדולה ביותר.
הביצה העלומה אמורה להיות נוזלית בתוכה וביחד עם רוטב ההולנדז אמורים ליצור חויה כייפית.
הבעיה שקבלנו ביצה שבושלה יותר מדיי, החלמון היה קשה, וכמות הרוטב היתה קטנה ביותר (ביקשנו תוספת לרוטב וקיבלנו).
הלחמים היו בסדר, אבל פרוסת עוגת השמרים שצורפה היתה יבשה ובלתי אכילה.
בקיצור לארוחת ערב בארועים חגיגים, זאת בהחלט אופציה טובה, לאורחת בוקר הייתי בוחר מקום אחר.עוד