המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“אכזבה”
חוות דעת על ביגה כרמיאל

ביגה כרמיאל
מדורג מס' 27 מתוך 37 מסעדות בכרמיאל
פרטי מסעדה
חוות דעת נכתבה 11 באוגוסט 2023

ביקשנו שני בורקסים .היו שרופים ולא טריים .בא המנהל ואמר שיחליף אותם אבל החזיר אותה בורקס והשניה הביא גם שרופה .
הסברתי לא שאני לא יכולה לאכול בורקס שרוף כך שיחליף לי במאפה אחר אבל ענה שצריכה לשלם עבור זה.
אכזבה גדול
לא ממליצה בכלל

תאריך הביקור: אוגוסט 2023
תודה, Adventure57485787529
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (26)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

3 - 7 מתוך 26 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 6 ביולי 2023

ביזיון של יחס, גם מהמלצריות וגם מהמנהל. השפיל וזלזל. אוכל ברמה ירודה- לחם יבש ולא טרי, גבינות חמות וביצים נאות.
שומר נפשו ירחק!

תאריך הביקור: יולי 2023
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
תודה, Meander62406252269
חוות דעת נכתבה 14 באפריל 2023

הגענו למסעדה לאחר ששמענו שהשתפרה מאוד והחלטנו להגיע.
ארוחת הבוקר הייתה בסדר.
הזמנו גם סלט ללא קרוטונים ובקשנו מים.
לאחר כחצי שעה נזכרו לעדכן אותנו שאין במסעדה מוצרלה.
נאלצנו להחליף לגבינת פטה שהגיעה גם עם קרוטונים😒.
את הסכום והמים הגישו באיחור רב.
למרבה הפלא במסעדה היו הרבה מלצרים שכנראה לא חולקו לאזורים ולא ידעו מה צריכים לעשות.
במסעדה היו מעט לקוחות, למרות שהיה יום שישי בבוקר.
לצערנו לא נחזור לשם יותר.
לפחות בביגה בקריון נהנינו מאוד.

תאריך הביקור: אפריל 2023
1  תודה, maozhl
חוות דעת נכתבה 11 בפברואר 2022

הזמנו אני ואישתי ארוכת בוקר ולחם בריוש עם ביצים אלומות וסלמון.
הוציאו 2 מנות ביחד, רק מנת בריוש היית עם סלמון קפוא עם קרח ממש. ביקשנו להחליף , עד שחיכיתי להחלפה 22 דקות, אישתי כבר סיימה את ארוחה שלה. בסוף ביטלתי הזמנה של בריוש ועזבנו…..לא נהנתי , גם לא היה נעים לשבת ולהסתכל איך אחרים אוכלים ואתה מחכה …….ללא סליחה, ללא הסבר. אני חושב שצרך לאמן יותר את הצוות.

תאריך הביקור: פברואר 2022
תודה, 558piterf
חוות דעת נכתבה 11 באוקטובר 2019

החוויה ! באתי התיישבתי.נתנו לי תפריט(ללא שום כללי נימוס כנראה בוקר טוב זה הרבה).הזמנתי .אחרי זמן סביר קיבלתי את ההזמנה.ולמעשה זהו עד שביקשתי חשבון
לא באו באמצע והתעניינו גם לא שאלו בבקשת החשבון למה לא נגעתי במנה.
באתי שילמתי והלכתי בביגה כנראה זה מספיק.

תאריך הביקור: אוקטובר 2019

מטיילים שצפו בביגה כרמיאל צפו גם ב-

‪Misgav‬, הגליל
כרמיאל, הגליל

ראמה, אזור הצפון

ביקרת בביגה כרמיאל? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך