המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
המחירים הנמוכים ביותר לשהייה שלך
Booking.com
‏159 $
+ ‏21 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-06.08.21
הזמן עכשיו, שלם במהלך השהייה
Hotels.com
‏136 $
+ ‏18 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-07.08.21
‏187 $
‏135 $
+ ‏18 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
Expedia.com‏136 $
Priceline‏159 $
travelup.com‏187 $
הצג כל 19 המבצעים
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מלונות בסביבה
חוות דעת (2,996)
סנן חוות דעת
2,997 תוצאות
ציון המטיילים
1,383
1,001
379
136
98
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,383
1,001
379
136
98
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
9 - 14 מתוך 2,997 חוות דעת
30 ביולי 2016-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון אוונידה פלאס הוא מלון משובח עם מיקום מצויין נגיש ומרכזי. שירות טוב מאוד. ארוחת בוקר לא בסדר גודל ישראלי אך מספקות בהחלט וטעימות .המלון עצמו נקי ומצוחצח . הברכה נמצאת על גג המלון עם תצפית עוצרת נשימה של 360 מעלות על ברצלונה ואוצרותייה . הבריכה קטנה אבל הילדים נהנינו מאוד ואנחנו נהנינו מהאוויר הטוב והנוף המשגע. בקיצור בחירה מוצלחת ממליצים.

תאריך השהייה: יולי 2016
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
1  תודה, _V2889WK
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
JavierTomas, Director de Relaciones con Clientes בנכס Hotel Avenida Palace, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 4 באוגוסט 2016
תרגום של Google

Dear _V2889WK,

Thanks for letting us know that your stay with us was perfect.

We are happy to know that you liked our rooms, location and our incredible rooftop with stunning 360º views.

We look forward to welcome you soon again.

Best wishes,

Javier Tomás
Assistant Manager
Hotel Avenida Palace ****sup
jtomas@avenidapalace.com

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
15 באפריל 2016-חוות דעת נכתבה ב

שהינו 4 לילות במלון ונהננו מאד מהיופי שלו, זה אכן ארמון שהוסב למלון. החדר בקומה 8 היה מעולה, מודרני ומאובזר כמצופה ממלון ברמה גבוהה. נראה שהחדר חודש / נשמר היטב.
מיקום המלון במרחק 3 דקות הליכה מפלאזה אספניה, דקה מקאזה באטיו (אחד הבתים המפורסמים של גאודי שמשמש כמוזאון).
יצאנו כל בקר להליכות והגענו לכל האתרים המענינים והחשובים בעיר בהליכה קלה ונעימה ללא כל צורך להשתמש במוניות או כלי תחבורה אחר.
ארוחת הבקר טובה, אמנם לא ברמה של ארוחות בקר ישראליות, אך מספקת בהחלט.
חסרון אחד זה שבשעות פעילות המטרו ישנו רעש ורעד של חלונות בעת שהרכבת עוברת תחת הבניין. לנו זה לא הפריע כלל, מה גם שמשעה 11 בלילה הרכבת לא פועלת עד שעות הבקר. נאמר לי שבעיה זאת קיימת בהרבה בניינים בעיר.
לפי נסיון של קודמנו, מומלץ לבקש חדר בקומה גבוהה.
ניתן להתארח במלון זה ביחד עם חית המחמד שלך.

עצה לגבי חדרים: קומה גבוהה
תאריך השהייה: אפריל 2016
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, Eitan B
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
JavierTomas, Director de Relaciones con Clientes בנכס Hotel Avenida Palace, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 במאי 2016
תרגום של Google

Dear Eitan B,

Thanks a lot for sharing your opinion about your stay in our hotel.

We are glad to read reviews like yours as they prove that we are working in the right track.

Best wishes.

Javier Tomás
Deputy Manager
Hotel Avenida Palace ****sup
jtomas@avenidapalace.com

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
24 באוקטובר 2015-חוות דעת נכתבה ב

מלון אוונידה פאלאס ממוקם באזור מעולה. למעשה קרוב לכל מקום. מסםפר פסיעות לרמבאלס
קרוב מאוד לכיכר קטלוניה. אלה מקומות בהם אפשר להתחיל את כל טיול שעולה על דעתך בברצךונה
המלון עצמו נחמד מאוד. מאוד נקי. רק אם תקבלו חדר בקומה ראשונה פשוט תדרשו שינוי. אני היתי עייפה מדי. הנוף היה לי על גגות סמוכים....מזל שבמלון אתה מבלה רק קצת זמן. שירות טוב מאוד. אוכל טוב. אכלנו שם רק ארוחת הבוקר. בקרבת המקום יש הרבה מסעדות. אוכל זה בכלל בעייה קטנה בברצלונה. מסעדות ברים בתי קפה בכמויות..... בקיצור ממליצה על מלון הזה בחום.

עצה לגבי חדרים: אני ממליצה על קומות גבוהות.....
תאריך השהייה: ספטמבר 2015
  • סוג טיול: נסיעה לבד
    • איכות השינה
    • מידת ניקיון
    • שירות
1  תודה, Ula K
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
JavierTomas, Gerente בנכס Hotel Avenida Palace, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 28 באוקטובר 2015
תרגום של Google

Dear Guest,
It is a pleasure for us to see that we reached your expectations during your stay at the Avenida Palace, all your comments help us to improve every day as a hotel and as profesionals.

If you're planning to return to Barcelona, it will be a great pleasure to welcome you back with us.
I remain at your disposal

Sincerely

Javier Tomás
Deputy manager
AVENIDA PALACE HOTEL * * * *sup
jtomas@avenidapalace.com

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
15 בספטמבר 2015-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

נמצא במרכז העיר, נקי מסודר .. נעים מאוד.. קרוב להכל.. שירות מעולה. קרוב למטרו ולמסעדות.. ממש מומלץ. מעל מסעדת הטאפסים הטובה בעיר.על הגגל עש בריכה, בר, מקומות ישיבה, נוף מדהים על כל העיר .אםילו הברמן יהודי. יש מקומות חנייה בקרבת המלון.

תאריך השהייה: ספטמבר 2015
סוג טיול: נסיעה עם חברים
תודה, hummus h
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
JavierTomas, Manager בנכס Hotel Avenida Palace, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 22 בספטמבר 2015
תרגום של Google

Dear Traveler,
It is wonderful to see that our efforts to achieve higher standards of quality are achieving the goal

Thank you for trusting us and thank you for sharing in the network.

Just I wish to welcome you again in the Avenida Palace Hotel on your next visit to Barcelona.

Sincerely


Javier Tomás
Deputy manager
AVENIDA PALACE HOTEL * * * *sup
jtomas@avenidapalace.com

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
1 בספטמבר 2015-חוות דעת נכתבה ב

המלון ממוקם במרכז העניינים ולא רועש, שתי דקות הליכה מככר קטלוניה. יש תחנת מטרו צמודה. הצוות אדיב במיוחד, שירות עם חיוך ברמה גבוהה מאוד, ארוחת הבוקר במידה הנכונה-טעימה וטריה, נקי מאוד, מעוצב מדהים בטעם של פעם. למרות שהיה לנו ריח של סיגריות בחדר והנוף שלנו היה המשרדים ממול עדיין החוויה הייתה מושלמת, נהנינו מאוד מאוד. הטיסה שלנו היתה בערב הרבה אחרי הצ'ק אאוט, אבל נתנו לנו להשאיר את החפצים בשמירה ולהישאר בלובי. יש המון מסעדות שוות ברחוב הצמוד, כיף ביום וגם בלילה. בקיצור:מומלץ מאוד

עצה לגבי חדרים: לנו לא נתנו אופציה להחליף, אבל כדאי בכל זאת לבקש קומה גבוהה (פחות להרגיש את המטרו) עם נוף לעיר
תאריך השהייה: אוגוסט 2015
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • מקום
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, anatcb
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
JavierTomas, Manager בנכס Hotel Avenida Palace, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 4 בספטמבר 2015
תרגום של Google

Dear Traveler,
First of all thank you for choosing the Avenida Palace hotel on your last stay in Barcelona and for sharing your comments world wide on Tripadvisor.

I am delighted to see that our efforts to reach the highest standards of quality with our customers are achieving the goal.

We will be delighted to welcome you again at the hotel, your home in Barcelona.
I remain at your disposal.

Warmest regards,

http://www.tripadvisor.es/ShowUserReviews-g187497-d206936-r301679461-Hotel_Avenida_Palace-Barcelona_Catalonia.html#

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות