טיילנו עם עדי ברובע בורן,סיר של אוכל ותרבות,היה מעניין מאד,עדי רהוטה,שופעת ידע ומעבירה אותו... קרא עוד
שלום לכל מי שמתעניין . טיילנו בברצלונה עם ברצלולה .- מומלץ בחום !!!!! הכל התחיל בשירות מעולה של... קרא עוד
איזה כיף של סיורים עשיתי היום. וזה ממש מסתדר עם מה שהכרתי מהעבר הרחוק, כשרק ראיתי סיורים וירטואליים עם עדי וליאנה המקסימות. בזמן הקורונה.
מה הפלא שצצו כל מיני חקיינים, עם שמות דומים, מסלולים דומים לו"ז דומה. וכשמחקים אותך. סימן מובהק לזה שאתה מקורי ואיכותי!
תנו לעצמכם מתנה עם צוות "ברצלולה" המקורי. מומלץ ביותר!
היה סיור מעולה עם ברצלולה!
לקחנו את הסיור ברובע הגותי והאזור היהודי.
המדריך היה נהדר, ענה לכל שאלה באריכות וחלק איתנו המון מידע על ברצלונה בכלל והרובע הגותי בו התמקדנו בפרט, הרבה סיפורים מעניינים ועובדות חשובות. נתן מעצמו מעל ומעבר והסיור נמשר קצת מעל 3 שעות.
היה מעולה וממש נמליץ!
3 ימים בברצלונה.
3 סיורים מדהימים עם 2 מדריכים ידענים, מסורים, נעימים ובעיקר שרוצים לשתף.
נהנינו מכל רגע. למדנו, הוספנו ידע על העיק המשגעת הזו ואין ספק שעם מגוון כב גדול של סיורים כשנחזור לכאן נטייל אתכם שוב.
תודה חברים. עשיתם לנו את ברצלונה.
השתתפנו בסיור גרפיטי בשכונת אל רבאל עם לירון המקסימה. היה מהנה ומעניין ומלא בציורי גרםיטי מהממים. בלי הסיור הזה לא היינו מגיעים לאיזורים המיוחדים של ברצלונה ולא היינו מכירים קצת מההיסטוריה וההווה של העיר. מומלץ ביותר במיוחד עם לירון המקסימה.
טיולי חובה לדוברי השפה העיברית! שלוש שעות עברו כ״כ מהר. הטיול אינפורמטיבי ועדי היתה פשוט מעולה. טילנו ברובע הגותי לפני וחשבנו שראינו הכל אבל גילינו כמה פספסנו. חבל שגילינו אתכם מאוחר מדי. צפו פגיעה בפעם הבאה שנגיע. תודה רבה
לצערנו יצא לנו סיור אחד להר היהודים שבוע שעבר , עם לירון המקסימה החייכנית , מקצוענית שהעשירה אותנו בידע על הר היהודים , ועברנו מסלול מאוד מענין כולל רכבת משופעת להר .
ממליץ מאוד קחו סיורים , תעשירו הידע , ועוד בעברית