הזמנו חופשה למלון רמדה פלזה דרך הדקה ה90 למשך 4 ללות להכול כלול { אול קלוסיב }ושהינו במלון בתאריך 20/04/17 עד תאריך 24/04/17 המלו ברמה טובה ונקי הספא ברמה טובה מאוד האוכל ברמה בנונית והשרות טוב מאוד .אבל נעקצנו על ידי הנהלת המלון. { בעבר שהינו במלון רמדה לרה ונהננו }לכשהגענו למלון לקחו מאיתנו את הדרקונים ונתנו לנו צילום זה לא מקובל באף מלון {אנו התארחנו בהרבה מאוד מלונות} זה נוהל מחשיד . החדרים היו ברמה טובה מאוד. ופה מתחילה הבעיה באמבטיה היה מוצרים לשימוש כגון שמפו מרכך מברשת שיניים ועוד מוצרים והייה גם קונדומים...והייה חסר רק נערות ליוי ואציין שאנו אנשים מבוגרים. בנוסף בר המשקאות היה מושלם ולא העלנו על דעתנו שאנו נצטרך לשלם מאות שקלים אקסטרות בכל מוצר שנגענו שילמנו מאוד מאוד יקר למשל שתינו סודה מיץ בחדר שילמנו 2 אירו זה העוקץ המושלם האם הכל כלול אול אנקלוסיב ?" צריך לשלם 2 אירו עבור בקבוק סודה או מיץ בגלל זה הם לקחו ממני את הדרקון ? ושנשלם בלי בעיות כל נסיון לבקש לדבר עם ההנהלה נאמר לנו שהם לא זמינים נאלצנו לשלם למעלה מ-500 לירות טורקיות ...על שתייה שמפו וכל מיני מוצרים שלא עשינו בהם שימוש וזה העוקץ המושלם שלא מתאים לרשת רמדה המהוללת בושה וחרפה ??? אני רוצה להבין מה משמעות המילה אול אנקלוסיב !!! אנו פונים לכל השוהים במלון זה להיזהר מהמלון הזה
2,362
648