המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“מלון מצויין!”
חוות דעת על Elysium Resort & Spa

המחירים הטובים ביותר לשהייה שלך
הגעה שנה/חודש/יום עזיבה שנה/חודש/יום
הצגת מחירים
השווה את המחירים הכדאיים ביותר מאתרי נסיעות מובילים
ו-6 אתרים נוספים!
Elysium Resort & Spa
מדורג מס' 1 מתוך 20 מלונות בקליתאה
תעודת מצוינות
חוות דעת נכתבה 18 בנובמבר 2016

אני ואשתי היינו ביוני האחרון. המבנה חדש לגמרי ומפואר מאוד. החדרים מפנקים ונוחים. הבריכה נעימה וגדולה, צמוד מאוד לחוף הים, השירות של צוות העובדים טוב מאוד. חדר האוכל מפנק (מלבד העניין שהשתייה היא בהזמנה ולא כלולה בארוחה).

  • שהו בתאריך : יוני 2016, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • מקום
    • מידת ניקיון
    • שירות
1  תודה, Helen D
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
harmony_el, General Manager בנכס Elysium Resort & Spa, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 19 בנובמבר 2016
תרגום של Google

Dear Valued Guest,

On behalf of all of us here at Elysium Resort & Spa I would like to thank you for choosing our hotel for your holidays and for taking the time to share your experience. I am really glad to read that you thoroughly enjoyed your stay with us and that you liked the service provided by our staff. It is rewarding for our efforts to receive such an excellent feedback. We look forward to welcoming you again in our hotel in the near future.

Kind regards,
Thanasis Tougounzoglou
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
כתוב חוות דעת
חוות דעת (1,736)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

11 - 15 מתוך 1,736 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 23 באוקטובר 2016

שבוע אחרון לעונת 2016. צוות אדיב, אוכל נפלא, מזג אוויר מושלם וניקיון וטיפוח שאין כמותם. תחנת אוטובוס קרובה ואכילס- מציע רכבים להשכרה באדיבות גדולה. מיקום על החוף, וים כחול עד האופק. כבר מתגעגעים לחזור.

  • שהו בתאריך : אוקטובר 2016, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • איכות השינה
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, doritsar1
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
harmony_el, General Manager בנכס Elysium Resort & Spa, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 באוקטובר 2016
תרגום של Google

Dear Valued Guest,

On behalf of all of us here at Elysium Resort & Spa I would like to thank you for taking the time to write a review about your recent stay in our hotel. We are delighted to hear you had a wonderful stay with us. Your nice words are a true reward for our efforts. We look forward to welcoming you in our hotelin not too distant future.

Kind regards,
Thanasis Tougounzoglou
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 20 באוקטובר 2016

מלון מהמם, חדש, מעוצב בעל רצועת חוף חלומית, בריכה מפנקת ושירות פשוט יוצא דופן!
הצוות הסביר פנים מרגע שהגענו ועד רגע העזיבה, מפקידת הקבלה עד אחרון המלצרים - כולם פשוט מקסימים.
המיקום של המלון מעולה - בין רודוס לפליראקי ובמרחק הליכה מפארק המים השווה של רודוס.
קיבלנו שדרוג של החדר עם הגעתנו ללא שביקשנו.
לכל החדרים נוף לים והוא פשוט עוצר נשימה עם הזריחה בבקרים.
חופשתינו היתה על בסיס חצי פנסיון וזה בהחלט משתלם - הבופה בבוקר ובערב מגוון ביותר (למרות שחלק מהמנות טעונות שיפור) - כל אחד יכול למצוא את עצמו והמתוקים שלהם חבל על הזמן!
בקיצור - מלון מושלם לחופשה (בעיני מתאים יותר לזוג למרות שהיו מספר משפחות עם ילדים שנהנו לא פחות).
נחזור בעתיד בוודאות!

עצה לגבי חדרים: עדיף חדר בבניין המרכזי שקרוב יותר לכלל השירותים
הצג עצות נוספות לגבי חדרים
  • שהו בתאריך : אוקטובר 2016, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • מקום
    • חדרים
    • שירות
תודה, Rona R
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
harmony_el, General Manager בנכס Elysium Resort & Spa, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 באוקטובר 2016
תרגום של Google

Dear Valued Guest,

On behalf of all of us here at Elysium Resort & Spa I would like to thank you for taking the time to write a review about your recent stay in our hotel. We are delighted to hear you had a wonderful stay with us and that you enjoyed the friendliness and courtesy of our staff. Your kind words are a true reward for our efforts. Please rest assured that we will pass to everyone your nice comments. We look forward to welcoming you again in our hotel in not too distant future.

Kind regards,
Thanasis Tougounzoglou
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 17 באוקטובר 2016 באמצעות התקן נייד

שירות יוצא מן הכלל, המלון נקי מאוד ומתוחזק כך שנראה כאילו נפתח רק עכשיו.
אוכל מצווין עם מבחר גדול מאוד, מגוון מסעדות וברים במלון.
המיקום מעולה ובמלון חוף ים פרטי.
המלון הטוב ביותר ברודוס!!! אם לא אחד מהמלונות הטובים בעולם.
נהנינו מכל רגע בחופשה ובהחלט נחזור לכאן שוב!

שהו בתאריך : אוקטובר 2016, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
תודה, 247avib
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
harmony_el, General Manager בנכס Elysium Resort & Spa, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 באוקטובר 2016
תרגום של Google

Dear Valued Guest,

We would like to warmly thank you for your lovely review posted on Trip Advisor site. We were delighted to read your comments in which you praise the hotel’s accommodations, facilities and services.
We truly hope to have the pleasure of welcoming you back at Elysium Resort & Spa very soon.

Kind regards,
Thanasis Tougounzoglou
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 12 באוקטובר 2016

מלון עם רצועת חוף ים מדהימה ושקטה , ממוקם ליד העיר פליראקי במפרץ גדול עם נוף יפה.
בריכת שחיה גדולה ויפה. במלון כ5 מסעדות מגוונות וטעימות ובעיקר השירות של הצוות מעולה.
החדרים גדולים, מרווחים ונקיים ומיקום המלון כחצי שעה משדה התעופה בחוף המזרחי של רודוס.

  • שהו בתאריך : אוקטובר 2016, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • תמורה
    • מידת ניקיון
    • שירות
2  תודה, orensela
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
harmony_el, General Manager בנכס Elysium Resort & Spa, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 13 באוקטובר 2016
תרגום של Google

Dear Valued Guest,

On behalf of all of us here at Elysium Resort & Spa I would like to thank you for your time to review our hotel and for your kind words. I am proud to hear that our facilities and high level of service provided met your expectations and that you thoroughly enjoyed your stay with us. I hope to welcome you in our hotel for many more holidays.

Kind regards,
Thanasis Tougounzoglou
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
עוד מלונות שעשויים למצוא חן בעיניך...
אנו מציעים לך לשקול מקומות אירוח אלה בקליתאה או באזור
במרחק 0.5 ק"מ
Rodos Palladium
Rodos Palladium
מס' 3 מתוך 20 בקליתאה
1,525 חוות דעת
במרחק 57.9 ק"מ
Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas
במרחק 6.5 ק"מ
Atrium Platinum Hotel
Atrium Platinum Hotel
מס' 5 מתוך 126 בהעיר רודוס
2,934 חוות דעת
הצגת מחירים
הצגת מחירים
הצגת מחירים
במרחק 1.0 ק"מ
Louis Colossos Beach Hotel
Louis Colossos Beach Hotel
מס' 11 מתוך 20 בקליתאה
135 חוות דעת
במרחק 2.5 ק"מ
The Kresten Royal Villas & Spa
The Kresten Royal Villas & Spa
מס' 7 מתוך 20 בקליתאה
1,921 חוות דעת
במרחק 0.2 ק"מ
‪Mitsis Alila Resort & Spa‬
‪Mitsis Alila Resort & Spa‬
מס' 1 מתוך 70 בפליראקי
1,750 חוות דעת
הצגת מחירים
הצגת מחירים
הצגת מחירים

ביקרת בElysium Resort & Spa? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

מידע נוסף על Elysium Resort & Spa

כתובת‪:‬ ‪Ammoudes Koskinou‬, קליתאה 851 00,‎ יוון
מקום: יוון > ‪South Aegean‬ > האיים הדודקאנסיים > רודוס > קליתאה
מתקנים:
בר / טרקלין חוף מרכז עסקים עם גישה לאינטרנט מרכז כושר עם חדר כושר ארוחת בוקר חינם חניה חינם מסעדה שירות חדרים ספא סוויטות בריכת שחייה גישה בכיסא גלגלים
סגנון המלון:
מלון יוקרה מס' 1 בקליתאה
מלון על החוף מס' 1 בקליתאה
מלון ספא מס' 1 בקליתאה
מלון רומנטי מס' 1 בקליתאה
מלון למשפחות מס' 2 בקליתאה
טווח מחירים: 395 ₪ -‏ ‏2,196 ₪ (מבוסס על תעריפים ממוצעים עבור חדר סטנדרטי)
דרגת המלון:5 כוכבים — Elysium Resort & Spa 5*
מספר החדרים: 327
אפשרויות הזמנה:
TripAdvisor גאה להיות שותף של Orbitz, Booking.com, Expedia ו- Hotels.com, כדי שתוכל להזמין בבטחה מקומות בElysium Resort & Spa. אנו מסייעים למיליוני מטיילים בכל חודש למצוא את המלון המושלם, הן עבור חופשות והן לנסיעות עסקיות, ותמיד בהנחות ובמבצעים הכדאיים ביותר.
מוכר גם בשם:
Elysium Resort And Spa
Elysium Hotel Kalithea

האם זה הפרופיל שלך ב-TripAdvisor?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך