המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“משלוח לא מוצלח - אכלתם אותה כי אין פיצוי”
חוות דעת על ‪River‬

‪River‬
מדורג מס' 24 מתוך 33 מסעדות בחולון
פרטי מסעדה
חוות דעת נכתבה 1 בפברואר 2021

הזמנו משלוח ל 6 איש. לא אפרט את כל המנות. אתמקד בבעיות: כנפיים- ביקשתי ברוטב מתוק קיבלתי רוטב חריף אש. לא אכלתי את המנה אלא האחרים שמסוגלים לאכול חריף. אגרול צמחוני- גם כשהנציגה חזרה על ההזמנה, היא ציינה אגרול צמחוני. בפועל קיבלנו אגרול עוף. שוב מנה שלא נאכלה על ידי האיש שהיה צריך אלא על ידי האחרים. מנת ילדים איטריות עם עוף. הגיעה חריפה. הילד לא אכל. כשפניתי כדי לקבל הסבר ומענה סביר נענתי כך: עלי להחזיר את המנות (באמת?? הרי נאכלו אבל לא על ידי מי שהיה מעוניין בהן) או זיכוי עתידי. הסברתי שלא אזמין אצלם יותר. הסכימו בסוף לזכות אותי ב 36 ש"ח על האגרול. זה לא שרות לדעתי. יותר לא נזמין.

תאריך הביקור: פברואר 2021
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
תודה, 594dori
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (61)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

7 - 11 מתוך 61 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 12 בנובמבר 2020

שירות איום ונורא , במיוחד של מנהל המשלוחים בסניף חולון .
מבזים את עצמכם ואת הלקוחות שלכם , מה שבטוח ממכם לא נזמין שוב .

תאריך הביקור: נובמבר 2020
תודה, Dianakoval1291
חוות דעת נכתבה 5 במרץ 2020

היינו מס פעמים לכן גם לא התאכזבנו, פשוט לא היו ציפיות.
המלצרים חסרי ניסיון, השרות בסדר, לא מעבר לכך. המנות גדולות ופשוטות, ללא יומרות מיוחדות.
אני אישית קבלתי "אש ולהבה" והיה טעים מאוד.

תאריך הביקור: דצמבר 2019
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
2  תודה, 1URI1
חוות דעת נכתבה 30 בדצמבר 2019 באמצעות התקן נייד

הזמנתי היום מוקפץ בקר עם ירקות ואורז
קיבלתי קופסת נייר עם אורז בשמן והמשכתי לאכול אורז אורז אורז ואין בשר בקר ולא ירקות עלות של מנה כזאת 70שח אני אזמין מהם כלום יותר ובטח שלא אשב לאכול שם זלזול בלקוח אני לא רוצה לחשוב מה אקבל שם לאכול לא תודה מסעדה אסייתי אתם לא גם לא תאילנדית ואפילו לא סינית ולא יפנית אף
פעם בחיים שלי לא אכלתי במקום כזה גרוע
Today I order beef vagtabales and rise instead of meet I've I the delivery only rise it's cost me 70shekel this restaurant is the worst place I have ever eaten.

תאריך הביקור: דצמבר 2019
תודה, 387itzikd
חוות דעת נכתבה 21 באוקטובר 2019

שירות גרוע, אחראי משמרת עצבני, בכל פעם שאני מגיעה לאסוף פיק אפ תמיד עליי להמתין גם אם מזמינה מראש
אין עלות מול תועלת מנות קטנות ויקרות, תמיד יש הרגשה של קמצנות, גם כשמבקשים עוד רטבים נענים לרוב בסירוב
מבאס נורא

תאריך הביקור: אוקטובר 2019
2  תודה, Lady_Dida_D

מטיילים שצפו ב‪River‬ צפו גם ב-

חולון, אזור תל אביב

ביקרת ב‪River‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך