המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“פשוט הפתעה לטובה 😍”
חוות דעת על ריאנאייר

חוות דעת נכתבה 5 באוקטובר 2023

הוזמנו כרטיסי טיסה על ידי לפאפוס קפריסין לינואר 2024 , לאחר כשבוע ויותר התברר לי כי עשיתי טעות בהזמנה והקלדתי טיסת בוקר במקום בערב . בכל מקום כתוב כי אין אפשרות לשינוי אלא רק עם קנס . למרות זאת פניתי לשרות הלקוחות של החברה ולאחר ההסבר שלי כי ההקלדה הייתה בטעות וזאת עקב גילי המבוגר התקבלה תשובתם החיובית והטעות תוקנה .
ברצוני לציין כי הנני טס די הרבה עם החברה ולא היה לנו מעולם תלונה עליהם .
לכל המקטרגים זיכרו זו חברת לאו קוסט ואין לצפות ממנה את מה שהיא לא .
אני זוכר כי בימי הקורונה החברות הללו החזירו לנו את כספנו ואילו החברות הסדירות שלחו אותנו ל ......

תודה לכם מכל הלב על עזרתכם זו .

תאריך הנסיעה: אוקטובר 2023
תודה, haim64
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (91,487)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

3 - 7 מתוך 91,486 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 26 בספטמבר 2023

לא לטוס עם ריינאייר חברה מזעזעת !!!!!!!!!!! פשוט חברה של גנבים . שילמנו עוד 130€ על טיסה חזור בשביל צק אין

תאריך הנסיעה: ספטמבר 2023
    • בידור במהלך הטיסה
    • צ'ק-אין ועלייה למטוס
תודה, עדן א
חוות דעת נכתבה 28 באוגוסט 2023

הטיסה שלנו עוכבה שלוש שעות בגלל שלא היה להם מטוס להביא(בחיים לא שמעתי על דבר כזה בחברת תעופה).
עכשיו סוף סוף עלינו על המטוס, אנחנו עליו כבר יותר משעה ומסתבר שיש תקלה בגלגל, אלוהים יודע מתי נצא מפה אם בכלל.
הכסאות קטנים, לא נוחים, המעבר נורא צר וחם במטוס.
אחת הטעויות הכי גדולות שעשינו זה להזמין מהחברה הזאת.
אל תעשו את הטעות הזאת.
היינו אמורים להיות כבר ביעדנו בשעה שלוש וחצי, עכשיו כבר ארבע וחצי ועוד לא יצאנו ומחכה לנו עוד טיסה של חמש שעות.

• נוחות המושב
    • מידת ניקיון
    • אוכל ומשקאות
    • מרווח לרגליים
    • בידור במהלך הטיסה
    • צ'ק-אין ועלייה למטוס
תודה, Gefen2468
חוות דעת נכתבה 25 באוגוסט 2023

חברה מזעזעת, מסוכנת, לא בטוחה, מוזנחת, לא מקצועית. ביטלו לנו טיסה אחרי 3 שעות עיכוב בשדה, התנהגו אלינו כמו אל פליטים. ילדים קטנים צרחו ובכו ובמקום לסייע הם זימנו שוטרים עם נשקים אוטומטים שיקיפו אותם.

תודה, FellowTraveler584743
חוות דעת נכתבה 20 באוגוסט 2023

איך אין עדיין תביעה ייצוגית נגד ריינרס? מזדהים עם ככ הרבה תגובות כאן. עכשיו נתקענו בברלין אחרי שסגרו עלינו את השער לטיסה בלי הודעה מוקדמת בלי כריזה של עלייה למטוס. ועוד שילמנו על 2 כרטיסים 110 יורו על צק אין בשדה אחרי שחסמו אותנו מלעשות צק אין און ליין. זלזלו בנו נזפו בנו וכלאו אותנו אחרי שהשער נסגר. הצוות נעלם בלי להודיע איך לצאת ובסוף לחצנו על לחצן מצוקה כדי לצאת משם. אין עם מי לדבר גם כשניסינו לעשות צק אין בזמן לא ענו בטלפון וענו תשובה מבולבלת במייל תחושה של חוסר רצון לעזור וחוסר איכפתיות. באמת רצון של לקחת כסף מכל דבר. בלית ברירה קנינו כרטיסים נוספים מחברה אחרת כמובן. איפה ימי איסטא באמת שמוכנים לשלם יותר כדי לא להיות בתחושה הזאת יותר.

תודה, Voyager61717387042