המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (562)
סנן חוות דעת
562 תוצאות
ציון המטיילים
411
87
34
9
21
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
411
87
34
9
21
קרא מה אומרים המטיילים:
סנן
מעדכן רשימה...
23 - 28 מתוך 562 חוות דעת
19 במאי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חדר גדול ונעים, מיטה מפנקת,העיצוב מיוחד מאוד יוקרתי. יש שאטלים מהמלון לאיזור המרכזי, השירות אדיב ומקצועי מאוד. ארוחת בוקר מאוד מגוונת. בריכה כיפית. המלון ממוקם על הים. מומלץ בחום! המחיר שווה את התמורה.

שהו בתאריך : מאי 2018, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
תודה, BarakS56
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
The_P_Management, General Manager בנכס ‪The Privilege Hotel Ezra Beach Club‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 27 במאי 2018
תרגום של Google

Dear Barak,
Thank you for your special review and I am sure our readers can only benefit by such positive comments.
keep them coming as well as keep yourself coming back....we await for your beautiful smile to race our hotel once again...and soon!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
9 במאי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

כל כך קשה לתאר במילים את האירוח שקיבלנו, מסתבר שיש עדין אנשים טובים בעולם שהמטרה שלהם זה לא רק עשיית כסף. לא רצינו לצאת מהמלון וכל מה שרצינו היה בסביבה שלנו. רצינו להאריך העוד שבוע אבל המלון היה מלא ועברנו למלון השני שלהם לבמאי ושוב, אין מילים. כל כך הרבה חיים יש במלון, כולם מחייכים וכולם משפחה אחת גדולה. הבנתי שהבעלים ישראלי ואני רוצה להודות לו על צורת החשיבה המקורית ועל הכל כך איכפתיות מהאנשים ששוהים במלון. האוכל במחירים מאוד מאוד סבירים, המיני בר במחירי ה 7 eleven ובנוסף יש הסעות לא וונג 4 פעמים ביום וחזרה משם. אני ממליץ לדבר עם אלון שהוא ישראלי שעובד במלון, בחור נפלא עם נתינה אין סופית. מומלץ לזוגות ומשפחות
תודה רבה על הכל אנחנו נחזור שוב!

שהו בתאריך : אפריל 2018, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
תודה, lifeisamazing777
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
The_P_Management, General Manager בנכס ‪The Privilege Hotel Ezra Beach Club‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 27 במאי 2018
תרגום של Google

Dear Lifeisamazing777
Thank you for the most kind review and yes...Alon is a fantastic person who loves looing after our guests.
Not only life is amazing but you are too by making this a double review of both our hotels as you were lucky enough to be ablr to stay in both.
They are different and yet so accomodating that people say you can almost called them a homoe from home.

Well what are you waiting for...do contact me direct on ggmp@theprivilegehotels.com and i will look after you and family personally on your next visit!

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
9 במאי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

לפני כשלושה שבועות היינו במלון עם משפחתי המלון מדהים עם נוף עוצר נשימה,נקי וצוות מושלם,הילדים ואנחנו נהנו מאוד אין ספק שהמלון הכי טוב בקוסמוי, שתי דקות הליכה מהמעבורת לקופנגן, אוכל נדיר, מתרגשים כל פעם מחדש.

שהו בתאריך : אפריל 2018, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
תודה, NoyaRoz
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
The_P_Management, General Manager בנכס ‪The Privilege Hotel Ezra Beach Club‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 27 במאי 2018
תרגום של Google

Dear NoyaRoz,

Many thanks for your kind review and great to hear that you enjoyed your stay here as a family with kids.
Sometime it is amazing to see how the staff enjoy pampering young guests and have fun at the same time too!
Hope to see you all again here the next time you visit Samui

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
20 באפריל 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

תאמת אחלה של מלון אבל הצוות הניהולי ממש על הפנים היינו 5 לילות מהלילה הראשון המזגן לא עבד לנו ניסו לתקן אותו ארבע פעמים שהתקלה חזרה על עצמה בנוסף לזה המשק שניקו את החדר זרקו לאשתי את הטלפון לכביסה ביחד עם הסדינים עם לא היינו הולכים לחפש במכבסה לא היינו מוצאים אותו בקיצור מלון יפה אנחנו פחות נהנינו בו

שהו בתאריך : אפריל 2018, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
1  תודה, IlyaB233
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
18 באפריל 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

המלון מדהים! אין מילים! עובדי המלון אדיבים, במיוחד סוואל.נוף מטורף, נקי, בטוח, המלון ממוקם על חוף הים.חוויה. שווה ביותר לבחור בחדרים עם הנוף לים. חדרי הv.i.p בקומה 4.מלון מעוצב להפליא.
נהננו מכל רגע.בהחלט נשוב.

שהו בתאריך : אפריל 2018, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
תודה, DanielM20309
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
The_P_Management, General Manager בנכס ‪The Privilege Hotel Ezra Beach Club‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 29 באפריל 2018
תרגום של Google

Dear Daniel M,

Many thanks for the great review and by the look of things you stayed in our 4th floor which enjoy the best views of the sea and the Island of Koh Phangan opposite the Hotel.
Every time I enter these rooms and I look out I think of the smiles our guests can get when waking up in the morning and looking at ... Paradise.
Again thank you and a pleasure having you with us

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות