המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פתוח היום: 9:00 - 20:00
ציטוטים בולטים מחוות דעת
טיול מהנה מאד

‪טיילנו עם עדי ברובע בורן,סיר של אוכל ותרבות,היה מעניין מאד,עדי רהוטה,שופעת ידע ומעבירה אותו...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני 3 שבועות
Relax52649820451
ברצלונה באהבה

‪שלום לכל מי שמתעניין . טיילנו בברצלונה עם ברצלולה .- מומלץ בחום !!!!! הכל התחיל בשירות מעולה של...‬ קרא עוד

12 באוגוסט 2024-חוות דעת נכתבה ב

סנן
מעדכן רשימה...
12 - 17 מתוך 124 חוות דעת
25 בספטמבר 2023-חוות דעת נכתבה ב

היה סיור מעולה עם ברצלולה!
לקחנו את הסיור ברובע הגותי והאזור היהודי.
המדריך היה נהדר, ענה לכל שאלה באריכות וחלק איתנו המון מידע על ברצלונה בכלל והרובע הגותי בו התמקדנו בפרט, הרבה סיפורים מעניינים ועובדות חשובות. נתן מעצמו מעל ומעבר והסיור נמשר קצת מעל 3 שעות.
היה מעולה וממש נמליץ!

תאריך החוויה: ספטמבר 2023
תודה, Timi120295
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
14 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

3 ימים בברצלונה.
3 סיורים מדהימים עם 2 מדריכים ידענים, מסורים, נעימים ובעיקר שרוצים לשתף.
נהנינו מכל רגע. למדנו, הוספנו ידע על העיק המשגעת הזו ואין ספק שעם מגוון כב גדול של סיורים כשנחזור לכאן נטייל אתכם שוב.
תודה חברים. עשיתם לנו את ברצלונה.

תאריך החוויה: אוגוסט 2023
תודה, Tour41402316711
11 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב

השתתפנו בסיור גרפיטי בשכונת אל רבאל עם לירון המקסימה. היה מהנה ומעניין ומלא בציורי גרםיטי מהממים. בלי הסיור הזה לא היינו מגיעים לאיזורים המיוחדים של ברצלונה ולא היינו מכירים קצת מההיסטוריה וההווה של העיר. מומלץ ביותר במיוחד עם לירון המקסימה.

תאריך החוויה: אוגוסט 2023
תודה, יוחאי ל
26 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

טיולי חובה לדוברי השפה העיברית! שלוש שעות עברו כ״כ מהר. הטיול אינפורמטיבי ועדי היתה פשוט מעולה. טילנו ברובע הגותי לפני וחשבנו שראינו הכל אבל גילינו כמה פספסנו. חבל שגילינו אתכם מאוחר מדי. צפו פגיעה בפעם הבאה שנגיע. תודה רבה

תאריך החוויה: יולי 2023
תודה, omd114
28 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב

לצערנו יצא לנו סיור אחד להר היהודים שבוע שעבר , עם לירון המקסימה החייכנית , מקצוענית שהעשירה אותנו בידע על הר היהודים , ועברנו מסלול מאוד מענין כולל רכבת משופעת להר .

ממליץ מאוד קחו סיורים , תעשירו הידע , ועוד בעברית

תאריך החוויה: יוני 2023