המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.
אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“מלון נהדר”
חוות דעת על Rodos Palladium

המחירים הטובים ביותר לשהייה שלך
הגעה שנה/חודש/יום עזיבה שנה/חודש/יום
הצגת מחירים
השווה את המחירים הכדאיים ביותר מאתרי נסיעות מובילים
ו-8 אתרים נוספים!
Rodos Palladium
מדורג מס' 3 מתוך 15 מלונות בקליתאה
תעודת מצוינות
1 חוות דעת
common_n_hotel_reviews_1bd8 הצבעה חיובית אחת
“מלון נהדר”
28 באוקטובר 2016-חוות דעת נכתבה ב

חזרנו אתמול 27.10.16 שהיה גם היום האחרון של עונת התיירות
זוג עם 4 ילדים
הייתה חוויה חופשה מעולה
המלון ענק מטופח מאוד ובוהק בנקיונו עד לפרטים הקטנים
החדרים גדולים ונקיים
מבחר עצום של אוכל בארוחת הבוקר והערב
אכן יש לשים לב שמחייבים על שתיה בארוחת הערב
הצוות היה ידידותי להפליא ושם אתה מבין מה זה מלצר מקצועי
הם פשוט מודעים לנופש ולצרכים שלו.
מומלץ בחום

  • שהה באוקטובר 2016, נסע עם משפחה
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
מועיל?
1 תודה, קוקו ש
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
harmony_el, General Manager בנכס Rodos Palladium, הגיב לחוות דעת זו, 31 באוקטובר 2016
Google Translate
Dear Valued Guest

Thank you very much for your kind words. We are really pleased to read that you enjoyed your stay with us and that you liked the service provided by our staff. Please rest assured that we will pass to everyone your nice comments. It is rewarding for our efforts to receive such excellent feedback. Looking forward to welcoming you again in our hotel in the near future.

Kind regards
Babis Garefalakis
General Manager
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
כתוב חוות דעת

1,334 חוות דעת מחברי הקהילה שלנו

ציון המטיילים
    904
    297
    84
    27
    22
הצג חוות דעת עבור
434
629
39
14
סיכום ציון
  • מיקום
  • איכות השינה
  • חדרים
  • שירות
  • תמורה
  • מידת ניקיון
עצות ממטיילים עוזרים לך לבחור את החדר המתאים.   עצה לגבי חדרים (3)
תאריך | ציון
  • צ'כית קודם כל
  • הולנדית תחילה
  • אנגלית תחילה
  • פינית תחילה
  • צרפתית תחילה
  • גרמנית תחילה
  • יוונית תחילה
  • איטלקית תחילה
  • נורווגית תחילה
  • פולנית תחילה
  • רוסית תחילה
  • בסרבית תחילה
  • בסלובקית תחילה
  • ספרדית תחילה
  • שבדית תחילה
  • עברית תחילה
  • כולם
עברית תחילה
2 חוות דעת
common_n_hotel_reviews_1bd8 הצבעה חיובית אחת
24 באוקטובר 2016-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון ענק עם בריכה עצומה ומדשאות, חוף ים צמוד, חדרים מרווחים ונקיים, צוות חביב וחברותי, ופשוט כיף. היינו בסוף עונת התיירות כשמתחיל להיות קר, ולמלון יש בריכה מקורה שפתרה לנו את הבעיה. בנסיעה קצרה באוטובוס מגיעים לעיר רודוס והכל מאוד נגיש. מבחר עצום של אוכל בחדר אוכל! ממליץ בחום

שהה באוקטובר 2016, נסע עם משפחה
מועיל?
תודה, Eylon H
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
harmony_el, General Manager בנכס Rodos Palladium, הגיב לחוות דעת זו, 25 באוקטובר 2016
Google Translate
Dear Valued Guest

Thank you very much for your kind words. We are really pleased to read that you enjoyed your stay with us. It is rewarding for our efforts to receive such excellent feedback. Looking forward to welcoming you again in our hotel in the near future.

Kind regards
Babis Garefalakis
General Manager
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
משתף תוכן ברמה
9 חוות דעת
4 חוות דעת על מלונות
16 באוקטובר 2016-חוות דעת נכתבה ב

מלון מקסים על חוף ים מרהיב. המלון פרוס על שטח גדול ומורכב למעשה מבערך 5 או 6 מבנים. בהתחלה קיבלנו חדרים במבנה 4 שהיו מרוחקים מהלובי ואחד מהם היה ממש בקצה - חשוף לרעש חזק מאד מהכביש ומחדר מכונות (של המיזוג אויר כנראה). לאחר התעקשות די ממושכת, החליפו לנו לבנין יותר מרכזי וגם עם נוף נפלא לים ולבריכה. החדרים המרוחקים (בניינים 3 ו-4) גם בעייתיים למי שמתקשים ללכת. האוכל מצוין, למרות שלטעמנו עדיף שיציעו יותר מנות יווניות. באחד הערבים היתה לנו אי הבנה לא נעימה עם מנהל חדר האוכל, שהיה עוין, ולא הבין דברים שאמרנו לו באנגלית. בסך הכל מאד נהננו.

  • שהה בספטמבר 2016, נסע עם משפחה
    • תמורה
    • מידת ניקיון
    • שירות
מועיל?
תודה, Michal Z
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
harmony_el, General Manager בנכס Rodos Palladium, הגיב לחוות דעת זו, 17 באוקטובר 2016
Google Translate
Dear Valued Guest

On behalf of all of us here at Rodos Palladium Leisure & Wellness I would like to thank you for having chosen our hotel for your holidays and the time devoted to sharing your experience. I was very glad to read that you thoroughly enjoyed your stay with us and that you found our hotel “charming” and our beach “spectacular”.

However, as I have already answered to your previous review published on another customer reviews’ website, allow me to clarify some facts. Further to your comment about your rooms’ allocation, allow me to inform you that our hotel complex is composed of six buildings. Not all room types are present in every building. Given that we had no request from your side regarding the rooms’ allocation, you were offered two adjoining rooms (as requested in your reservation) located in one of hotel’s buildings, only 120 meters away from the main building. Also, please kindly note that as soon as you expressed your dissatisfaction with your rooms’ allocation, you were offered alternative rooms that were up to your liking, although the hotel was fully booked.

On the other, I felt particularly concerned regarding your mention about the incident that took place in the restaurant, especially taking into account that our staff’s courtesy and friendliness is one the biggest advantages of our hotel, in accordance to the vast majority of our guests’ reviews. For this reason, I would highly appreciate if you would like to provide me some details regarding this incident, in order for me to conduct further investigation and implement corrective actions. Please, send an email at my attention to the email address you may find on our website.

I hope that you enjoyed your stay with us and had an overall pleasant holiday experience. It would be a great pleasure for all of us here at Rodos Palladium to welcome you again next time you will choose Rhodes for your vacation.

Kind regards
Babis Garefalakis
General Manager
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
ראשון לציון, ישראל
משתף תוכן ברמה
27 חוות דעת
10 חוות דעת על מלונות
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 הצבעות חיוביות
13 באוקטובר 2016-חוות דעת נכתבה ב

מלון חמישה כוכבים בחוף קליתאה , קומפלקס גדול יפיפה , מספר בריכות חיצוניות , פריכה מחוממת מקורה , ספא , חדרים גדולים ומרווחים , על שפת חוף ים נפלא , זריחות מהממות מהחדר , אוכל פשוט מושלם , עשיר ומגוון , מתאים לכל הטעמים , קינוחים מופלאים והכי חשוב צוות מהמם שמוכן לעזור עם חיוך בכל נושא , בקיצור סעו ותהנו, מומלץ חדר עם נוף לים וחצי פנסיון, אוירה שקטה ורגועה ללא מוזיקה רעשנית

עצה לגבי חדרים: מומלץ חדר מול הים
הצג עצות נוספות לגבי חדרים
  • שהה באוקטובר 2016, נסע לבד
    • מקום
    • חדרים
    • שירות
מועיל?
תודה, 1954judith
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
harmony_el, General Manager בנכס Rodos Palladium, הגיב לחוות דעת זו, 14 באוקטובר 2016
Google Translate
Dear Valued Guest

Thank you for taking the time to write a review about your recent stay in our hotel and share your experiences. We are delighted to hear you had a wonderful stay with us. Your nice words are a true reward for our efforts. We look forward to welcoming you in Rodos Palladium again.

Kind regards
Babis Garefalakis
General Manager
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
משתף תוכן ברמה
4 חוות דעת
common_n_hotel_reviews_1bd8 הצבעה חיובית אחת
10 באוקטובר 2016-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

המלון ממוקם במערב האי, שזהו אזור מהמם והחופים בו רגועים וללא גלים/רוח בתקופה זו.
שהינו במלון 4 לילות בתחילת אוקטובר, המחיר כלל ארוחת בוקר.
ארוחת הבוקר עשירה וטעימה, ברמה גבוהה מאוד!!!
צוות המלון אדיב מאוד ובעל תודעת שירות גבוהה- המלצרים במסעדות השונות (והרבות!!!), צוות הקבלה (24/7) מדהים ובכלל כל מי שעובד במלון.
המלון והחדרים נקיים , נוחים וכיפיים, המלון מעוצב מהמם, נגיש, בריכה מהממת עם המון מיטות ושמשיות.
והכי כיף- חוף פרטי , גדול, מטופח, נגיש , כיפי ועם המון מיטות ושמשיות ללא עלות...
יש חדר כושר, בריכה מחוממת וחוגים ללא עלות!
ספא מדהים....חניה פרטית ובחינם לאורחי המלון.
מהחדר מרפסת עם נוף מהמם לים ולבריכה.
אין מילים נהיננו מאוד! שווה כל שקל....

כ-5 דקות נסיעה מחוף פליראקי ובו אזור תיירותי נרחב מלא פאבים ומסעדות
כ-20 דקות נסיעה מהעיר העתיקה ומהעיר החדשה רודוס.
כחצי שעה מקס' נסיעה משדה התעופה.
אנחנו היינו עם רכב אבל התחבורה הציבורית נגישה מאוד!
מיקום מצויין!!

שהה באוקטובר 2016, נסע בזוג
מועיל?
1 תודה, לילך ב
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
harmony_el, General Manager בנכס Rodos Palladium, הגיב לחוות דעת זו, 12 באוקטובר 2016
Google Translate
Dear Valued Guest

Thank you very much for your review. It is really nice to read that you enjoyed your stay with us and that you liked the service provided by our staff. Excellent reviews such as yours are indeed a reward for our efforts. We looking forward to welcoming you again in our hotel next time that you will choose Rhodes for your holidays.

Kind regards
Babis Garefalakis
General Manager
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
עוד מלונות שעשויים למצוא חן בעיניך...
אנו מציעים לך לשקול מקומות אירוח אלה בקליתאה או באזור
במרחק 0.5 ק"מ
Elysium Resort & Spa
Elysium Resort & Spa
מס' 1 מתוך 15 בקליתאה
4.5 מתוך 5 בועות 1,504 חוות דעת
במרחק 6.8 ק"מ
Atrium Platinum Hotel
Atrium Platinum Hotel
מס' 5 מתוך 127 בהעיר רודוס
5.0 מתוך 5 בועות 2,488 חוות דעת
במרחק 0.3 ק"מ
‪Mitsis Alila Resort & Spa‬
‪Mitsis Alila Resort & Spa‬
מס' 1 מתוך 70 בפליראקי
4.5 מתוך 5 בועות 1,426 חוות דעת
הצגת מחירים
הצגת מחירים
הצגת מחירים
במרחק 57.4 ק"מ
Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas
במרחק 3.6 ק"מ
‪Eden Roc Resort Hotel & Bungalows‬
במרחק 6.4 ק"מ
Sheraton Rhodes Resort
Sheraton Rhodes Resort
מס' 13 מתוך 127 בהעיר רודוס
4.5 מתוך 5 בועות 1,572 חוות דעת
הצגת מחירים
הצגת מחירים
הצגת מחירים

ביקרת בRodos Palladium? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

מידע נוסף על Rodos Palladium

נכס: Rodos Palladium
כתובת‪:‬ ‪Rodou - Kallithea Avenue‬ | P.O. Box 180, קליתאה 851 00,‎ יוון
מקום: יוון > ‪South Aegean‬ > האיים הדודקאנסיים > רודוס > קליתאה
מתקנים:
בר / טרקלין חוף מרכז עסקים עם גישה לאינטרנט מרכז כושר עם חדר כושר ארוחת בוקר חינם חניה חינם פעילויות לילדים (ידידותי לילדים / למשפחה) מסעדה שירות חדרים ספא סוויטות בריכת שחייה גישה בכיסא גלגלים
סגנון המלון:
מלון ספא מס' 2 בקליתאה
מלון יוקרה מס' 3 בקליתאה
מלון על החוף מס' 3 בקליתאה
מלון למשפחות מס' 3 בקליתאה
מלון רומנטי מס' 3 בקליתאה
טווח מחירים (ללילה): 424 ₪ -‏ ‏1,132 ₪
דרגת המלון:5 כוכבים — Rodos Palladium 5*
מספר החדרים: 377
אפשרויות הזמנה:
TripAdvisor גאה להיות שותף של Expedia, Booking.com, Bookgreece.com, Hotels.com ו- Orbitz, כדי שתוכל להזמין בבטחה מקומות בRodos Palladium. אנו מסייעים למיליוני מטיילים בכל חודש למצוא את המלון המושלם, הן עבור חופשות והן לנסיעות עסקיות, ותמיד בהנחות ובמבצעים הכדאיים ביותר.
מוכר גם בשם:
Rodos Palladium Kalithea
Rodos Palladium Hotel Kalithea

האם זה הפרופיל שלך ב-TripAdvisor?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך