המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (2,538)
סנן חוות דעת
2,538 תוצאות
ציון המטיילים
1,640
597
197
49
55
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,640
597
197
49
55
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
2 - 7 מתוך 2,538 חוות דעת
13 ביוני 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

המלון נמצא בין 2 תחנות אנדרגראונד פדינגטון והקו המרכזי שמגיע לרחוב אוקספורד.
החדרים לא גדולים אבל מעוצבים מאוד יפה, הכל חדש נקי ונעים.
אם יש בעיה לעלות במדרגות כדאי לבקש חדרים מקומה נמוכה.
הצוות מהמם ועוזר ממש בכל דבר בשמחה ובחיוך :-) לי עזרו מאוד:
Olga, Criss,Adam,chiara,
מומלץ בחום! ❤
love the hotel! the crow was very helpful and super nice Olga, Criss,Adam,chiara.
very nice rooms, beautiful.
thanks

תאריך השהייה: יוני 2019
סוג טיול: נסיעה לבד
תודה, YeelaGY
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
9 במאי 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

המלון ממוקם כ5 דקות אפילו פחות , משתי תחנות רכבת תחתית שאחת מהן היא פדינגטון עם רכבות לנמל התעופה ועוד.קרבה של 5 דקות להייד פארק מאוד נחמד לרוץ שם או סתם לטייל ולעשות פיקניק. המלון ממוקם בכמה בנינים שזה יתרון וגם חיסרון.לקחנו שני חדרים אחד זוגי שהיה מאוד קטן אבל נקי נוח ועם ערכת קפה מיקרוגל, מיני מקרר כיבוד של עוגיות ומים. החדר טריפל היה יותר גדול ונוח וכולל גם מיקרוגל מקרר וערכת קפה. חדר רחצה לא גדול מקלחון וחימום רצפתי היה נקי מאוד. יש חדר כושר קטן בבניין הראשי.

תאריך השהייה: אפריל 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, MayaH711
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
LuanneDias, Reception Manager בנכס ‪Park Grand Paddington Court‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 ביוני 2019
תרגום של Google

Dear MayaH711,

Thank you for taking the time to share a review following your stay with us at Park Grand Paddington Court.
It is wonderful to read your kind words commending the warm welcome and friendly service delivered by the team and I am delighted that you highlight the comfort of your room.
Should you require assistance with a future stay, you know you can count on us to provide another exemplary service.
We look forward to delighting you once again.


Best Wishes.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
18 באפריל 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מיקום טוב, ממוקם ליד 3 תחנות רכבת תחתית וניתן לבחור ע"פ היעד. חדר מרווח, נקי, מאובזר היטב. צוות אדיב.
ממוקם בשכונה יפה מאד, סמוך לרחוב מלא במסעדות, גם יקרות וגם אוכל מהיר.

ממליצה על המלון בחום, יופי של מקום.

תאריך השהייה: אפריל 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, 908relia
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
LuanneDias, Reception Manager בנכס ‪Park Grand Paddington Court‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 16 במאי 2019
תרגום של Google

Dear 908relia,

Thank you for sharing your feedback about Park Grand Paddington Court.
It is good to hear that you found our service welcoming and helpful. Thank you for commending on our well-equipped rooms and our location.
We wait to welcome you back to Park Grand Paddington Court soon.

Best Wishes.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
3 במרץ 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חייב לציין את המלון לטובה הצוות יוצא מגדרו כדי להנעים את הזמן...במיוחד קיארה בדלפק הקבלה שהמליצה כל יום מה לעשות ואיפה לבקר . ארוחות בוקר פשוטות וטובות צוות חדר האוכל נדיב בצורה יוצאת דופן... ממליץ !!!

תאריך השהייה: מרץ 2019
סוג טיול: נסיעה עם חברים
תודה, Escape801929
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
PGPaddingtonCourt, Reception Manager בנכס ‪Park Grand Paddington Court‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 במרץ 2019
תרגום של Google

Dear Escape801929,


Thank you for choosing to stay with us at Park Grand Paddington Court and for taking the time to share a review.
I am delighted to hear that you had an enjoyable stay with us. I am delighted that you highlighted the team especially Chiara who ensures the stay is satisfactory.
The team and I look forward to welcoming you back again next time.


Kind regards,

Luanne Dias
Reception Manager,


דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
10 בפברואר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

אחלה של מלון.
חדרים נקיים, מיקום מעולה צמוד להייד פארק ותחנת הרכבת פדינגטון, מרחק של 10 דקות הליכה מאוקספורד. מחיר נמוך ושרות גבוה.
צוות הקבלה אדיב ודובר במספר שפות.
ארוחת בוקר מעולה, קיים בר במלון ושירותי כביסה.
צוות מדהים, תודה ל:
Zbravko
Cosminq
Claudiq

תאריך השהייה: פברואר 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Venture17862240319
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
PGPaddingtonCourt, Reception Manager בנכס ‪Park Grand Paddington Court‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 במרץ 2019
תרגום של Google

Dear Venture17862240319,

Thank you for sharing your encouraging review on TripAdvisor following a recent stay.
The team at Park Grand Paddington Court highly appreciates your commendation and if there is anything else we can do to make your next stay even more enjoyable, please let us know.
We look forward to welcoming you back in the near future.


Kind regards,

Luanne Dias
Reception Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות