המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פתוח היום: 9:00 - 20:00
ציטוטים בולטים מחוות דעת
ברצלונה באהבה

‪שלום לכל מי שמתעניין . טיילנו בברצלונה עם ברצלולה .- מומלץ בחום !!!!! הכל התחיל בשירות מעולה של...‬ קרא עוד

12 באוגוסט 2024-חוות דעת נכתבה ב
regev d
‏,
תל-אביב, ישראל
ברצלולה אהובתי❤️

‪הו ברצלולה..לקחנו שני סיורים במהלך הטיול בברצלונה, גאודי והמודרניסטה והר היהודים. עדי המהממת ליוותה...‬ קרא עוד

22 ביולי 2024-חוות דעת נכתבה ב

מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 124 חוות דעת
12 באוגוסט 2024-חוות דעת נכתבה ב

שלום לכל מי שמתעניין .
טיילנו בברצלונה עם ברצלולה .- מומלץ בחום !!!!!
הכל התחיל בשירות מעולה של שירי , המלצות, מענה מהיר ומקצועי עם הרבה סבלנות
והסתיים בשני סיורים מדהימים עם ליאנה וגל בהר היהודים ובשכונת אל בורן.
טיילנו עם שלושה ילדים ( 13,10,10 ) והם נהנו מאוד !!!
בהחלט דרך מדהימה להכיר את העיר.
תודה שהפכתם לנו את ברצלונה למקום קסום .
תמשיכו לעשות הכל עם הרבה אהבה.
משפחת לק-דוד.

תאריך החוויה: אוגוסט 2024
תודה, regev d
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
22 ביולי 2024-חוות דעת נכתבה ב

הו ברצלולה..לקחנו שני סיורים במהלך הטיול בברצלונה, גאודי והמודרניסטה והר היהודים. עדי המהממת ליוותה אותנו בשני הסיורים והיה מעניין, מרתק ובמינון מדוייק. ההבדל בין שיטוט אקראי לסיור מודרך הוא עצום. ממליצה מאוד לסרוק את האתר שלהם ולבחור סיורים שנראים לכם מתוך שפע הסיורים שהם מציעים. הסיורים שלהם בעברית, בחינם ועל בסיס טיפ, ואל תשכחו לפרגן❤️בנוסף, האתר של ברצלולה שופע טיפים מעולים שליוו אותנו לאורך כל הטיול כולל נקודות עצירת חובה כמו פטיסרי הופמן (קרואסון הכי טעים ever), gelaaati de marco (גלידריה מופלאה) ועוד המון טיפים לאוכל משובח. באתר שלהם תמצאו גם את כל האירועים העדכניים שמתקיימים בברצלונה פר חודש - לא לפספס! ואם תרצו לשאול שאלות ולקבל טיפים ספציפיים הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ שלהם. תהנו.

תאריך החוויה: יולי 2024
תודה, sigal137
1 ביוני 2024-חוות דעת נכתבה ב

הייתי בשני סיורים עם ליאנה ואם היה לי עוד זמן בעיר הייתי לוקחת עוד סיור בוודאות!!
ליאנה מלאת ידע ומעבירה אותו בצורה מעניינת
ומשעשעת. נהנתי להכיר את העיר דרכה ואני בהחלט ממליצה בחום לכל מי שמגיע לעיר להירשם לסיור או שניים :)

תודה, Voyage43690814144
1 ביוני 2024-חוות דעת נכתבה ב

הצטרפנו בספונטניות לסיור לילי עם ליאנה שהיה כל כך מוצלח שהצטרפנו לסיור הקולינרי הטעים ביום שאחרי! ליאנה מדריכה מעולה ומלאת ידע והסיורים היו משעשעים ומעניינים! מומלץ מאוד למי שרוצה להכיר את העיר יותר טוב

תודה, אסף ה
14 במאי 2024-חוות דעת נכתבה ב

ממליצה מכל הלב על סיורי החינם של ברצלולה. פעם שניה בעיר ונרשמתי לסיורים על בסיס טיפ איתם אותם לא הספקתי לעשות בביקור הקודם. איכות המדריכות/ים היא מקצועית מאד, הידע על העיר, התרבות, ההיסטוריה, והאוכל מאד מקיף. שירות הלקוחות הוא מעל ומעבר, תמיד זמינים, קשובים לצרכים, ונענים בזריזות. ניכר במדריכים שהם אוהבים את עבודתם, וגאים לחלוק את ברצלונה עם המבקרים.
השתתפתי גם בסיור בתשלום ״הסיור היהודי״ שהיה מאד מעמיק וסיפק הרבה ידע.

תודה, Smadar C
הצג חוות דעת נוספות