המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
eDreams
StayForLong
Expedia.com
Travelocity
הצג כל 16 המבצעים
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מלונות בסביבה
חוות דעת (2,499)
סנן חוות דעת
2,499 תוצאות
ציון המטיילים
1,916
433
97
34
19
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,916
433
97
34
19
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 2,499 חוות דעת
23 בספטמבר 2021-חוות דעת נכתבה ב

אוכל מעולה ובשפע, מרחבים של ים בתוך מתחמם המלון, צוות אדיב במיוחד שענה על כל בקשה במהירות ובחיוב. אפילו קפה טעים מצאנו בבית הקפה הפנימי שליד החוף. באנו משפחה עם הילדים וכולם מאוד נהנו. פשוט חוויה נהדרת. ממש מומלץ

תאריך השהייה: יולי 2021
    • מקום
    • חדרים
    • שירות
תודה, orna180
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Harmony Resorts, General Manager בנכס Elysium Resort & Spa, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 בספטמבר 2021
תרגום של Google

Dear Valued Guest,

Thank you for choosing the Elysium Resort & Spa for your holidays and for your recent review. I was extremely pleased to read that our service and facilities met your expectations and that you had a wonderful stay. It is always rewarding for our efforts to receive such positive feedback.
We look forward to welcoming you again to our hotel next time you will choose Rhodes for your holidays.

Kind regards,
Thanasis Tougounzoglou
General Manager
Elysium Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
15 בספטמבר 2021-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון מהמם ברמה גבוהה מאוד, מאוד מצוחצח ונקי, שירות מעולה, עובדי המלון מאוד אדיבים ומפנקים, חוף ים צמוד מהמם עם מיטות שיזוף מעור ושמשיות, המסעדות במלון טובות מאוד. קו ראשון לים, נוף חלומי מהחדרים, אין מה להתלבט, פשוט מושלם! חופשה חלומית! בטוח נחזור.

תאריך השהייה: ספטמבר 2021
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, sherzil80
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Harmony Resorts, General Manager בנכס Elysium Resort & Spa, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 15 בספטמבר 2021
תרגום של Google

Dear Valued Guest,

On behalf of all of us here at the Elysium Resort & Spa, I would like to thank you for your time to review our hotel and for your excellent rating. I am proud to hear that our facilities and the high level of service provided met your expectations and that you thoroughly enjoyed your stay with us.

I hope to welcome you in our hotel for many more holidays.

Kind regards,
Thanasis Tougounzoglou
General Manager
Elysium Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
3 באוגוסט 2021-חוות דעת נכתבה ב

מלון מושלם וצוות שעושה הכל להבטיח שהחופשה שלכם תהיה מושלמת. והם מצליחים ובגדול ארוחות הבוקר מגוונות וטעימות להפליא הצוות בברים של המלון מציעי ארוחות קלות ושתיה וארוחות הערב מדיה ימות מגוונות וטעימות להפליא

תאריך השהייה: יולי 2021
    • איכות השינה
    • חדרים
    • שירות
תודה, talza763
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Harmony Resorts, General Manager בנכס Elysium Resort & Spa, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 26 באוגוסט 2021
תרגום של Google

Dear Valued Guest,

On behalf of all of us here at the Elysium Resort & Spa I would like to thank you for taking the time to write a review about your recent stay in our hotel. We are delighted to hear you had a wonderful time with us. Your nice words are a true reward for our efforts.
We look forward to welcoming you in our hotel in not too distant future.

Kind regards,
Thanasis Tougounzoglou
General Manager
Elysium Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
24 ביולי 2021-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון מצוין שרות מעולה . חדר היה גדול ומרווח הוקפד על נקיון .
מאוד מקפידים על ההנחיות לגבי הקורונה.
ארוחת בוקר מגוונת ביתר ,
ארוחת ערב הייתה כל ערב בסגנון שונה. לחלק התחברנו ולחלק לא. אבל היה מגוון רחב של מנות.
לא אכלנו במסעדות המלון . החיסרון הבולט שאין אפשרות לקבל מים (בארוחת הערב) ללא תשלום.
הבריכה גדולה עם מגוון מקומות ישיבה וגמל חוף הים.

תאריך השהייה: יוני 2021
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, BEN-ZEEV
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Harmony Resorts, General Manager בנכס Elysium Resort & Spa, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 27 באוגוסט 2021
תרגום של Google

Dear Mr Ben-Zeev,

Thank you for choosing the Elysium Resort & Spa for your holidays and for taking the time to write a review regarding your stay.
I am proud to hear that our facilities, the variety of meals and the high level of service provided met your expectations and that you thoroughly enjoyed your stay with us.

I hope to welcome you in our hotel for many more holidays.

Kind regards,
Thanasis Tougounzoglou
General Manager
Elysium Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
1 ביולי 2021-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון מעולה,נקי מאוד,צוות חדר האוכל נותן שרות 5 כוכבים ,חוף ים נהדר ובריכה מעולה,נהננו מאוד מהשהות והשירות.
חדרים מרווחים ונוחים.
חדר האוכל במרפסת המשקיפה לים
מצויין למשפחות עם ילדים ולזוגות
ארוחת הבוקר מעולה
בארוחת הערב בנוסף לבופה יש תפריט למנה עיקרית לבחירה.
בהחלט נחזור!

תאריך השהייה: יוני 2021
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Sightseer42327403210
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Harmony Resorts, Γενικός Διευθυντής בנכס Elysium Resort & Spa, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 4 ביולי 2021
תרגום של Google

Dear Valued Guest,

On behalf of all of us here at the Elysium Resort & Spa, I would like to thank you for having chosen our hotel for your holidays and for your recent review. I was extremely pleased to read that our service and facilities met your expectations and that you had a wonderful stay. It is always rewarding for our efforts to receive such positive feedback. We look forward to welcoming you again to our hotel next time you will choose Rhodes for your holidays.

Kind regards,
Thanasis Tougounzoglou
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות