המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
המחירים הנמוכים ביותר לשהייה שלך
שריין את המחיר הנמוך ביותר מהאתרים האלו
Tripadvisor‏239 $
Hotels.com
Expedia.com‏241 $
Priceline‏239 $
Travelocity‏241 $
Destinia.com‏310 $
הצג כל 17 המבצעים
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מלונות בסביבה
חוות דעת (3,228)
סנן חוות דעת
3,228 תוצאות
ציון המטיילים
2,266
639
214
61
48
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
2,266
639
214
61
48
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
46 - 51 מתוך 3,228 חוות דעת
3 באוגוסט 2016-חוות דעת נכתבה ב

מלון מדהים ענק חווית שירות יוצאת מן הכלל יחסית ליוון אוכל מעולה מצאנו את עצמנו מאוד במטבח גם כשומרי כשרות שלא אוכלים דגים ובשר
מלון ענק חדר בן 4 או 5 לדעתי שירות אדיב של רכבי טוקטוק - בלי טוק טוק קשה מאוד להתניד חם ומייגע לזוז ממקום למקום
קיבלנו סוויטה מדהימה ענקית עם מיטה זוגית מפנקת אמבטייה כפולה עם דוש והכי - בריכה פרטית לכל חדר המים בבריכה היו קפואים למרות שהיינו בחודש יולי לא היינו מסוגלים לשהות בבריכה הרבה זמן כי המים קרים מאוד
למלון יש חוף צמוד (נדרש טוקטוק להגעה וחזרה) חוף מהמם שמציע מגוון פעילויות ימיות במיקום שאנחנו היינו לא היו ילדים משפחות וגם לא ישראלים אבל המלון בהחלט מתאים גם למשפחות מציע מגוון רחב של פעילויות וןאפילו מתקנים לילדים מלא בריכות וכו'

עצה לגבי חדרים: אם אתם זוג במיוחד בירח דבש ממולץ לשדרג לחדר עם בריכה פרטית כיף רומנטי ומיוחד
תאריך השהייה: יוני 2016
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
2  תודה, 1104tal
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
La_Marquise_Rhodes, Διευθυντής Πωλήσεων בנכס La Marquise Luxury Resort Complex, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 5 באוגוסט 2016
תרגום של Google

Dear valued guest,

We would like to thank you for your kind review and your comments posted online.
We put on a lot of efforts to achieve and maintain the highest standards of service to satisfy our guests requires, and such positive feedbacks are very rewarding to us. Thank you once more time for your kind recognition, it is very much appreciated.
We are looking forward to welcoming you back at La Marquise hotel in a near future.

Best regards,
La Marquise
Customer Services Department


דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
29 ביולי 2016-חוות דעת נכתבה ב

לפני מספר ימים חזרנו מחופשה בת 6 ימים במלון, במשפט אחד חופשה חלומית ומושלמת.
זאת החופשה הראשונה שלנו כמשפחה עם תינוק.
המלון עצמו מרהיב ביופיו, נקי ומטופח. בעל נגישות גבוהה מאוד לכולם. החדרים מרווחים ומעוצבים בנעימות. אנו ממליצים לבחור בחדר עם נוף לבריכה, מאוד נחמד לצאת מהמרפסת ולהגיע הישר למים לאחר מס' צעדים.

המלון מאוד שקט, רגוע ובאווירה יוקרתית, אנשי הצוות מאוד נחמדים בכלל ולילדים בפרט, המסעדה במלון מאוד מגוונת במאכלים כך שתמיד מוצאים מה לאכול והאוכל טעים מאוד, כמו כן הקינוחים מעולים ויש מגוון רחב של פירות.
ניתנת התייחסות מיוחדת לכל בקשה במסעדה ובעיקר עבור הילדים.

הבריכה מפנקת מאוד והיא חוצה את כל שטח המלון, כך שלא מרגישים בעומס של האורחים גם כשהמלון בתפוסה מלאה ויש תחושה על פרטיות נעימה. כמו כן ישנה בריכת פעוטות ומועדוני פנאי לילדים בכל הגילאים.
חוף הים הפרטי מאוד נקי ויפה, הים בצד זה של האי מאוד נוח וקיימות פעילויות ספורט מים בתשלום.

קיים שירות "טוק טוק" (קולנועית) אשר יסיע אתכם בשמחה רבה לחוף הים (עניין של כ 200 מטר) ובזמינות גבוהה.

לסיכום הרגשנו שאנשי הצוות מאוד שירותיים, חייכניים ואדיבים. תמיד היו נכונים לסייע ולהנעים את זמננו.
ברצוננו לציין לשבח את ניקולס מנהל המסעדה שדאג לכל דבר ועניין בחיוך רחב (בננות לתינוק :) ), את מריה המלצרית אשר נתנה לנו שירות מעולה וחינני במסעדה ואת וולדימיר שדאג להסיע אותנו לכל מקום ברחבי המלון בסבלנות ובאדיבות.

אנו בטוח נחזור לחופשה נוספת, ממליצים בחום :)

Noam & Esti Rotem‎‏

עצה לגבי חדרים: חדר עם נוף לבריכה
תאריך השהייה: יולי 2016
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
2  תודה, noamr904
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
La_Marquise_Rhodes, Διευθυντής Πωλήσεων בנכס La Marquise Luxury Resort Complex, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 3 באוגוסט 2016
תרגום של Google

Dear Valued Guest,

We are thrilled that you chose our property to be the place to spend your holidays- Thank you! We are glad you were inspired to share with readers your travel experiences. It is nice to hear that our staff team was able to provide you great service.
Looking forward to welcoming you back at La Marquise Hotel in the near future!

Very sincerely,
La Marquise
Customer Services Department

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
26 ביולי 2016-חוות דעת נכתבה ב

האוירה במקום נהדרת המטבח מעולה השירות של כל הצוות נהדר.המלון מורכב מהרבה יחידות בנות שתי קומות שאשר מערכת של בריכות מחוברות זו לזו ועוברות ליד כל החדרים.המקום נקי ורמת התחזוקה גבוהה מאד.מןמלץ בחום מתאים לזוגות ומשפחות

תאריך השהייה: אוגוסט 2015
  • סוג טיול: נסיעה עם חברים
    • מקום
    • חדרים
    • שירות
תודה, mulig2015
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
La_Marquise_Rhodes, Διευθυντής Πωλήσεων בנכס La Marquise Luxury Resort Complex, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 27 ביולי 2016
תרגום של Google

Dear Valued Guest,

Thank you for submitting a favorable review online further your recent holidays at La Marquise Hotel. We are glad you enjoyed the helpful and friendly service our staff provided you as well as the accommodations and facilities within our property.
Keep us in mind when you need another getaway--we'd love to repeat success.

Kind regards,
La Marquise
Customer Services Department


דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
21 ביולי 2016-חוות דעת נכתבה ב

מלון מקסים. מיקום נהדר. בריכה חלומית - משתרעת על פני כל שטח החדרים, כך שההרגשה היא כמעט כמו בבריכה פרטית. נקייה מאוד ללא ריח של כלור. כל אנשי הצוות אדיבים ביותר.
נקי.
האוכל הוא המינוס היחידי - יש מבחר, אך לא ברמה של חמישה כוכבים לטעמי.

עצה לגבי חדרים: מומלץ חדר בקומת הקרקע ליד הבריכה כשיש ילדים- יציאה מהירה מהמרפסת לבריכה.
תאריך השהייה: יוני 2016
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • תמורה
    • חדרים
    • שירות
תודה, Rona B
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
La_Marquise_Rhodes, Διευθυντής Πωλήσεων בנכס La Marquise Luxury Resort Complex, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 22 ביולי 2016
תרגום של Google

Dear Valued Guest,

We are very appreciative for the time you have taken to share with others your most recent experience at La Marquise Hotel. We are happy that you had a relaxing time during your stay with us and that you appreciated the hotel's location, beautiful pools and our dedicated staff services.
We are certainly sorry that you found some challenges in your stay in regards to food choice, as we certainly aim to rectify any concerns mentioned.
We look forward to welcoming you back in the near future, having the opportunity to satisfy you this time in all aspects.

Respectfully,
La Marquise
Customer Services Department

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
3 ביולי 2016-חוות דעת נכתבה ב

מלון מצוין. יש טיפה של בריכה לכל אחד, אתה לא נמצא באותו אזור עם מליונים של אנשים מציקים. מנקים את החדר על בסיס יום-יומי, האוכל בינוני אבל לא משהו כזה שאתה לא יכול לאכול, כל אחד מוצא משהו לאכול שם. המלצרים ועובדי המלון נדיבים מאוד. יש שתי חנויות, אחת במלון ואחת מחוץ למלון- שתוכלו לקנות בהן מוצרים מהבסיסיים ביותר, חלב ולחם, עד לבגדי ים ומזרוני ים. יש פעילויות רבות במלון כמו, מיני גולף, כדורגל, כדור-יד במים, המדריכים מאוד נחמדים אך האנגלית שלהם מעט עילגת.

עצה לגבי חדרים: קומת קרקע מול הבריכה, שקט בלילה
תאריך השהייה: יולי 2016
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, LoshenE
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
La_Marquise_Rhodes, Διευθυντής Πωλήσεων בנכס La Marquise Luxury Resort Complex, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 14 בספטמבר 2016
תרגום של Google

Dear Valued Guest,

Thank you for submitting a favorable review online further your recent holidays at La Marquise Hotel. We are glad you enjoyed the incredible service our staff provided you as well as the accommodations within our property. Looking forward to welcoming you back at La Marquise Hotel.

Kind regards,
La Marquise
Customer Services Department

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות