המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
פתוח היום: 9:00 - 20:00
ציטוטים בולטים מחוות דעת
ראפטינג מעולה עם מדריך מצוין (ראול)

‪חברת ראפטינג מעולה, מאד מסודרים, ציוד איכותי, מדריך מדהים (ראול) שממש משתדל שכולם יהנו, מסלול יפה...‬ קרא עוד

14 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב
Amir F
רפטינג משפחתי מעולה

‪עשינו רפטינג משפחתי עם 3 ילדים בגילאי 9,13,16. המסלול רגוע ברובו. המדריך שלנו אנריק היה מעולה - נתן...‬ קרא עוד

20 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב
Itay S
‏,
ארטיאס, ספרד
באמצעות התקן נייד
קראאת כל 1,431 הביקורות
  
חוות דעת (1,431)
סנן חוות דעת
1,431 תוצאות
ציון המטיילים
1,402
28
0
1
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,402
28
0
1
0
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 1,431 חוות דעת
14 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב

חברת ראפטינג מעולה, מאד מסודרים, ציוד איכותי, מדריך מדהים (ראול) שממש משתדל שכולם יהנו, מסלול יפה. היה מדהים

תאריך החוויה: ספטמבר 2019
תודה, Amir F
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Pepo F, Owner בנכס ‪La Rafting Company‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Many thanks for your review Amir! We love our job and our region. We hope to see you next time! Best regards from all of our team!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
20 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

עשינו רפטינג משפחתי עם 3 ילדים בגילאי 9,13,16.
המסלול רגוע ברובו.
המדריך שלנו אנריק היה מעולה - נתן הרבה הסברים על הסביבה והוביל אותנו בצורה בטוחה וכיפיית לאורך מסלול של שעתיים.
מומלץ בחום

תאריך החוויה: אוגוסט 2019
תודה, Itay S
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Pepo F, Propietario בנכס ‪La Rafting Company‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 22 באוגוסט 2019
תרגום של Google

Hello Itay and family! Thank you so much for your review. We're happy to read that all of you enjoyed the river and our beautiful region. Kind regards from all the team of La Rafting Company, and particularly from Enric.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
21 ביולי 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היה מעולה מדריכים מעולים וחוויה מעולה עשינו את הרפטינג והקניוניג חוויות מעולות בשיא הנוחות שיכול להיות בזכות החברה

תאריך החוויה: יולי 2019
תודה, idocohen1
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Pepo F, Propietario בנכס ‪La Rafting Company‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 25 ביולי 2019
תרגום של Google

Hi! Thank you very much for your review. We work hard for doing our best! Kind regards from all the team of La Rafting Company.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
13 ביוני 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

עשיתי את הראפטינג עם בני בן ה 13. חוויה מדהימה. המסלול היה מושלם מסעיר אך מתאים גם למשפחות. הצוות של "לה ראפטינג קומפני" היה מצויין ואדיב. החיסרון היחידי שהמים היו ממש קפואים (יוני).

תאריך החוויה: יוני 2019
תודה, assa69
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Pepo F, Propietario בנכס ‪La Rafting Company‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 14 ביוני 2019
תרגום של Google

Hi Assa! Thanks for your review! Beautiful landscape, high mountains…cold river 😊. Hope to see you again! Kind regards from all the team of La Rafting.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
12 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היינו משפחה של 6 כילל בת 6 מפוחדת, אדו
המדריך היה מקסים משעשע והסביר לנו לאורך השייט על הסביבה החי והצומח ועשה זאת בצורה כייפית ומדליקה.
בסיום המסלול בת ה6 רצתה כבר עוד פעם
ממליצים בחום

תאריך החוויה: ספטמבר 2018
תודה, Eldad T
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Pepo F, Gerente בנכס ‪La Rafting Company‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 15 בספטמבר 2018
תרגום של Google

Hello Family,

Thanks for your comment and recomendation. We are very glad to know that you overcame your fears and since then..... everything was a funny time!! Hope to see you the next time in our area to share, maybe a canyon?

King regards from all the staff

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות